Nenemle konusmali miyim?

tamam haksızlığa gelemiyorsunuz onu anladık ama insanların ağızları var isterse kendılerını savunabılırler siz üstünüze vazife olmayan şeylere karışmayın

E anneanneye hastanede bakıma gelince "annem işitme engelli bakamaz,ben sınav öğrencisiyim gidemem yengem&dayım baksın" diyodunuz hatta kadının iki kuruşluk emeklisini yiyorlar diye laf ediyordunuz şimdi ne oldu... bağa bakan üzümünü yer kusura bakmayın... sizi fazlasıyla hadsiz buluyorum sizi hiç alakadar etmeyen konulara çok fazla müdahilsiniz.
Aynı sey değil ki tarlayı biz ekiyoruz desteğini dayım alıyor . Bağla dağla alakası yok. Aksine tamtersi bağa biz bakıyoruz üzümü dayım yiyor

Merhaba. Dedemin tarlasini bölüştük ama daha ölmediği için tapusunu almadık. Biz annemin tarlasını ekiyoruz. Ama benim çok akıllı dayım kendi ekiyor gibi gösterip destek alıyormuş devletten. Çok sinirlendim. Babam bugün aradı ben tarlaları ekmedim dedi. Ekmeyince destek alınmıyor. Halbuki babam ekti.gicik olduğu için ekmedim dedi. Nenem de yıllardır bunu biliyormuş . Yani çok sinirlendim bu bildiğin hak yemek. Nenemle bunu konuşmalı miyim yoksa beni ilgilendirmez mi ? Dayım emekli birde inekleri var birde yengen çalışıyor. Evlerine 3 tane aylık giriyor. Buna rağmen milletin 3 kuruş hakkına göz dikiyorlar ya deliriyorum içten içe. Zaten evlerinde huzurlari yok kendi dertleri kendilerine yetiyor
Annen varken sana ne oluyor ? Ayrıca deden daha ölmemiş , sana ne vermiyorum tarlamı diyip tüm malı dayına bırakırsa görürsün.

Aynı sey değil ki tarlayı biz ekiyoruz desteğini dayım alıyor . Bağla dağla alakası yok. Aksine tamtersi bağa biz bakıyoruz üzümü dayım yiyor
Nasıl değil bir insanın yükünü taşımak sizin ektiğiniz tarladan daha ağır.

Sen daha bahsedilen bağ ney onu çözememişsin birde tyt den ayt den bahsediyorsun. Kastettiğim bağ dedenle ve ninen... dayınlar bakıyor dolayısıyla malını da yemek onların hakkı...

Sen daha bahsedilen bağ ney onu çözememişsin birde tyt den ayt den bahsediyorsun. Kastettiğim bağ dedenle ve ninen... dayınlar bakıyor dolayısıyla malını da yemek onların hakkı...
Dayimlar bakmıyor ki . Biz bakıyoruz . Biz ekiyoruz Biz biciyoruz herkes beni yanlış anlamis

Nasıl değil bir insanın yükünü taşımak sizin ektiğiniz tarladan daha ağır.
Ne bakması be . Sizde baya nenem yatalak fa altını temizliyorlar sanıyorsunuz. Nenem kendime gayet bakıyor. Kimseye muhtaç değil aksine 45 yaşında kazik kadar oğluna günde 3 öğün yemek hazırlıyor 70 yaşında kadın. O da benim problemim değil. Dün ona gittim.12 bin lira borcu varmış manavcıya. Dedim nene dedemin aylığı nere gidiyor da bu kadar borç yaptınız gidiyor işte biryerlere dedi yüzleri kıpkırmızı oldu. Dayıma yediriyor basbayağı. Kim kime bakıyormuş.dinlemeden yorum yapmayın

Ne bakması be . Sizde baya nenem yatalak fa altını temizliyorlar sanıyorsunuz. Nenem kendime gayet bakıyor. Kimseye muhtaç değil aksine 45 yaşında kazik kadar oğluna günde 3 öğün yemek hazırlıyor 70 yaşında kadın. O da benim problemim değil. Dün ona gittim.12 bin lira borcu varmış manavcıya. Dedim nene dedemin aylığı nere gidiyor da bu kadar borç yaptınız gidiyor işte biryerlere dedi yüzleri kıpkırmızı oldu. Dayıma yediriyor basbayağı. Kim kime bakıyormuş.dinlemeden yorum yapmayın
Size ne ? Para onun borç onun.

Dayimlar bakmıyor ki . Biz bakıyoruz . Biz ekiyoruz Biz biciyoruz herkes beni yanlış anlamis
Bak bir eğitimci ve sınav koçu olarak söylüyorum; sana hep derslerine odaklan diye anlatmaya çalıştık ama anlamadın. Öncelikle türkçen çok kötü gerçek anlam dışında bir bilgin yok mecaz anlatımdan bi habersin maalesef... Artı olarak seni hiç ilgilendirmeyen konularda hep bi üstten konuşman var. Yapma hiç hoş değil.... Bırak nenen & annen herkes kendi sorununu kendisi çözsün.

Bak bir eğitimci ve sınav koçu olarak söylüyorum; sana hep derslerine odaklan diye anlatmaya çalıştık ama anlamadın. Öncelikle türkçen çok kötü gerçek anlam dışında bir bilgin yok mecaz anlatımdan bi habersin maalesef... Artı olarak seni hiç ilgilendirmeyen konularda hep bi üstten konuşman var. Yapma hiç hoş değil.... Bırak nenen & annen herkes kendi sorununu kendisi
Türkçem iyidir. O anlık sinirle yanlis anladım soryyy:110:

Back
X