uni sinavina hazırlanıyorsqn daha cocuksundur. ne isin var 15 gün refakatte??
kizi, oglu, gelini, damadi yoktu da sira sana mi geldi?
ben olsam (ki ananemi cooook severim) hayatta kalmazdim. bir iki gün belki giderim- moral olur ona da - esas refakat eden o arada evine gider dinlenir falan ama 15 gün cok fazla. allaha büyük konusmak istemem ama kendi annem babam esim cocugum haric kimse icin kalamam
Annem bakamaz çünkü hem okuma yazması yom hem isitme zorluğu çekiyor. Birde hayvancılık yapıyoruz babam tek başına bakamaz o hayvanlaraKendi çocukları dururken sen niye kalıyorsun
Aynısını söyledim yüzüne... cevap veremediParayı kime yediriyorsa o kalsın. Paraya gelince erkek evlat , bakılmaya gelince kız evlat yok canım..
O zaman paralarını kimlere yedirdiyse onlar baksın. Sana düşmezAnnem bakamaz çünkü hem okuma yazması yom hem isitme zorluğu çekiyor. Birde hayvancılık yapıyoruz babam tek başına bakamaz o hayvanlara
annemin de gonlu yok zaten kalmamdaBen annemın ne dedıgıne bakarım babamın degıl
Annem uzylecekse elbette bakacağım neneme
Yengenin de kalmak gibi bir mecburiyeti yok. Önce çocuklarına düşer, sonra kendisi isterse eşinin yerine bakabilir. Sizden de çok annenizin kalması gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?