nenebin cicilerine bakarmısınızz :) :)

evet canım ya çok büyük keyif hele ki ufak ufak aldıklarının birbirleriyle uyum içinde bir ev oluşturmaya başladığını gördükçe daha keyifli oluyor . çatal çatala uygun tabak tabağa uygun örtü ona uygun masa Bi ara baya takmıştım çokoprensle biz habire alıyorduk bakıyorduk şimdi bi durulduk ama çok keyifli gerçekten. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

aldıkların çok güzel güle güle kullan canım ufak ufak başlıyor zaten sonra bir bakmışsın ev almıyo valla ben de ufak ufak alma aşamasındayım henüz de gördüklerimden yola çıkarak söylüyorum

farkettimm hepimz alışweriş delisi olcazz :) amaa ewimizee alıorzz yaa süperr oluo çokk büyük bi heycan we mutluluk

aminnnnn inş hepimizie :) bnde habire bakınıorm :) hatta 1-2 gün içinde mudoya gitcem belki bulurum çatalları

zaten burası gaz verme yeri :) bende birçok şeyimi buradan görüp heveslenip aldım
bnde bndee geçengün bi arkadaş a101 den kavanoz almış gördüm bayldım hemennn gidip buldum aldımm :) :) birbirmizden çok şey öğreniorz böyle yaa

ayy teşekkür ederimm canmm :) inş ewimide paylaşmak nasip olur :) daha yolun başındayım ama hewesleniorm işte

Güzel bi başlangıç olmuş cicilerin çok hoş maşallah güzel günlerde kullanırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…