• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerde hata yapıyorum?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Onu hayatımın merkezi yaptım.Mükemmel biri değil,romantik değil.Resmen ben peşinden koşuyorum.Onu kafama takmaktan 7kilo verdim.Aramiz şuan pek iyi değil, ilgisiz.Ben takiyorum takip ediyorum hep.KPSS çalışmam gerekirken hep aklımda o var.Sevgi de değil, takıntı belki de.Şu hayatta sadece bi ailem olsun istiyorum, bana değer verecek bi eş.Düzgün bi aile yapısına sahip değilim acaba bu yüzden mi bu istek.Hayatımda o olmasa kendimi aşırı kotu hissediyorum.O da değil kimse olmasa yalniz, boşlukta,gelecekten ümitsiz hissediyorum.Kimseye rest çekemiyordum.ezigim resmen. Kendime guvenim yok.En kötüsü de bunu aşamiyorum.Hep kaybetmekten korkuyorum.Kimse beni kaybetmekten korkmuyo :-(

Onu hayatımın merkezi yaptım.Mükemmel biri değil,romantik değil.Resmen ben peşinden koşuyorum.Onu kafama takmaktan 7kilo verdim.Aramiz şuan pek iyi değil, ilgisiz.Ben takiyorum takip ediyorum hep.KPSS çalışmam gerekirken hep aklımda o var.Sevgi de değil, takıntı belki de.Şu hayatta sadece bi ailem olsun istiyorum, bana değer verecek bi eş.Düzgün bi aile yapısına sahip değilim acaba bu yüzden mi bu istek.Hayatımda o olmasa kendimi aşırı kotu hissediyorum.O da değil kimse olmasa yalniz, boşlukta,gelecekten ümitsiz hissediyorum.Kimseye rest çekemiyordum.ezigim resmen. Kendime guvenim yok.En kötüsü de bunu aşamiyorum.Hep kaybetmekten korkuyorum.Kimse beni kaybetmekten korkmuyo :-(
Canım kendi agzinla söylüyorsun ilgisiz umursamaz diyorsun yanlış anlama ama ilerde o adamla evlenip bi yuva kurmaya kalktigin zaman ilerde vurdum duymaz ile sapa gelmez daha kötü olursa ne olacak? Balik baştan koparmış daha gencsin çalış sınavına bırak seni gerçekten seven değer verilecek insanlar senin peşinden koşsun sen gitme ;)

Başlığa cevap,
Ilk cümlede hata yapıyorsun.

Canım kendi agzinla söylüyorsun ilgisiz umursamaz diyorsun yanlış anlama ama ilerde o adamla evlenip bi yuva kurmaya kalktigin zaman ilerde vurdum duymaz ile sapa gelmez daha kötü olursa ne olacak? Balik baştan koparmış daha gencsin çalış sınavına bırak seni gerçekten seven değer verilecek insanlar senin peşinden koşsun sen gitme :KK66:
Böyle insanlar var mi peki.Yaşım 25karsima çıkar mi güvenilir düzgün insanlr

Böyle insanlar var mi peki.Yaşım 25karsima çıkar mi güvenilir düzgün insanlr
Neden olmasın ki yada neden bu kadar umitsizsin ?
Sonuçta onsuz yaşarsın istersen ama sende ask sevgi değilde takıntı gibi olmuş sanırım yada zamanını onunla gecirdigin için alışkanlık yapmis da olabilir ? Şundan emin ol kadınlar ilgiyi şefkati sevgiyi sever yasin küçük cahil bir insan değilsin mantığıyla hareket et ve sana değer vermeyip seni takmayan insandan uzak dur doğru seni zaten bulur

Neden olmasın ki yada neden bu kadar umitsizsin ?
Sonuçta onsuz yaşarsın istersen ama sende ask sevgi değilde takıntı gibi olmuş sanırım yada zamanını onunla gecirdigin için alışkanlık yapmis da olabilir ? Şundan emin ol kadınlar ilgiyi şefkati sevgiyi sever yasin küçük cahil bir insan değilsin mantığıyla hareket et ve sana değer vermeyip seni takmayan insandan uzak dur doğru seni zaten bulur
Bulurmu iste hic ümidim yok bundan.çok zaman geçirdik onla çok animiz çok fotomuz var.ama benden beni kaybetmiyceginden okadar emin ki.ben sadece ona bu kadar bağımlı olmak istemiyorum

İşte kafana takmayacaksın kendi hayatınla ilgilen kendine güvenmemen acaba kendine vakit ayıramadığın içinmi kendine bakmadığın içinmi nelerden mutlu olursun bunlarla ilgilen şunuda çok iyi biliyoruz bir erkek severse hiç birşeyi dinlemez pervane olur sevmezse ilgi göstermez benimde aile düzenim pek iyi değil insan o zaman sevgiyi dışarda arıyor benimde hiç ummadığım zamanda beş yıl önce şuan nişanlanacağım kişi çıktı karşıma ailede sevgi yoksa insan onda çok sevgi arıyor çünkü bendede böyle oldu ister istemez çok bağlanıyosun onu kaybetmekten korkuyorsun ama ben o ve kendimle ilgili işleri hiç aksatmadım aile sorunlarımı ona yansıtmadım yani sende kendi mutluluğun kendi işlerinede öncelik ver hep o dersen belki çok üstüne gidip bunaltmışsındır kadere inanırım o olmasada bunlar geçip seni sen olduğun için çok seven biri çıkacaktır sen kendini sev

Yalnız kalmaktan korkuyorsun. Sevilmek istiyorsun.
Ama yanlış insanlarla bunu yapamazsın. Sen kendini sev önce. Bak insanlar o zaman nasıl seviyor seni. Bırak koca düşünmeyi önce kendi hayatını düşün ve kpssye daha iyi çalış canım.
Ayrıca kimseye ihtiyacın yok yalnızda mutlu olabilirsin. Illa erkek arkadasın olucak diye birseyde yok. Mesela kız arkdaslarina daha çok ilgi goster. Ilgi derken mesela daha cok vakit gecirin. Onlara verdigin degeri hissettir. Illaki geri dönüsü olacaktır. Yalniz oldugunu dusundugunde mesajlar atabilecegin bir dostun olsun mesela.
Yeri geldiginde akıl danış. Yeri geldiğinde akıl ver.
Kendini daha iyi hissetmene yardımcı olur. Ben özgüven eksikligi ve yalnizlik korkundan kaynaklandigini dusunuyorum. Dogru mu dusunuyorum bilemiyorum ama.
Umarım en kısa zamanda bu hastalıklı halinden kurtulursun...

İnsanlara bu kadar taviz verirsen her zaman kaybedersin. Özellikle de erkeklere evlendikten sonra bile elde etmişlik hissini yaşatmicaksin. Onlar hep savaşmak fethetmek ister, sen daha şimdiden bağımsızlık bayrağını almış kendi elinle vermişsin. Kimseye böyle koşulsuz teslim olma. Sürekli onu düşünmekten vazgeç. Kendi hayatına bak, kendini geliştirmeye çalış, kendine değer ver. Bu hayata bir kere geliyoruz. Bu yaşam hakkını, başkalarına kendini sevdirmeye çalışarak mi, yoksa hayatın tadını çıkararak mı geçirmek istiyorsun ? Çıkar o adamı hayatının merkezinden kendini koy. Kendine dön.

Biraz takıntılı olmuşsunuz.

Kaç yaşındassınız bu arada?

Back
X