Mrblar,1 yıllık evliyim. Esimle birbirimizi severek evlendik lakin bicok konuda o çok geleneksel düşünür bense daha rahatımdır. Aile yapımız çok misafir ağırlamacalı oldu bi sene boyunca. Biz de gezmeyi ihmal etmedik. Ancak bastan beri esimin kaba gelen huyları var,biraz da bunları geleneksel yapıya dayandırarak söyler ve de annesiyle aşırı muhabbeti var. Ben yoksam yanında annesi veya kız kardesiyle 1 saat konuşur. Dedikodu yapar. Bi süre geçici diye düşündüm ama artık her yaptığı gözüme batar oldu. Bu arada kendi ailesinin üzerine çok titrer bizimkilere gitsek üzülmesinler diye söylemez kimseye olumsuz bi cevap vermemek için vaktimiz olmasa bile işini gücünü ayarlar gideriz vs.ancak eşimin yoğunluğundan haftada 1 gün bazen birlikte oturup yemek yeriz haftasonlarında zaten görüşemiyoruz. Hele ki bu gitme gelmelerin faturasını ben günlerce yanlız kalarak çekerim . Defalarca bu gibi konuları söyledim tamam dedi ama değişen hiç bisi yok. Artık eşimle ev arkadaşı gibiyiz . Aslında biz baştan beri iyi iki arkadaş bile olamadık sanırım.