Aşılama (nene hatun)Medicine hospital - pendik'de aşılama ücreti (bilgisi olan varmı)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

leplepi

kaldır başını gör işte bak neler var
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
517
85
323
Arkadaşlar kısmetse bu ay bu hastanede aşılama yaptırmayı düşünüyoruz. ücretler hakkında bilgi sahibi olan varsa yazabilirmi hem aşılama hem tüp bebek hakkında. Ve bu hastanedeki en tecrübeli doktor hangisi . Yorumlarınızı bekliyorum ..:44:

Son düzenleme:
ben telefonda sormuştum canım. aşılama için 378 lira söylendi. bir de ilk muaynede sanıyorum 40 lira gibi cüzi bir rakam ödüyorsun. bir tane bayan doktorları var anladığım kadarıyla. figen sungur. tedavin şimdiden hayırlı olsun.

ön görüşme ücretsizz die biliyorum ben . peki siz gittinizmi bu hastaneye hiç düşünceleriniz nasıl ben ist.la yeni taşındım onun için hiç bilgiim yok.cevabınız için teşekkür ederim:)

ön görüşme ücretsizz die biliyorum ben . peki siz gittinizmi bu hastaneye hiç düşünceleriniz nasıl ben ist.la yeni taşındım onun için hiç bilgiim yok.cevabınız için teşekkür ederim:)
ben devlet hastanesinde tedavime devam etmeye karar verdiğim için gitmedim. ama olumlu şeyler duydum hastane hakkında. aşılama tedavisiyle hamile kalan pek çok kişiye rastladım.

ben devlet hastanesinde tedavime devam etmeye karar verdiğim için gitmedim. ama olumlu şeyler duydum hastane hakkında. aşılama tedavisiyle hamile kalan pek çok kişiye rastladım.

bende burda kime sorduysam orayı tavsiye ettiler ama kk danda araştırayım genede dedim . sizin daha önce hiç gebeliğiniz oldumu benim üç düşük var onun için çok soruşturmam lazım die düşündüm:))

evet benimde altı haftalık sona eren bir gebeliğim var. kalp atışları duyulamaması nedeniyle ocak ayında kürtaj olmak durumunda kaldım. ne kadar zamandır evlisin. gebeliğin tedaviyle mi yoksa normal yoldan mı oluştu? sorununuz neydi merak ettim canım

ayy canmm ya kürtaj olmak çok zor bende yaşadım . ben 3.5 yıllık evliyim temmuzda 4 senelik olacağım kısmetse . evliliğimizin 8 ayı korunduk 9. ayda bebğim geldi herşey istediğimiz gibiyddi ama 12 haftalıkken lekelenme oldu derken arttı o gece kürtaj oldum . sonra 3 ay sonra yeniden gebe kaldım isteyerek ama oda 10 haftalık düştü . ben çok korkmuştum 1.5 sene korunduk doktor doktor gezdik atladığımız bişeymii var die ama doktorumuz yok dedi herşeyiniz normal bi problem yok dedi yumurta takibine gittim 2 ay olmadı. sonra 3. gebeliğimde üstüne görme olayını yaşadım normal adet gibi oldum ama tekrar kanama olunca acile gittim anladımki 3. bebişimde daha fosillenmeden düştü şuan çok karışığım tüp bebek bile düşünüyorum sürekli tedirginim oldummu olacağımmı hapşurup öksüremiyorum ya varsa da düşrse die böyle işte . son düşükten bu yana 7 ay geçti hazır hissediyorum kendimi inşallah hayırlısı olur . cnm benim durumum bu . ya seninki nasıl şimdide ben merak ettim:):44:

Son düzenleme:
bizimde temmuzda beş yıl olacak inşallah. yaşım da otuz oldu bu arada :)) evlendikten sonra on beş ay vajinismus yaşadım. yani ilişkiye giremiyordum. neyse onu atlattım kendiliğinden. bir yıl bekledik olmayınca tahlillere başladık. eşimin sperm sayısı düşük çıktı. kasık fıtığı olduğu anlaşıldı. ameliyat sonrası sperm sayısı 72 milyona çıktı. meğer fıtık ilerlediği için bir yıl boyunca sperm üretimini etkilemiş. neyse onu da atlattık derken. bende başından beri pco olduğu anlaşıldı. yani sorunumuz yumurta gelişimi. iki aşılama sonrasında spontan gebelik. sonrasında kürtaj ve nihayet üçüncü aşılama ile devam edeceğim kaldığım yerden. hep bi aksilik çıktı anlayacağın. bu arada senin gebe kalmanda bi problem yok anladığım kadarıyla. aşılamadan ziyade neden düşük yaptığının araştırılması gerekmez mi? pıhtılaşma testi yapıldı mı mesela?

canm ya allah tez zamanda hayırlısını versin evet hep aksilik oldu senin ama inşallah hayırdır belkide. senin için hangi tedavi gerek o zaman yumurtaların için büyümesimi lazım. tıp ilerledi üzüle sakın sabret canm. ya evet benim gebe kalmamda problem yok pıhhtılaşma testimi ben öyle bişey duymadım hiç bana demedi doktor ne oluyo bu test nasıl yani çok gezdim kaç senedir nette ama hatırlamıyorum böyle bişey . heycanlandım şimdi canm anlatsana ne oluyor bu test ??????:119::119::119::119::119:

canım bende tam bilmiyorum ama üç kere düşük yapanlara doktor mutlaka yapıyor bu testi. bazı durumlarda annenin kan pıhtılaşma sorunu varsa bebeğe plesentadan besin ve oksijen gitmediğinden bebek gelişemiyor ve düşük oluyor diye biliyorum. pıhtılaşma sorunu tespit edildiğinde ise dördüncü gebeliğin başından itibaren doğuma kadar kan sulandırıcı iğne vuruluyorsun hergün. bildiğim bu kadar. benim ilk gebeliğim olmasına rağmen yapmıştı doktor. temiz çıktı çok şükür. doktorunla bi konuş derim. bende çok sayıda yumurta olduğu için birbirinin gelişmesini engelliyorlar. ilaç kullanmadığım zaman 20-30 tane ilaç kullandığımda ise milyon tane yumurta oluşuyor. sağlıklı 1-2 tane büyütmek zor bu yüzden. ama herşeyin çaresi var çok şükür. bence pıhtılaşma testini bi konuş dr unla.

canım saol ben söylerim tabi doktoruma . eski doktorum gözden kaçırmış heralde. sana çok teşekkr ederim .allah razı olsun neden düşük yaptığım araştırılmıştı ama bunu atladık heralde. şimdi araştırdım netten haklısın böyle bi sorun olabiliyormuş. varya şimdiki bazı doktrlarada sanki biz dicez illa benim şu hastalığım var die uğraşmıyolar ya benim genetik testiide ben söylemiştim yaptıralım die . neyse figen sungur u çok iyi duydum herkesten. ihtisaslı iyi bi doktor galiba..

Son düzenleme:
rica ederim canım. yaptırmanda fayda var tabii. figen hn hakkında bende iyi şeyler duyuyorum hep. inşallah tedavinden olumlu sonuç alıp, hamiş kalırsın. bende önümüzdeki ay koşa koşa gelirim medicineye :)

rica ederim canım. yaptırmanda fayda var tabii. figen hn hakkında bende iyi şeyler duyuyorum hep. inşallah tedavinden olumlu sonuç alıp, hamiş kalırsın. bende önümüzdeki ay koşa koşa gelirim medicineye :)

inşallah canım hastane sitesinde çıkmadı neyse gidince tanışırız artık . gel tabi aşılasınlar bizi:))))))))))

ben de tedaviye devlette devam etmek istediğim için bıraktım nene hatun hastanesini ama çok memnundum infetrilite bölümünde tek bir doktor var figen sungar. ön görüşme ücretsiz. sonrasında tedaviye karar verilince 42 tl muayne ücreti. eğer ovulasyon takini yaptırıyorsan ücreti 120 tl.
aşılama yaptırıcaksan herşeyi yıkama falan dahil 378 tl. ben memnundum doktor kadar hemşirelerde iyi çok hassaslar hemşirelere bile sorabiliyosun aklına takılanları.tüp bebekde de başarılılar.civarda fiyatı en uygun hastane bu canım.

Merhaba,

Bende çok araşırdım, bir doktor arkadaşımız Figen Hanım'ı tavsiye etti. Giden var mı?

canım teşekkür ederim yakın çevremdende bu doktoru tavsiye edenler çok oldu bende bu ay tanışacağım ve tedavime başlayacağım

Merhaba,

Bende çok araşırdım, bir doktor arkadaşımız Figen Hanım'ı tavsiye etti. Giden var mı?
canım ben bu ay başlayacağım inşallah
ben gittim 4 ay tedavi gördüm aşılamam negatif oldu. ama memnundum.

canım ya bende aşılama yaptıracağım inşallah hayyırlısı olur .

Arkadaşlar bende gittim görüştüm kendisiyle çok tatlı bir bayan, biz orada yaptıracağız sanırım.

Arkadaşlar bende gittim görüştüm kendisiyle çok tatlı bir bayan, biz orada yaptıracağız sanırım.

ben de grüşeceğim inşallah eşim işlerini ayarlasın bu hafta kısmetse çok merak ediyorum nasıl geçecek hadi hayırlısı hepimiz için

mrb bende sızın gıbı 3,5 yıllık evlıyım temmuzda 4 sene olacak bır sene korunduk sonra alı ay arayla ıkı dusugum oldu sonda ararstırdık capa tıpta her tahlıl yapıldı fakat herşey normal çıktı sonra ıkı yıla yaklastı normal yola bebek olmadı baska doktora gıttım ve faktor V faktor VI VE PAI DIYE TAHLIL YAPILDI VE BU TAHLILLER SONUCUNDA KANDA PIHTILASMA BULUNDU genetıkten gelen bır durum yanı aıleden taşıyıcıymısım bu yuzden doktorum corasprın basladı ve ben hamılelık surecını hızlandırmak ıcın asılama yaptırdım olmadı bırıncısı fakat doktorum benı bırde hematologa yonlendırdı ve pıhtılasma olayının rahim ıçınde ince damarlar cıkmaya baslıyor o damar çürüyor ve yumurtlama zamanındada yumurtayı olduruyor yada bebegı boguyor. çürütüp düşüge sebeb oluyor dedi.bu sebeb le hamıle kalır kalmaz 9 ay boyunca derı altından ıgne kullanmam gerekıyor .ve bu pıhtılasma normal yolla hamıle kalmamıda etkılemeye baslarmıs zamanla ve ogrendıgım son bırseyde coraspırını omrüm boyunca kullanmak zorundaymısım.sendede baska sorun yoksa mutlaka bu testı yaptır doktora soyle mutlaka sebebı budur
kusura bakma bıraz uzun oldu ama senın sorununa yanıt olması açısından yazdım ıyı gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…