Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Neoptide kullanan var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bxoxrni

gül
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2007
6
0
86
50
İstanbul
Arkadaşlar uzun süreden beri saç dökülmesi problemi yaşıyorum, bu yüzden saçlarım çok seyrek. Bugün bir eczanede kronik saç dökülmeleri için "NEOPTİDE" isimli bir losyon önerdiler, hiç aranızda kullanan fayda gören var mı?

Arkadaşlar uzun süreden beri saç dökülmesi problemi yaşıyorum, bu yüzden saçlarım çok seyrek. Bugün bir eczanede kronik saç dökülmeleri için "NEOPTİDE" isimli bir losyon önerdiler, hiç aranızda kullanan fayda gören var mı?

Benim bi arkadasım kullandı,saçları özellikle ön kısmı çok seyrekti,dr.yazmış ona bu ilacı,benim ise saclarım son bikaç ayda inanılmaz dökülüyordu,bende arkadasımın bikaç ayda saclarının nasıl gürleşip güzelleştiğini farkedip sordum bu ürünü söyledi

bugün dr a gittim bana da bu losyonu yazdı alıp kullanıcam bakalım. kullananlar varsa sonuçları yazarsanız cok sevinirim

Son düzenleme:
Benimde aşırı şekilde saç dökülmem vardı ...Dr'a gittim ve bana Neoptide losyon ve aynı ürünün şampuanı Anapse verdi...3 aylık bir kullanım içeriyor...çok memnun kaldım şuan daha 1.aydayım üstelik tavsiye ediyorum :)

Benimde aşırı şekilde saç dökülmem vardı ...Dr'a gittim ve bana Neoptide losyon ve aynı ürünün şampuanı Anapse verdi...3 aylık bir kullanım içeriyor...çok memnun kaldım şuan daha 1.aydayım üstelik tavsiye ediyorum :)

ben kullandım neoptit. üstelik 3 ay işe yaramadı bende. ama anaphase şampuan güzel bencede. saçı yumuşacık yapıyor

Back
X