Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış SaçlarNeoptide kullanan var mı?
Arkadaşlar uzun süreden beri saç dökülmesi problemi yaşıyorum, bu yüzden saçlarım çok seyrek. Bugün bir eczanede kronik saç dökülmeleri için "NEOPTİDE" isimli bir losyon önerdiler, hiç aranızda kullanan fayda gören var mı?
Arkadaşlar uzun süreden beri saç dökülmesi problemi yaşıyorum, bu yüzden saçlarım çok seyrek. Bugün bir eczanede kronik saç dökülmeleri için "NEOPTİDE" isimli bir losyon önerdiler, hiç aranızda kullanan fayda gören var mı?
Benim bi arkadasım kullandı,saçları özellikle ön kısmı çok seyrekti,dr.yazmış ona bu ilacı,benim ise saclarım son bikaç ayda inanılmaz dökülüyordu,bende arkadasımın bikaç ayda saclarının nasıl gürleşip güzelleştiğini farkedip sordum bu ürünü söyledi
Benimde aşırı şekilde saç dökülmem vardı ...Dr'a gittim ve bana Neoptide losyon ve aynı ürünün şampuanı Anapse verdi...3 aylık bir kullanım içeriyor...çok memnun kaldım şuan daha 1.aydayım üstelik tavsiye ediyorum :)
Benimde aşırı şekilde saç dökülmem vardı ...Dr'a gittim ve bana Neoptide losyon ve aynı ürünün şampuanı Anapse verdi...3 aylık bir kullanım içeriyor...çok memnun kaldım şuan daha 1.aydayım üstelik tavsiye ediyorum :)