Doğuma Hazırlık NELİN ismi nasıl sizce ruyamda gördüm anlamı yok galiba

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kusura bakmayın ama çok saçma anlamsız.elbette isim konusu aklınızı meşgul ettiğinden isimlerle ilgili rüya görmeniz çok normal ama sırf rüyamda gördüm diye de hiçbir anlamı olmayan bir kelimeden çocuğa isim koymak çok saçma.pelin olsun bari,ya da helin

internette su damlası olarak çıkıyo anlamı. bence anlamı olan gayet hoş bi isim olabilir. yaygın değildir belkide

Son düzenleme:
O halde nelinin yanına da bir isim daha ekleyip öyle koyun.mesela nelin neva....nelin yüsra...nelin sena...nelin berra...

rüyada görülendense anlamı araştırılan isim koymak daha mantıklı ama..
yardımcı olacaksa nelin dükkancı diye bi tiyatrocu varmış,ismini yazarsanız twitterı falan çıkıyor.Ona sorabilirsiniz isminiz nelin böyle böyle ben de düşünüyorum..siz memnunmusunuz falan gibisinden,bence kırmaz cevap verir.
bakarsınız çok az kişinin bildiği güzel bi anlamı falan çıkar...

bence çok hoş bir isim bir anlamı varsada çocuğunuza özel olmuş olur bence koyun....

Benim adım da Nelin ve ismimi çok seviyorum. 2 anlamı var 1- istediği olan 2- su damlası.. 2012de konuşulmuş bu ama tekrar okuyup fikir alıcaklar için yazmak istedim..

Nelin ismi çook güzeeell , bence hiç düşünmeden koyabilirsiniz... bu arada bende kızıma isim arıyorum hala kesin karar veremedim

nelin den ziyade
pelin helin selin belinay zaten var bir de nelin olması çok türevli olmamış mı

Nelin bence türeme isim gibi olmuş(selin,pelin,helinin türevi gibi)anlamı güzelmiş ama fonetiği güzel değil bence ç..
Kızlara daha çok yakışan ve söylenimi çok daha güzel olan isimlerden tercih edebilirsiniz(ipek,inci..gibi)

Anlamı da varmış. Bence özel bir isim olur ve sizin için hikayesi olması da harika bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…