- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın sizin aranızdaki meseleye dahil olmak istememiş olabilir, olaydan haberi olmayabilir yada sürekli kavga edip herkese duyuruyorsanız artık bu duruma alışmış ciddiye almıyor olabilir.Merhabalar herkese,Eşimle evlendiğimizden beri kavgalarımızın tamamı ailesini gereksiz savunmasından kaynaklı çıktı.Ve son kavgada keza öyle oldu ve ben evi terkettim 40 gün dönmedim çünkü biktim artık.2 yıllık evliyim.Pikniğe gidicektik ailesiyle benimde sol bileğim incimişti kullanamıyordum piknik malzemelerini kendisi hazırladı bende konulacak herşeyi koydum bizde evin küçüğüyüz,bende dedim onlarda bişey hazırlasın benim halim ortada hayır onlar 1 çatal bile getirmicek çocuklu onlar tabiki sen hazırlicaksın dedi bağırarak bende kabul etmiyorum senin bu tutumunu deyince piknik malzemelerini aldı çöpe koydu olay o kadar büyüdüki 1000 km uzaktaki ailem duydu.Bana hakaretler edince bende dayanamadım evi terkettim.40 gün sonra gelip beni aldı bin yeminler bin sözler aileme hareket içerikli olmadığı sürece olumsuz eleştiride tabi bulunabilirsin dedi ki hiç hakaret etmem yapım değil.Görümcem beni hiç aramadı bu süre zarfında ben ordayken. dünde eşimle konuşurken farklı yerden gelişti ablan beni aramadı dedim,dediki çocuğu havale geçirdi hastanede yattı morali yerinde değildi ondan aramamıştır sen arayıp geçmiş olsun deseydin deyip savunmaya geçti.Bende hayır ben evi terkettikten 1 hafta sonra çocuk havale geçirdi dedim.Madem çocuk havale geçiriyordu piknikte ne işi vardı bana durumda laf atarken çocuğunu düşünmedi de beni aramaya gelince mi morali olmuyor dedim.Ki görümcemle aramda hiç sorun geçmedi şimdiye kadar.Eşim halen ciddi derecede savunuyor nerden evlendim seninle diyor.Hiç onun yaptığını görmüyor.Sürekli böyle hep savunma bi kerede bana sen haklisin de be adam
Şimdi ben napiyim konuşmuyorum eş kişiyle.Nasıl tavır takıniyim nasıl bir dil kullaniyim biktim aynı sorunu 20 defa yaşamaktan.
Edit:herkesin yorumunu okudum.Biz nişanlıyken eşim sürekli benimle kavga ederdi annemi ablalarımı aricaksın onlar büyük onlarla bağı sen kurucaksın diye.Sürekli arama konusu yüzünden kavga çıkartırdı.Ve ben evi terkettiğim hafta aynı görümceme 5 defa yardıma gittim tansiyonu düşüyor diye.Diğer görümcem aradı ama bu görümcem aramadı.En azından arayıp nasılsın diyebilirdi.Bu kadar hukukumuz yok mu yani.
güzel kardeşim evlenmeden önce belliymiş, evlenmişsin değişen bir şey yok.Merhabalar herkese,Eşimle evlendiğimizden beri kavgalarımızın tamamı ailesini gereksiz savunmasından kaynaklı çıktı.Ve son kavgada keza öyle oldu ve ben evi terkettim 40 gün dönmedim çünkü biktim artık.2 yıllık evliyim.Pikniğe gidicektik ailesiyle benimde sol bileğim incimişti kullanamıyordum piknik malzemelerini kendisi hazırladı bende konulacak herşeyi koydum bizde evin küçüğüyüz,bende dedim onlarda bişey hazırlasın benim halim ortada hayır onlar 1 çatal bile getirmicek çocuklu onlar tabiki sen hazırlicaksın dedi bağırarak bende kabul etmiyorum senin bu tutumunu deyince piknik malzemelerini aldı çöpe koydu olay o kadar büyüdüki 1000 km uzaktaki ailem duydu.Bana hakaretler edince bende dayanamadım evi terkettim.40 gün sonra gelip beni aldı bin yeminler bin sözler aileme hareket içerikli olmadığı sürece olumsuz eleştiride tabi bulunabilirsin dedi ki hiç hakaret etmem yapım değil.Görümcem beni hiç aramadı bu süre zarfında ben ordayken. dünde eşimle konuşurken farklı yerden gelişti ablan beni aramadı dedim,dediki çocuğu havale geçirdi hastanede yattı morali yerinde değildi ondan aramamıştır sen arayıp geçmiş olsun deseydin deyip savunmaya geçti.Bende hayır ben evi terkettikten 1 hafta sonra çocuk havale geçirdi dedim.Madem çocuk havale geçiriyordu piknikte ne işi vardı bana durumda laf atarken çocuğunu düşünmedi de beni aramaya gelince mi morali olmuyor dedim.Ki görümcemle aramda hiç sorun geçmedi şimdiye kadar.Eşim halen ciddi derecede savunuyor nerden evlendim seninle diyor.Hiç onun yaptığını görmüyor.Sürekli böyle hep savunma bi kerede bana sen haklisin de be adam
Şimdi ben napiyim konuşmuyorum eş kişiyle.Nasıl tavır takıniyim nasıl bir dil kullaniyim biktim aynı sorunu 20 defa yaşamaktan.
Edit:herkesin yorumunu okudum.Biz nişanlıyken eşim sürekli benimle kavga ederdi annemi ablalarımı aricaksın onlar büyük onlarla bağı sen kurucaksın diye.Sürekli arama konusu yüzünden kavga çıkartırdı.Ve ben evi terkettiğim hafta aynı görümceme 5 defa yardıma gittim tansiyonu düşüyor diye.Diğer görümcem aradı ama bu görümcem aramadı.En azından arayıp nasılsın diyebilirdi.Bu kadar hukukumuz yok mu yani.
Evet o kadarda olsa hukukun olmamalı. Senin evi terketmenden gorumcene ne. Tam tersi ben onların ağzından tek bir yorum bile duymak istemezdim asla konuşmalarını fikir vermelerini falan. Eşinle çok saçma bir şeyin çekişmesi içindesin. Kendi haline birak sen bunu belli ettiğin sürece eşin hep dahada inat edip onları tutacak. Hem onlara kızıyorsun hemde evi terkedip terkettiğin halde gorumcenden çıkmıyorsunMerhabalar herkese,Eşimle evlendiğimizden beri kavgalarımızın tamamı ailesini gereksiz savunmasından kaynaklı çıktı.Ve son kavgada keza öyle oldu ve ben evi terkettim 40 gün dönmedim çünkü biktim artık.2 yıllık evliyim.Pikniğe gidicektik ailesiyle benimde sol bileğim incimişti kullanamıyordum piknik malzemelerini kendisi hazırladı bende konulacak herşeyi koydum bizde evin küçüğüyüz,bende dedim onlarda bişey hazırlasın benim halim ortada hayır onlar 1 çatal bile getirmicek çocuklu onlar tabiki sen hazırlicaksın dedi bağırarak bende kabul etmiyorum senin bu tutumunu deyince piknik malzemelerini aldı çöpe koydu olay o kadar büyüdüki 1000 km uzaktaki ailem duydu.Bana hakaretler edince bende dayanamadım evi terkettim.40 gün sonra gelip beni aldı bin yeminler bin sözler aileme hareket içerikli olmadığı sürece olumsuz eleştiride tabi bulunabilirsin dedi ki hiç hakaret etmem yapım değil.Görümcem beni hiç aramadı bu süre zarfında ben ordayken. dünde eşimle konuşurken farklı yerden gelişti ablan beni aramadı dedim,dediki çocuğu havale geçirdi hastanede yattı morali yerinde değildi ondan aramamıştır sen arayıp geçmiş olsun deseydin deyip savunmaya geçti.Bende hayır ben evi terkettikten 1 hafta sonra çocuk havale geçirdi dedim.Madem çocuk havale geçiriyordu piknikte ne işi vardı bana durumda laf atarken çocuğunu düşünmedi de beni aramaya gelince mi morali olmuyor dedim.Ki görümcemle aramda hiç sorun geçmedi şimdiye kadar.Eşim halen ciddi derecede savunuyor nerden evlendim seninle diyor.Hiç onun yaptığını görmüyor.Sürekli böyle hep savunma bi kerede bana sen haklisin de be adam
İkinizde hatalısınız az yada çok farketmez görünmcenizi işin içine katmak yerine konunun özüne odaklanmalısınız. İnşallah sorunlarınızı çözersinizMerhabalar herkese,Eşimle evlendiğimizden beri kavgalarımızın tamamı ailesini gereksiz savunmasından kaynaklı çıktı.Ve son kavgada keza öyle oldu ve ben evi terkettim 40 gün dönmedim çünkü biktim artık.2 yıllık evliyim.Pikniğe gidicektik ailesiyle benimde sol bileğim incimişti kullanamıyordum piknik malzemelerini kendisi hazırladı bende konulacak herşeyi koydum bizde evin küçüğüyüz,bende dedim onlarda bişey hazırlasın benim halim ortada hayır onlar 1 çatal bile getirmicek çocuklu onlar tabiki sen hazırlicaksın dedi bağırarak bende kabul etmiyorum senin bu tutumunu deyince piknik malzemelerini aldı çöpe koydu olay o kadar büyüdüki 1000 km uzaktaki ailem duydu.Bana hakaretler edince bende dayanamadım evi terkettim.40 gün sonra gelip beni aldı bin yeminler bin sözler aileme hareket içerikli olmadığı sürece olumsuz eleştiride tabi bulunabilirsin dedi ki hiç hakaret etmem yapım değil.Görümcem beni hiç aramadı bu süre zarfında ben ordayken. dünde eşimle konuşurken farklı yerden gelişti ablan beni aramadı dedim,dediki çocuğu havale geçirdi hastanede yattı morali yerinde değildi ondan aramamıştır sen arayıp geçmiş olsun deseydin deyip savunmaya geçti.Bende hayır ben evi terkettikten 1 hafta sonra çocuk havale geçirdi dedim.Madem çocuk havale geçiriyordu piknikte ne işi vardı bana durumda laf atarken çocuğunu düşünmedi de beni aramaya gelince mi morali olmuyor dedim.Ki görümcemle aramda hiç sorun geçmedi şimdiye kadar.Eşim halen ciddi derecede savunuyor nerden evlendim seninle diyor.Hiç onun yaptığını görmüyor.Sürekli böyle hep savunma bi kerede bana sen haklisin de be adam