neolur yardim edin

biseksuel bile olsa mide bülandirici.inş hamile degilim bir kaç gün sonra buda bana sürpriz olmasin((

Cinsel yakınlaşmanızda 2_3 haftayı buluyor demişsiniz. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz herşey ortada gibi ama inşallah bir yanlışlık vardır. En yakın zamanda herşeyi net bir şekilde öğrenirsiniz inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen cnm 2 ay önceki sevgiliyim yazdi.bnmde midem bulandi.bu nasil bir igrençlik .niye boyle insanlar bizim hayatimizida mahveidyorlar anlamiyorum,şuan inyernette okuyorum tek ben degilmişim,dunya şaşirdi resmen

Evliliğin ilk başları nasıldı yada 1 sene önce. Niye benimle evlendi o zaman demişsin ya belkide sonradan ilgisi olmaya başladı. Çok üzüldüm canım ya Allah güç versin sana

sağol canlarim,ama evet erkekle olmasi igrenç ve bunu hayatta affetmem,affetmekte mümkün degil,üstelik hamile olduğumdan şüpheeleniyorum.3 sene ugrastim bebek için ve hamileysem napicam.bu erkkeler neden boyle yapıyor,hayatimi alt üst etti.madem boyleysem nıye velenıyorsun bu nasil bir mantik anlamiyorum(((

Inan icim sizlayarak okudum bende yabanciyim arti arkadassizlik yalnizlik da bi tarafdan uzuyor peki bisey sorcam canim arkadaslik etdiyiniz bi aile ve ya esinizin en yakin arkadasi onlarin size bakisi veya esinizle iliskisi nasil cok uzuldumYUCE RABBIM yardim etsin insallah size amin.arkadas iliskileri sohbetleri ne baska bir kari koca gorduyu zaman mesela sira disi biseyleri varmiydi esinizin her hangi normal bi erkekden farkli????

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayy canim allah yardimcin olsun ya cok zzor bi durum mide bulandieici yaa

Günaydin kizlar,neolur bana bir akıl verin,beynim durdu,oyle birşey yaşiyorumki aklim almıyor. 3.5 senelik evliyim,çocuugmuz yok ama olmasi için çabaliyorduk.Eşim bana karşi çok durarli.hep sevdigini soyler,güzel sözleri iltifatlari hiç eksik etmez.Ama 1 sene once onun facebook arama kayitlarina bakarken gay profillerini aradiğini gördum,bişey demedim once.sonra daha tekrarlandi.sonra onun mailine bir gün girdim ve bir gay sitede onun kayit oldugunu oğrendim.tabiki dayanamadim sordum ne demek oluyor bu,ama beni suçlu çikartti.dedi saçmaliyorum profil onun degil ve facedede oyle bişey aramadigini soyledi,neyse aptallik ettim inandim,çünku inanmayi istiyordum.ama dün bana biri facede messaj yazdi.eşin seni aldatiyor diye,hemde travestilerle,şok oldum,ama bu sefer şuphelendim.çunku geçenlerde olan olaylarinida birleştirdim,eşim eve gelince dayanamadim ve sordum ne demek oluyor bu,tabikide inkar etti.birisi dalga geçiyor dedi.ya boyle birşeyle nasil dalga geçerler.eşim yemin etti oyle birşey yok diye.ama bu sefer inanmiyorum,yazan kişiye messaj gonderdım kım o sordum ve bunu nerden biliyor sordum,2 ay önceki sevgiliyim dedi.bunu ispatlayabilirim dedi.eşin hala gay sitelerde geziyor dedi.bu beni tam innadirdi çunku bu kişi boyle birşey nasil havadan atabilir.bu arada hata yaptıysam kusura bakmayin yurt dişinda yaşadim turkçem o kadar ıyı degil.aılem kımsem yok burda.napıcam ne edıcem kafam durdu.kain olsaydi o kadar kötu olmazdim,ama erkek,aklim almiyor hala(((((((((((((((((

Bazıları bilgisayarlara casus programı yüklüyor ve takip ediyor girilen sayfaları sizde onu öğrenip yapsanız

Inan icim sizlayarak okudum bende yabanciyim arti arkadassizlik yalnizlik da bi tarafdan uzuyor peki bisey sorcam canim arkadaslik etdiyiniz bi aile ve ya esinizin en yakin arkadasi onlarin size bakisi veya esinizle iliskisi nasil cok uzuldumYUCE RABBIM yardim etsin insallah size amin.arkadas iliskileri sohbetleri ne baska bir kari koca gorduyu zaman mesela sira disi biseyleri varmiydi esinizin her hangi normal bi erkekden farkli????

yok cnm ilk başlarda hiç oyle birşey fark etmedim.çok ilgili.disardan ideal bir koca örneği,onun bir arkadaşi var ve bir gün onun hakkinda konuşurken o arkadaşin travestileri sevdigini anlatti.bende deddim bu nasil birsey.normalmi diye.oda dedi ne var bunda.zaten bu konuşmadan sonra başladim sitelerde yakalamaya.ve son nokta bu oldu işte,eşimin arkadaşlari hiç gelme4z bize,sadece messajlaşiyor onlarla.ama bazen siliyor yazdiklari.neden bılmıyorum.

Bazıları bilgisayarlara casus programı yüklüyor ve takip ediyor girilen sayfaları sizde onu öğrenip yapsanız

onuda duşundum,ama eşim artik bilgisayardan girmiyor.hep telefondan giriyor.bir kaç defa yakalandiktna sonra oyle yapmaya başladi,üstelik ilginç olan insatgramda erkekleri degılde farkli farkli kizlari takıp ediyor.bu yuzden b,r kaç defa tartiştik bile

Cinsel yakınlaşmanızda 2_3 haftayı buluyor demişsiniz. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz herşey ortada gibi ama inşallah bir yanlışlık vardır. En yakın zamanda herşeyi net bir şekilde öğrenirsiniz inşallah

inş bu dürum netleşir ama dediginiz gibi ateş olmayan yerden duman çikmaz.hemde o kadar üst üste((((

iyice araştır sonra kararını ver bu bir virüs program olabilir beki eşini elde etmek isteyen biri olabilir sizi ayırmaya çalışan. Ama ilk önce bilgisayarda yakaladıkların sonra face karışık:19:

sağol cnm,oyle olacak galiba.ayrilma sebebibini kime nasil anlaticam ama.utaniyorum duştugum durumumdan
sen neden utanıyosun ki bu senin ayıbın değil canm çocuk olmaması çok iyi olmuş o kişiden cevap gelmedimi daha

yok cnm daha gelmedi((((ütaniyorum çünkü bu dürümü aileme nasıl açiklayacagimi bılmıyorum eger oyle birsey gercekten varsa

Senin utanacağın hiçbir şey yok, olmasın da arkadaşım. Sen de böyle olduğunu bilmiyordun. Buna göz yumma. İyice araştır sonra kararını ver hakkında hayırlısı olsun inşaallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
yok cnm daha gelmedi((((ütaniyorum çünkü bu dürümü aileme nasıl açiklayacagimi bılmıyorum eger oyle birsey gercekten varsa

umarım yoktur canm ya bu ramazan gününde bir şaka olduğunu öğrenirsin hem olsaydı anlardın sanki hareketlerinden

o kişiden cvb geldi.benide kandirdi yazdi.hemde o sitedeki resimleri ve profılı çekip gonderdı.çok kotuyuuuumm çok

Hiç kaldırılabilecek şey değil cok kötü boşan tabiki bunlar normal mi şakalaşma böyle mi olur. Bu erkeklere haddini niye bildiremiyoruz.allah askına daha ne duruma düşeceğiz.biri de yazsın suraya böyle oldu bastım tekmeyi k.çına tükürdüm suratına diye yaa

Senin utanacağın bir durum yok ortada canım. Şu olay bir netleşsede ne zor bir durum yaa

o kişiden cvb geldi.benide kandirdi yazdi.hemde o sitedeki resimleri ve profılı çekip gonderdı.çok kotuyuuuumm çok

Cnm Allah yardimcin olsun..yazismalari varsa bence onlarida iste..esin muhtemelen fotograflari ben eklemedim dcektir.tabi fotograflati normal fotolar ise...

Hadi yaa bir umut bende bir yanlışlık vardır diye düşünüyordum. Şuan inşallah hamile değilsiniz diye dua ediyorum. Çok çok üzüldüm gerçekten keşke yapabileceğim birşey olsaydı. Aldatılmanın hepsi beter ama bu en kötüsü :(

Back
X