• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerde bu yakışıklılar?

mantıklı yaklaşırsak zaten yakışıklı adamı çoktan kapmış olmaları lazım sonuçta tek yakışıklı bulan biz olmayacağız o anlamda bulamaman doğal :)
sevgilide tek kriterin yakışıklılıksa ileride üzülme ihtimalin de yüksek..

onların zamanı var herzaman cıkmıyorlar cıktıklarında zaten hemen kapıldıklarından acele etmek lazım:KK45:

Çevremde bir tane bile yakışıklı adam yok. Okulda sınıfımda, fakultemde de yoktu. Olanları saymıyorum çünkü sevgilileri vardı. Hiç mi yakışıklı adam denk gelmez ya. Bulanlar nasıl buluyor? Nerede bu yakışıklı adamlar?

Yıllardır ben de senin gibiydim, ya denk gelmiyor ya da hoşlandıklarımın hep sevgilisi oluyordu :KK43: birkaç hafta önce bir arkadaşım bir etkinliğe katıldı Ciddiysen Gel diye yalnız gitmek istemediği için de beni de götürdü. Çok da umutsuz gittim yıllardır tık yok burada da biriyle tanışacağım diye. İster inan ister inanma o gün tanıştığım çok tatlı bir çocukla hala konuşuyoruz ve sevgili olma yolunca ilerliyoruz ^^ diyeceğim o ki umudunu kaybetme hiç beklemediğin anda ve ortamda karşına çıkabiliyor. Etkinliğin tekrarını yapıyorlar sanırım Face'e Ciddiysen Gel yazınca çıkıyor

Back
X