kAÇ YAŞINDASINIZ İKİNİZİ DE MERAK ETTİM BEN ?
ORTADA KAVGA EDİCEK KONU YOKK:?
VARDIR ALTINDA BAŞKA BİR DURUM ...VALLA BASMADI KAFAM...ÇOK ÇOCUKCA GELDİ ....
ben 20 eşim 25 yasında tartışma yok aslında ama öteki odada yatmasına anlam weremedm ailemle bi sorunuda yok aksine çok sewer mutlu olur onların yanında güzel wakit geçirir ama maddi sıkıntımız war bu aralar ev düzdüğümüzden dolayı hediye almak isteyip alamıcak olması sıkmıştır canını die düşünüorum ben
Ben okurken iki fikir geldi aklimamerhaba kk üyeleri.eşimin bugn napmaya çalıştıgını anlayamadım fikri olan varsa sölesin lütfen. kaynanmla oturuyorumkonularımı okuyanlar bilir.yakında taşınıcaz allahın izniyle.bugn eşim yeni evimize gitti beyaz eşyalar gelcekti.akşamada arkadasının oğlunun sünnet düğünü wardı ben gitmek istemedim 3 aylık kızım war ağlarsa mevlitte rahatsız olan olur die bende anneme gittim annemde pazar ggünü yemege gelin ablanlarda gelcek dedi bende eşime söledim tmm gideriz dedi.snra ablam aradı eniştem piknige gidelim demiş eşime söledim bişi demedi ama hayırda demedi.neyse eşim beni saat11 gibi aldı eve geldik tvde u20maçları warya onların yorumlarını izliodu bunu mu izlicez aşkım dedim al aşkım istediğini aç dedi kumandayı verdi.bende foxta bi aşk hikayesi diye bi dizi warya onu açtım eşimde git madem öteki odada izle dedi bende olur dedim ciddi sölüyo sandm tam odadan çıkarken dizi için yanımdan mı gidiyon dedi bende geri döndüm.ben diziyi izlerken normaldi gülüyodu falan snra bilgisayara oturdu bende aşkım gel muhabbet edelim boşwer dziyi dedim.bilgisayarda işim var dedi neyse biraz zaman geçtikten snra kapattı pcyi geldi yanıma ama dikmiş özlerini tv izliyo bende sarıldım öptüm bakmadı bile noldu dedim tv izliom deditmm aşkım sarılıp birlikte izleyelim dedim yat uyu dedi bana.bende böle yapcaksan gt öbür odada yat dedim.banane sen git yat dedi al kzınıda git zıbar dedi.bnde aldım kzımı gittim öteki odaya içim rahat etmedi geri geldm anına güldü ah aşkım bana kıyamazmış falan dedi ötü sarıldı .başladık muhabbet etmeye snra ben yarın pikniğe gitcez mi dedim başladı bağırmaya ben hiç bi yere gitmiom her çagırdıklarında gitcz mi dedi ben gitmem gitmek isteyenede kapı orda dedi sigarasını alıp balkona çıktı bekledim bekledim gelmedi bi baktım öteki odaya yatmış anlamadım yanii ..tam 2 yıl önce yarın düğnümüz war diye uyyamıodum ewlilik yıldönmümümüzdü bilioduda niie böle bişi yaptı anlamadımmçok uzun oldu kusura bakmayın olayı iice anlayın die her ayrıntıy anlattım
kendinizie ve bilhassa evladınıza bu şekilde hitap etmesi yanlış zaten özür dilemiş .umalım bir daha yapmasın .yalnız çok tutarsız davranışlar bunlar bir iyi bir anda saldırıyor.ayrıca hem izleyin diye kumandayı veriyor sonra öteki odaya git diyor sonra gitme diyor falan karışmış iyice ne demek bu oyuncakmısınız siz.biz birbirimizden izin isteriz bu gibi durumlarda.sizde öyle yapın bence .bu iniş çıkışlar normal değil yalnız
bende öle dedim psikoloğa gitmen lazım sagına soluna belli olmuyo dedim kafam dolu anlayışla karşıla biraz dedi bende daha önce böle bişi yapmadıgı için tmm dedm ama gözlemlicem bakalım aynı tawırlar dewam ederse konuşucam yne psikolog işini ne istediğin kendide bilmio gibi konustu o akşam.
evet banada öyle geldi olabilir normal tedavi olur biter gider.size ve bebeğe zarar vermediği sürece konuşarakta çözülür bazı şeyler belki bunalmıştır yada bebek daha küçük alışma süreci karşılıklı anlayışlı olun bir odanızı ayırmayın nacizhane abla tavsiyesi .bir yolunu bulup barışın .ama üzmeyin kendinizi su akar yatağını bulur
aslında tasınma kararı almadan önce daha çok tartışıyoduk o hep dışarı çıkıyodu falan bnde kızıyodum haliyle ama tasınma kararı aldıktan snra 180 derece döndü eşim hep bizle ilgileniyo artık değişti biraz ve ben şu an daha mutluyum .yatak ayırma taraftarı deilim zaten cnm ama o zıbar kelimesi çok zoruma gitti ama snra olay uzamasn die gttm yanına özrünü diledi şimdilik bi sıkıntı yok zaman ne göstericek bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?