Neler yapıyorsunuz diye soran arkadaş

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Benim suan bi iliskim var. Bir arkadasım var eskiden cok cok yakındık gecen sene ama artık eskisi kadar sıkı fıkı degiliz. Neyse iliskim yeni sayılır. Bana surekli nasıl gidiyo iliskin diye soruyor,tamam bu normal. Ben de guzel falan diyorum cok detay vermiyorum . En sonda sey dedi "hiç anlatmıyosun neler yapıyosunuz falan" öpüşüyo musunuz sevişiyo musunuz demek istedigine eminim :)) He kötü niyetinden değildir ama yine de merak ediyor.Çünkü o bana tüm iliskilerinde tüm detayları anlatırdı yani özel seyleri de.Ama ben sormazdım asla, o kendi anlatırdı.Ben böyle seyleri anlatmak istemiyorum özel kalmalı ve surekli iliskim hakkında da konusmak istemiyorum.Dostum olarak görmüyorum çünkü.Eskisi kadar yakın değilim.Arkadasımı kırmadan nasıl söyleyebilirim?

o değil de öpüşüyonuuzzmuuu kııız??

Son düzenleme:
Ben de ilişkime dair hiçbir şeyi etrafımdaki kimseye anlatmam, ne kadar samimi olursak olalım. Bence en doğrusu da bu.. Özel şeyleri demiyorum sadece, mesela hiçbir tartışmamızı kimseye anlatmamışımdır, kendi içimizde çözülüp gitmiştir.

Arkadaşına da böyle söyle, ben özelimi paylaşmaktan hoşlanmıyorum de, bunda bir şey yok ki..

Aslında çok basit ben sevgilimle aramda olan hiçbir şeyi kimseyle anlatmiyorum nazar değmesin diye de

Ben sana anlatıyordum aşk olsun diyip sıyrılacak ama:)

tamam o sensin bu da benim der geçersin

daha önce buraya da yazmıştım ev aldım birlikte çalıştığım arkadaşlar aylar sonra duydu

birisi dedi ki ben düdüklü tencere alıyorum herkes hemen duyuyor sen ev almışsın kimse duymamış

eee dedim o da benimle senin arandaki fark

bu kadar o anlatır sen anlatmazsın

net söylemezsen sormaya devam eder yaşamadı da o nedenle anlatmıyor vs diye yorum yapar hatta

Bir akrabanin geliniyle otururken kiz basladi esiyle evlenmeden once yedigi naneleri anlatmaya. Kiz anasi babasi uyurken eve almis, her kose basinda ani birakmislar falan. Hatta cocuk bile aldirmis o derece. Sonra dondu bana dedi ki "eee siz evlenmeden once ne yapiyordunuz?" Ben de dedim ki "evlenmeden once esim durup durup yanagimdan operdi, gerci onu annemlerin yaninda da yapiyordu". Kiz inanmakla inanmamak arasinda kaldi tabii. Halbuki biz ohoo

Oyle hersey herkese soylenmez.

Ne kadar çirkin. Mahremiyet sıfır. Midemi bulandırıyor bu durum.

Ne yazık ki çok var eşiyle dahi en mahrem anlarını fütursuzca anlatan tipler.

Ciddi bir beraberlikte veya evlilikte erkeklerde böyle bir durum asla gözlenemez. Ama bir çok kadın ne yazık ki bayılıyor bu durumu paylaşmaya.

Arkadaşınızın yaşının 13 olduğuna inanmak istiyorum.

Böyle kişiler tehlikeli senin ağzından alır üstüne ekler piyasaya sürer bence tamamen görüşme uzak dur , onun başka uğraşısı yok mu elin aşk ilişkinin detaylarına girrmek istiyor arkadaşın ayrıca çok basitmiş ne yapıyor bu kız ? Kesin bunun bir kaç görüştüğü erkek vardır ahlakıda epey bozulmuştur kendiside farkında değil bu bozulmanın , başka önemli şeyler merak saracağına akılnı erkekle bozmuş!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…