Maske Tarifleri Nemlendirici krem yerine alternatif

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Luanna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2016
185
170
53
Merhaba hanımlar
Senelerdir cildim için farklı farklı nemlendirici kremler alırım. Ama düzenli kullanamam ve uç beş kere kullandıktan sonra son kullanma tarihi gelir ve çöpe gider onca para. İllaki bir nemlendirici kremim olmalı deyip yenisini alırım ama ondada istikrar olmaz. Bu böyle devam eder gider.
Şimdi sizlere danışmak istediğim şu; karma veya normal bir cilt tipine sahibim herhangi bir sıkıntım yok cildimde. Krem almaktan ve bu kısır döngüyü yaşamaktan biktim onun yerine ne tavsiye edersiniz. Gülsuyu? Yeşil çay? Pirinç suyu? Soda? Patates suyu?

Merhaba hanımlar
Senelerdir cildim için farklı farklı nemlendirici kremler alırım. Ama düzenli kullanamam ve uç beş kere kullandıktan sonra son kullanma tarihi gelir ve çöpe gider onca para. İllaki bir nemlendirici kremim olmalı deyip yenisini alırım ama ondada istikrar olmaz. Bu böyle devam eder gider.
Şimdi sizlere danışmak istediğim şu; karma veya normal bir cilt tipine sahibim herhangi bir sıkıntım yok cildimde. Krem almaktan ve bu kısır döngüyü yaşamaktan biktim onun yerine ne tavsiye edersiniz. Gülsuyu? Yeşil çay? Pirinç suyu? Soda? Patates suyu?
Canım önce karma mı normal mi ya da ikisi mi tam cilt tipiniz nedir.Bazı yerler normal bazı yerler karma mı.tam olarak ne tür.ona bakalım.Öneri isterseniz 2 tane öneri .her cilt tipine uyar bunlar. hakiki gülsuyu ve lavanta suyu .ya doa kozmetikten ya da rosense den alın.ama siz başlıkta krem yazmışsınız,açıklamada sulardan bahs etmişsiniz.bunu da tam açıklasanız iyi olur.

Tesekkur ederim cevabiniz icin:KK52:
cildim t bolgesi hafif yagli sayilir. Daha dogrusu burnum biraz parlama yapiyo. Onun disinda bir problem yok cildimde. Evet sulardan bahsettim ama nemlendirici olarak dogal bisey varmi diye sormakti niyetim.:eek:

Tesekkur ederim cevabiniz icin:KK52:
cildim t bolgesi hafif yagli sayilir. Daha dogrusu burnum biraz parlama yapiyo. Onun disinda bir problem yok cildimde. Evet sulardan bahsettim ama nemlendirici olarak dogal bisey varmi diye sormakti niyetim.:eek:
Anladım canım.bir karışım yaptık.arkadaşımız önermişti.açtığım konunun 45.sayfasında en altta tarif var. ama ben ona bazı eklemeler yapıp deniyorum.ilerleyen günlerde yazacağım.çok acilse şimdilik onu denemeye başlayınız.cildiniz zaten çok sorunlu değil.Geçmiş olsun...

Tesekkur ederim hemen bakıyorum tarife. Acelesi yok aslında. Ekleme deneyimlerinizi bekleyebilirim. Takip edicem sizi:KK49:

Back
X