Aşılama (nene hatun)Medicine hospital - pendik'de aşılama ücreti (bilgisi olan varmı)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba,

5 gün önce bende tedaviye basladım medicine asya da.çok arastırdım.bir çok merkez ve doktorla görüştüm. yakın ve fiyat uygunluuugu nedeniyle figen hanımla baladım. memnunum. hemsirelerde çok iyiler. istediğim zaman cep telefonlarından bile arayıp bilgi danışabiliyorum.

arkadaşlar figen hanım ve ekibi çok iyi yalnız ben bir konuda sizi uyarmak istiyorum. eğer aşılama yaptırıcaksanız mutlaka rapor çıkartın. hastanenin sgk ile anlaşması var. aşılamanızın devlet tarafından sayılabilmesi için ilaçlarınızı devletten raporla almanız gerek.malum belki de aşılamalar tutmayacak ve ttüp bebeğe gideceğiz. eğer 3 aşılamanızı da özel de yaptırırsanız hem de ilaçları cebinizden alarak, devlete tüp bebek için başvurduğunuzda hiçbirisini kabul etmiyor devlet. ben ilaçları alırken çok zorlandım hemşirelere falan hep tanıdık eczane sordum hiçbirisi bana rapor çıkarttırabileceğimi söylemediler. bu yüzden kızdım ve orayı bıraktım. çünkü tahmin ediyorum ki eczanelerle de anlaşmaları var. hastaya söylemiyolar rapor çıkartabileceklerini.maddi açıdan bizi tutsak ediyorlar belki tutar aşılamanız ilkinde ama ya tutmazsa ? onda ilacın çöpe gitmesine izin vermeyin. rapor çıkartın.!!!!

kızlar bende aşılamayı bu hastanede yaptırmayı düşünüyorum ama yaptırıp tutan var mı inşallah ilk seferde hepimizinki tutarda uğraşmak zorunda kalmayız

Back
X