nerde hata yapiyorsunuz:
1- Arayani ararsin, aramayai aramazsin, ama neden aramadi neden sunu yapmadi diye sormazsin, gereksiz yani. Sizin kendi ailenizde yok mu hic boyle olaylar, ogrenmek lazim bu isi evlenmeden once.
2- piknik vs islerinde eger ki is hep size kaliyorsa bir sekilde bunun onune gecmek lazim, direk hazirlik yapamayacaginizi soyleyebilirsiniz veya direk piknik isinde ben yokum diyebilirsiniz.
Hatta sizin durumunuzda zaten esiniz yapiyormus, neden kavga cikti anlamadim bile.
3- evi terk etmek olmamali ya, adam size hakaret etti ise onu evden gondereceksiniz, kendiniz gitmeyeceksiniz, yoksa o isin sonu siz hep gidip geri donen, her seye kizip 2 gun sonra da geri donen kisi olursunuz, ciddi gorulmez tepkileriniz bundan sonra.
4- Kusmek esle konusmamak da 3. madde dahilindeki hataniz
5- Esiniz nereden evlendim seninle diyor ya, bu cok uzucu, cok kirici, cok da aslinda size yol gosterici bir soz. Demek ki huzur vermiyorsunuz adama, hakli da olsaniz su durumda evliligi yeniden degerlendirmek gerek. Hakli haksiz olmak onemli degil ki evlilikte, onemli olan o kapiyi kapadiginda iyisiyle kotusuyle huzurlu olmak. canin sagolsun demek karsindakine.