Niye böyle oluyor?

Yok hayır sevgiliydik 4 aylık bulusacaktık aldattı iste
ya cidden sacma sapan insan davranislarin var. su kafada biri çocuğumun ogretmeni olacağına okula gitmesin youtubedan ogrensin daha iyi.
tanimadigin etmediğin , hicbir munasebetinin olmadigi bir insan icin hayal dunyasinda nisanlanmissin da nisan atmissin kendi kafanda.
senin hesabina göre ben 12 kere bosandim 7 kere de hamile kaldim (sonucta adet olmasam kalabilirdim. gormeden nisan atiliyorsa embriyo olusmadan hamile de kalinabilir)

ya cidden sacma sapan insan davranislarin var. su kafada biri çocuğumun ogretmeni olacağına okula gitmesin youtubedan ogrensin daha iyi.
tanimadigin etmediğin , hicbir munasebetinin olmadigi bir insan icin hayal dunyasinda nisanlanmissin da nisan atmissin kendi kafanda.
senin hesabina göre ben 12 kere bosandim 7 kere de hamile kaldim (sonucta adet olmasam kalabilirdim. gormeden nisan atiliyorsa embriyo olusmadan hamile de kalinabilir)
Sunu anlamadınız biz sevgiliydik buluşacaktık aldattı o,hep evlilik istiyorum derdi hemen nişanlancaktık iste.

Sunu anlamadınız biz sevgiliydik buluşacaktık aldattı o,hep evlilik istiyorum derdi hemen nişanlancaktık iste.
Siz sevgili degildiniz. Allah askina boyle sevgililik mi olur. Siz sevgilicilik oynayan iki insandiniz. Whatsapptan sevgili olunsa hepimiz yedi kocali Hurmuz oluruz.

Sims oynar gibi iliski yasarsaniz sonunda biri aldatir tabii ki.

Vallahi ama öyle aldattı
kız ortada nişan mişan yokkkk

4eb2b67c85214bc21ac92e0323625d0a.webp

ya sacmalama gormeden etmeden neyine sevgili oldun? boyunu bilmezsin, kilosunu bilmezsin. hayalinde nisanlanacaktin. eee
nisan atmis mi oluyorsun?
senin bu hesabinla dedim ya bir kadin evlenesiye en az bir 5 -10 nisan atmis olur.
bazi kavramlarin bu kadar icini bosaltmayin ya.
ben 2 yil flört 2 yil iliski icinde oldugum, ulke degistirip sehrime tasinan, beraber yatak beyaz esya sectigim, evlilik planlari yaptığım adama "allahin emri" sürecini duyana kadar erkek arkadasim dedim hem gercek hayatta hem kkda
ki eskiden ailesine gidip ciktigim, ortada yuzuklerin evlenme tekliflerinin oldugu ilişkilerime de nişanlim demezdim. cunku ne alaka pastane yüzüğüyle nisanli olacak halim yok ya.
lutfen boyle sacma davranmaya son verin.
sizin iliskiniz bile sanal, nasil aldatabilirsiniz. sizi unfladi baskasina dm mi atti😅
gercek dunya sizin yasadiginiz hayal aleminden cok daha farkli bir yer

turkiyede evlilik istiyorum demeyen erkek var mi?
turk kadininin "niyetim ciddi, sen hayatimda en önemli şeysin, iki cocugumuz olsun birinin adini gozlerin gibi ela koyalim" muhabbetine dibinin düştüğünü bilmeyen yok. o yuzden hemen hemen her flort boyle salak cumleler kurar zaten

Nişanlandım demek ayrı nişanlanacaktık demek ayrı. Sen önce nişanlandım dedin. İkisi bambaşka şeyler yani nasıl aynı şey sanıyorsun. Birine desen seni nişan aşamasından geçmiş sanacak daha çocukla buluşmamışsın bile

sizin iliskiniz bile sanal, nasil aldatabilirsiniz. sizi unfladi baskasina dm mi atti😅
Mirc zamanlari, yaşım 15 falan, kanalda "sevgili oldugum" bir cocuk vardi. Baska kizla ozele gittigini ogrendim. Aldatildim!!! Oplarin soplarin kankasi olan o kiz var ya, bendim işte. IP ban attırdım serefsize, daha kanala giremedi. Okuyorsan boyun posun devrilsin Burak!

Ben bunu geyik bir olay diye anlatıyordum ama durduk yerde +1 sevgili eklemis oldum body countuma bu sekilde dusunursek ahshd

Evlilik öyle ozenilecek bişey değil sadece sorumluluk yükleniyor üstüne daha 23yasindasin ne bu acelen anlamış degilim
aynen oyle
kaldi ki kendi ailesi akillara zarar
ev dedigi sey gerilim filminden farksiz
kendisi zaten normal degil
onun yerinde olsam aile kavramindan olabildigimce kacardim. oysa iyi kötü tanimadan etmeden evlenme meraginda.
eskaza evlenirse bir mutsuz yuvadan bir mutsuz yuvaya gidecek, haberi yok

aynen oyle
kaldi ki kendi ailesi akillara zarar
ev dedigi sey gerilim filminden farksiz
kendisi zaten normal degil
onun yerinde olsam aile kavramindan olabildigimce kacardim. oysa iyi kötü tanimadan etmeden evlenme meraginda.
eskaza evlenirse bir mutsuz yuvadan bir mutsuz yuvaya gidecek, haberi yok
Aslında cok haklısınız kendi evime cıkıcam yakın zamanda

Herkese merhaba 23 yaşıma girmek üzereyim 3.sınıfım Öğretmenlik okuyorum.Hayatımda hala kimse yok bütün arkadaşlarımın ciddi ilişkisi var çoğu evlendi, ben normalde liseden 21 çıkışlıyım benim dönemin çoğu nişanlandı anlamadım gitti,bana gelenlerin hepsi cinsellik için geliyor fıkırdak mı denir bilmiyorum ama öyle bir vibe da vermiyorum.O gün düğüne gittim görücü çıktı mesela,kadın değişik midir nedir görmediğim oğluna istiyor.Gelmiş sürekli gözlerin ne güzel çekik çekik -kazak türküyüm- japona benziyorsun öğretmenmişsin de dedi.Ama inanın hiç çekim hissetmedim kalktım geldim eve ya böyle değişik tipler buluyor ya da cinsellik isteyenler yüz yüze zaten, dövecek gibi baktığım için hiç gelmiyorlar, nasıl daha yumuşak yüzlü olabilirim?Şimdiden teşekkür ederim.Eklemeyi unuttum ben nişanlıyken aldatıldım ve güvenim sıfır.
böyle şeyler nasip kısmet işi daha yaşınız genç. mesela çevrenizde evlenen arkadaslarınızın mutlu olduğundan veya mutlu olacağından emin olamazsınız nereden bilebilirsiniz. emin olduğunuzda karşınıza işte bu dediğiniz birisi çıkacak elbet. bunun için çok güzel, çok çekici çok tatlı olmanıza gerek yok

böyle şeyler nasip kısmet işi daha yaşınız genç. mesela çevrenizde evlenen arkadaslarınızın mutlu olduğundan veya mutlu olacağından emin olamazsınız nereden bilebilirsiniz. emin olduğunuzda karşınıza işte bu dediğiniz birisi çıkacak elbet. bunun için çok güzel, çok çekici çok tatlı olmanıza gerek yok
Umarım çok teşekkür ederim

Back
X