- 20 Ağustos 2020
- 379
- 270
- 23
- 35
- Konu Sahibi EylulMevsimi
Kızlar nelere aşeriyorsunuz. Ben ıslak hamurlu şeylere. Yani mantı ve su böreğine. Ayrıca yoğurda
şekerli şeylere bayılırdım artık pek sevmiyorum. Ya sizler???

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir Urfalı olarak çiğköfteye en çokKızlar nelere aşeriyorsunuz. Ben ıslak hamurlu şeylere. Yani mantı ve su böreğine. Ayrıca yoğurdaşekerli şeylere bayılırdım artık pek sevmiyorum. Ya sizler???
Çift çizgili bir gebelik testi aşeriyorum ben deKızlar nelere aşeriyorsunuz. Ben ıslak hamurlu şeylere. Yani mantı ve su böreğine. Ayrıca yoğurdaşekerli şeylere bayılırdım artık pek sevmiyorum. Ya sizler???
Ay amin inşallah. Biz 2 senenin ardından kavuştuk bu ana. Ne kadardır düşünüyorsunuz?Çift çizgili bir gebelik testi aşeriyorum ben dedarısı bize inşallah
hayırlısıyla kucağınıza alın
![]()
Benim daha 5 haftalık yeni başladı aşermelerim. Urfalılar ne güzel yemekler yapar bol baharatlı. İnşallah doya doya yer kilo alırsınBir Urfalı olarak çiğköfteye en çok
Bir ara inanılmaz derecede çilek yerdim
Bu 20 gündür hergün balık yesem bıkmam böyle acılı kuru kuru şeyler olsun
Mide bulantım az da olsa hala devam ettiği için tatlılar çekmiyor beni.
Ama çok iştahsızım bebeğim 1 hafta sonra 4 aylık olacak hiç kilo alamadımyemek yiyemiyorum meyve yiyemiyorum
Yaaa MasaAllah erken başlamısBenim daha 5 haftalık yeni başladı aşermelerim. Urfalılar ne güzel yemekler yapar bol baharatlı. İnşallah doya doya yer kilo alırsın![]()
Havyar aşereni ilk kez duydumHavyar aşerdim Limonata birde dondurma.. Bitti gitti aşermelerim![]()
Of ya ben çok limon turşu şalgam falan aşeriyorum hiç tatlı istemiyo canımKızlar nelere aşeriyorsunuz. Ben ıslak hamurlu şeylere. Yani mantı ve su böreğine. Ayrıca yoğurdaşekerli şeylere bayılırdım artık pek sevmiyorum. Ya sizler???
Yaa ne güzel kalorili sayılmazlarOf ya ben çok limon turşu şalgam falan aşeriyorum hiç tatlı istemiyo canım![]()
Bebişinin cinsiyeti belli mi pekiOf ya ben çok limon turşu şalgam falan aşeriyorum hiç tatlı istemiyo canım![]()
Aynen bi de tuzlu ya içimi bastırıyo mide bulantıma da iyi geliyoYaa ne güzel kalorili sayılmazlar![]()
Yok canım daha belli değil ay sonunda belkiBebişinin cinsiyeti belli mi pekiturşuyu da ara ara canım çekiyor ama bir ara bende şalgama takmıştım
![]()
Selametli bir şekilde kucagına almak nasip olsun insaAllahYok canım daha belli değil ay sonunda belki![]()
Hepimizin canım ya inşAllah kaç haftalık seninSelametli bir şekilde kucagına almak nasip olsun insaAllahbenimde 30 da ramdevum var o vakit belli eder heralde
Bugün tam 15 haftalık oldu gidene kadar 16+6 olacakAy
Hepimizin canım ya inşAllah kaç haftalık senin![]()
Biz de yaklaşık 2 senedir istiyoruz. 1 sene kadar önce kimyasal bi gebelik geçirdim. O zamandan beri de istiyoruz hala ama henüz bsey yokAy amin inşallah. Biz 2 senenin ardından kavuştuk bu ana. Ne kadardır düşünüyorsunuz?
Ay maşallqhBugün tam 15 haftalık oldu gidene kadar 16+6 olacak![]()