NELERE AŞERİYORSUNUZ?

EylulMevsimi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2020
379
270
23
35
Kızlar nelere aşeriyorsunuz. Ben ıslak hamurlu şeylere. Yani mantı ve su böreğine. Ayrıca yoğurda🥰 şekerli şeylere bayılırdım artık pek sevmiyorum. Ya sizler???

Kızlar nelere aşeriyorsunuz. Ben ıslak hamurlu şeylere. Yani mantı ve su böreğine. Ayrıca yoğurda🥰 şekerli şeylere bayılırdım artık pek sevmiyorum. Ya sizler???
Bir Urfalı olarak çiğköfteye en çok 😅
Bir ara inanılmaz derecede çilek yerdim
Bu 20 gündür hergün balık yesem bıkmam böyle acılı kuru kuru şeyler olsun 😁
Mide bulantım az da olsa hala devam ettiği için tatlılar çekmiyor beni.
Ama çok iştahsızım bebeğim 1 hafta sonra 4 aylık olacak hiç kilo alamadım 😔 yemek yiyemiyorum meyve yiyemiyorum

Çift çizgili bir gebelik testi aşeriyorum ben de 🥲😅 darısı bize inşallah 😊 hayırlısıyla kucağınıza alın ❤️

Bir Urfalı olarak çiğköfteye en çok 😅
Bir ara inanılmaz derecede çilek yerdim
Bu 20 gündür hergün balık yesem bıkmam böyle acılı kuru kuru şeyler olsun 😁
Mide bulantım az da olsa hala devam ettiği için tatlılar çekmiyor beni.
Ama çok iştahsızım bebeğim 1 hafta sonra 4 aylık olacak hiç kilo alamadım 😔 yemek yiyemiyorum meyve yiyemiyorum
Benim daha 5 haftalık yeni başladı aşermelerim. Urfalılar ne güzel yemekler yapar bol baharatlı. İnşallah doya doya yer kilo alırsın💕

Benim daha 5 haftalık yeni başladı aşermelerim. Urfalılar ne güzel yemekler yapar bol baharatlı. İnşallah doya doya yer kilo alırsın💕
Yaaa MasaAllah erken başlamıs 😊 evet Urfa yemekleri lezzetli baya. Ahhh yemek yiyemiyorum işte kilo da alamıyorum maalesef

Badem çağlası 😂
Mantı 😅 (eşim diyor bir ara iki güne bir mantı yiyorduk sayende)
Ekşi yoğurttan cacık 😂
Normalde pek tüketmem ama bu sene portakala çileğe de doydum 😂

Back
X