Cilt Bakımı Ürünleri Nemlendirici krem önerisi :((

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ceylan006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
189
15
48
Selamm :) arkadaşlar karma bi cildim var öle sivilcem pek olmaz hafif de siyah noktalar önceden oriflame daki çay ağacı biberiye kremini kullanıyordum çok iyi geliyordu ama şimdi kaldırmışlar yeni krem almam gerekiyo ne önerirsiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamm :) arkadaşlar karma bi cildim var öle sivilcem pek olmaz hafif de siyah noktalar önceden oriflame daki çay ağacı biberiye kremini kullanıyordum çok iyi geliyordu ama şimdi kaldırmışlar yeni krem almam gerekiyo ne önerirsiniz?

Cay agaci geri döndü oriflame'in, yardimci olabilirim mesaj atabilirsiniz ^_^

Dior hydra life öneririm. Eğer bütçeni çok aşmazsa kesinlikle al derim. ben cok memnunum setini kullanıyorum. Nemlendırıcı 200 lira civarı. Setiyle beraber 500 fln oluyor.
Eğer daha uygun düşünürsende johnsons body care / melt away stress daily calming lotion
Bunu öneririm sürekli kullandgm bi ürün. şuan fiyatını bılmıyorum. Yurt dışından alındgı fiyat duruyor uzerınde 5.60 yazıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401199816.951088.webp
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401199868.252200.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

500 lira civarı beni baya baya bi aşar malum öğrencilik :) ama diğerini düşünebilirim çok krem kullanmıyorum zaten ama bazen gerekli oluyo teşekkür ederim :)

Back
X