- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Adimbenlesakli
Bosanmanizin üzerinden ne kadar süre geçti ?Aminteşekkür ederim. Gene de hiç bir zaman kötü olmalarını istemiyorum ve de hep yaranmaya çalışıyorum bir arkadaşın da dediği gibi . Belki de bu yüzden çekiyorum... çünkü düştüm çünkü başka kapım Yok.Şimdi sorsanız diğer kardeşlerim dünya iyisi (ki aksini düşünmüyorum) ama ben lanet kadın keske doğurmasaydım dediği .. çekinmez hiç bu yaşıma geldim diğer kardeşlerime 'en sevdiğim yavrum gelmiş bi sen bi kardeşin var zaten hayırlı evlatlarım benim sen de olmasan yüzüm gülmez kimse bakmaz bana' der ve ona tek bakan evladı benim
ben gerçekten çok doluyum. Çogu bayanda daha çok eş ve kaynana sorunları var. Kendimi çok yalnız hissediyorum...
inşallah çalışmaya başlarsanız,bu psikolojiden kurtulacaginiza inanıyorum,iyi gelecek,sizi iyi hissettirecek çalışmak eminim.aileniz içinizin yangınını bilse böyle davranır mi aceba,çok yanlış yahu ne için doğurmuş ki sizi anneniz o zmn,sizi de Allah yarattı kardeşlerinizi de

biliyorum çok dolusunuz,yazdiklarinizdan belli zaten, ama inşallah karşınıza içinde Allah korkusu olan, sizi sevecek, kıymet verecek, gözünden esirgeyecek ve en önemlisi saygılı bir adam çıkar,kalbinizi fetheder de hakettiginiz o güzel hayatı yaşarsınız

Hayat sürprizlerle dolu eminim mutlu olacaksınız...