neolur bana bi akil verin cok uzuluyorum

sarioglum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
21
2
3
Diğer
Merhaba oncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum
Durum su ki
Benim ve nisanlimin ailesi yurtdışında yasiyoruz
Suan nisanlimin ailesi ve evli olan gorumcem turkiyede bizde öyle, nisanlim gelemedi isden dolayi
arife gunu nisanlimin annesi babasi bakla getirdi gorumcemide beklerken gelmedi cunku annemle henuz tanismadilar bile uzuldum haliyle
Bayramin ilk gunu erkek tarafi kiza gelirmis bekledim gelmediler nisanlim bana kizdi tabi oyle adet yok sen uyduruyorun gibisine
Ikinci gun artik ben telefon ettim musaitmisiniz diye bi carsidayiz dedi kayinvalidem
(bu arada kaynimla eltimde gelmis onlarda kaliyorlar) yarin gelirm artik dedim tamam dedi
Bugun oldu oglen aradim kayinvalidem acmadi kayinbabami aradim geliyorum dye evde.kimse yok carsiya gittiler gelince ben ararim dedi
Aksama kadar bekledim arayan yok ben aradim
Anne geliyorum evdemisinz diye
Tam cikiyoduk yengeni hamama götürcem dedi (yenge dedigi eltim oluyor)
Yrn görüşürüz dedi okadar uzuldum ki o degil ne ailemle bayramlastilar ne benimle
Okadar uzuldum ki simda nasıl davranmam lazim nolur bi akil verin

Mesafe koyman lazim. Cok israr etmissin bu kadar israra gerek yok. Birak bundan sonra onlar arasin seni.

Durum su ki
Suan nisanlimin ailesi ve evli olan gorumcem turkiyede bizde öyle, nisanlim gelemedi isden dolayi
arife gunu nisanlimin annesi babasi bakla getirdi gorumcemide beklerken gelmedi cunku annemle henuz tanismadilar bile uzuldum haliyle
Bayramin ilk gunu erkek tarafi kiza gelirmis bekledim gelmediler nisanlim bana kizdi tabi oyle adet yok sen uyduruyorun gibisine
Ikinci gun artik ben telefon ettim musaitmisiniz diye bi carsidayiz dedi kayinvalidem
(bu arada kaynimla eltimde gelmis onlarda kaliyorlar) yarin gelirm artik dedim tamam dedi
Bugun oldu oglen aradim kayinvalidem acmadi kayinbabami aradim geliyorum dye evde.kimse yok carsiya gittiler gelince ben ararim dedi
Yrn görüşürüz dedi okadar uzuldum ki o degil ne ailemle bayramlastilar ne benimle

sanırım arife günü gelmiş olmayı yeterli gördüler.. bayramda da görüşmek istemen bunu beklemen doğal ama olmamış.. bence hiç üzülme.. inan her bayram her tatil oğlunu gelinini rahat bırakmayan öyle kayınvalideler varki canından bezersin.. seninki rahat davranıyor seni de zorlamıyor sanırım iyi tarafından bak.. her çarşıya yok hamama gittiğinde illa gelin de gelecek dese daha kötü.. nişanlınla da aranı bozma bunun için.. ailen duruma bozuldu mu bilmiyorum o zaman zor oluyor idare etmek ama sen taktığını belli edersen seninkiler de huzursuzlanır.. nişanlılıkta inan gerek yok bunlara.. fazla samimiyet hep zarar.. mesafeli olsunlar uzak olsunlar kafan rahat olur..

Üstelemişsin resmen fazla iyi niyet göstermişsin , gördüğün gibi değmemiş. Bundan sonra 2 kere düşünürsün onlara karşı bir davranışında çünkü çok büyük ayıp etmişler.

Durum su ki
erkek tarafının gelmesi gerektiğini bilmiyoodum belki benim cahilliğimdir :26: ama arefe günü geldikleri için bi daha gelmeyi gerekli görmemiş de olabilirler. ama sonradan yaptıklarını da abartmıslar kaç kere demişsin kabul etmemişler agırlığını koy bence

bence kesinlikle artık gelicem falan deme.
kaldı ki iki gündür seni atlatıyorlar, ne yani hadi ilk gün çarşıdalar ikinci gün bile bile hamam muhabbeti çok ayıp olmuş.
sonuçta anlattığın kadarıyla gelmeni çokta istemiyorlar. bence kız tarafı naz tarafı olur. kendini çek derim
onlar arasın, kızım gel bayramlaşmaya diye, hamama seni de çağıra bilirlerdi sonuçta gitmezdin ama teklif etmeleri gerekirdi.
kesinlikle çok iyi niyetlisin ve kırılmıyorsun. yani muhtemelen başkası olsa bu kadar aramaya karşı taraf duyarsız kaldığında kırılırdı.

Cok cok rahatlatiniz hepinize cook tsk ederim kendimi hatali goruyordum ilk gun gitmedigim icin nisanlimda beni suclu goruyordu
Mesafemi koyayim bida aramicam tabiki cok alinganimdir cokta kirildim
Ailemede mahcup oldu ama napim olan oldu cook sagolun cevaplariniz icin gerçekten nasil davrancagimi sasirmistim

Cok cok rahatlatiniz hepinize cook tsk ederim kendimi hatali goruyordum ilk gun gitmedigim icin nisanlimda beni suclu goruyordu
Mesafemi koyayim bida aramicam tabiki cok alinganimdir cokta kirildim
Ailemede mahcup oldu ama napim olan oldu cook sagolun cevaplariniz icin gerçekten nasil davrancagimi sasirmistim

Keyifleri bilir bacimm bosveeer sen rahat ol onlar senin pesine düssünler bundan sonra onların sana dönmesini bekle..ailenlede hic bu konuyu usteleme sorun etmemeye caliski sizinkilerde olumsuz bisey düşünmezler..bizim oralarda da bayramda nisanli kizi oğlan evi görmeye gelir hediyesiyle birlikte ama nerdeee kimseye yaranmaya calisma ama saygisizlikta etme işine gelmeyen yerde saflığa vur gitsin :)

Arkadaslar gunaydin
Nisaanlimla faceimiz ortak
Artik nisanlim arayip neler dediyse
Gorumcem nisanlima yazmis annemi aglattin beni aglattin ya yaziklar olsun gibisinden yok misafir geldi gitti gidemek
Suab elim ayagam titriyor napicam ben

sen yapacağını yapmışsın onlar kabul etmemiş gitmeni..
bişey yapmana gerek yok mesafeli davran o kadar çok arayıp sorma...

Sen kendini neden bu kadar ezikledin bacım paşa gönülleri bilir valla
hiç oralı oma artık

Siz yapacağınız herşeyi yapmışsınız. Bu durumd artık onların ayıbı..Nişanlınıza anlattıysanız yada serzenişte bulunduysanı z oda arayıp onları kalaylamış demekki . Boşverin. Arayıp size birşey söylerlerse .sakın kavgacı olmayın tüm bu olanları ve yaptıklarını anlatıp kırıldığnızıı söyleyin..Ağız dalaşına kesinlikle grmeyin nezaketinizi bozmayın..

Sen niye o kadar ısrara ediyorsun ki
Görüşmesen bayram geçmiyo mu
Kendileri çarşı, pazar, hamamı senden daha önemli görmüşken hemde..

Canim sen gormemissin gibi nisanlina agla cok uzuldum ben onlari cok seviyordum beraber olmak istemistim sadece felan de, uzuleceksen nisanlinin gozunun onunde uzul, agla biraz ortami bos birakma ailesine, ben yerimi anlamis oldum de birak. Uzatma kendi ailesi uzatirsa onlara sinir olur , kendi ailesi durumu duzeltirse sende guleryuzlu davranabilirsin ama gelme gitme muhabbeti yapmazsin

Durum su ki

mesafe koyun aranıza.zaten fazlasıyla gitmek için ısrarcı olmuşsunuz.ilgilenmeyin onlar sizi arayıp sorsunlar.bu ne ya

Ne gerek var bu kadar ısrara anlamıyorum. Bir kere söylerim, günah benden çıkar gerisi onlara kalmış kendi keyifleri bilir. :ssz: Hatta bilakis memnun olurdum yerinde olsam :1:

Back
X