nerde hata yaptım ki ben:(

16nefes

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
94
0
16
Bursa
merhaba kk üyeleri.eşimin bugn napmaya çalıştıgını anlayamadım fikri olan varsa sölesin lütfen. kaynanmla oturuyorumkonularımı okuyanlar bilir.yakında taşınıcaz allahın izniyle.bugn eşim yeni evimize gitti beyaz eşyalar gelcekti.akşamada arkadasının oğlunun sünnet düğünü wardı ben gitmek istemedim 3 aylık kızım war ağlarsa mevlitte rahatsız olan olur die bende anneme gittim annemde pazar ggünü yemege gelin ablanlarda gelcek dedi bende eşime söledim tmm gideriz dedi.snra ablam aradı eniştem piknige gidelim demiş eşime söledim bişi demedi ama hayırda demedi.neyse eşim beni saat11 gibi aldı eve geldik tvde u20maçları warya onların yorumlarını izliodu bunu mu izlicez aşkım dedim al aşkım istediğini aç dedi kumandayı verdi.bende foxta bi aşk hikayesi diye bi dizi warya onu açtım eşimde git madem öteki odada izle dedi bende olur dedim ciddi sölüyo sandm tam odadan çıkarken dizi için yanımdan mı gidiyon dedi bende geri döndüm.ben diziyi izlerken normaldi gülüyodu falan snra bilgisayara oturdu bende aşkım gel muhabbet edelim boşwer dziyi dedim.bilgisayarda işim var dedi neyse biraz zaman geçtikten snra kapattı pcyi geldi yanıma ama dikmiş özlerini tv izliyo bende sarıldım öptüm bakmadı bile noldu dedim tv izliom deditmm aşkım sarılıp birlikte izleyelim dedim yat uyu dedi bana.bende böle yapcaksan gt öbür odada yat dedim.banane sen git yat dedi al kzınıda git zıbar dedi.bnde aldım kzımı gittim öteki odaya içim rahat etmedi geri geldm anına güldü ah aşkım bana kıyamazmış falan dedi ötü sarıldı .başladık muhabbet etmeye snra ben yarın pikniğe gitcez mi dedim başladı bağırmaya ben hiç bi yere gitmiom her çagırdıklarında gitcz mi dedi ben gitmem gitmek isteyenede kapı orda dedi sigarasını alıp balkona çıktı bekledim bekledim gelmedi bi baktım öteki odaya yatmış anlamadım yanii ..tam 2 yıl önce yarın düğnümüz war diye uyyamıodum ewlilik yıldönmümümüzdü bilioduda niie böle bişi yaptı anlamadımm çok uzun oldu kusura bakmayın olayı iice anlayın die her ayrıntıy anlattım

sonunu okuyunca şaşırdım bende anlam veremedim
ama sen tepki vermemekle çok iyi yapmışsın o an üstüne gitmemen çok iyi olmuş
ablanlarla bi sorunumu var dicem ama olsa zaten yazardın sanırım
böyle birden patlamasının bi sebebi vardır yarın sakinken konuşmak en mantıklısı
boşver olur böyle şeyler sıkma canını bak görürsün yarın böyle bi sıkıntı kalmıcak :)

kAÇ YAŞINDASINIZ İKİNİZİ DE MERAK ETTİM BEN ?
ORTADA KAVGA EDİCEK KONU YOKK:?
VARDIR ALTINDA BAŞKA BİR DURUM ...VALLA BASMADI KAFAM...ÇOK ÇOCUKCA GELDİ ....

bi anlık sinir olabılır o gunu kötü olmuş olabılır yada yıldönümü ıcın suprız düşünüyor olabılır suprız dusunup yapamadığı ıcın canı sıkılıo da olabılırr..esınızde genel anlamda sıkayetcı degılsenız cok buyuk bır sorun yok gıbı geldı bana o alık psıkolojıyle olmuş olabılır sonuçta aranızda cok soğuk muhabbbetler gecmemıs ınsanızz bızde makıne degılızz fazla takılma bence bunaa...sen bır adım att yıldonumuz ıcın güzel bı plan yapp zaten oda anlatır heralde neden böyle olduğunu...

kAÇ YAŞINDASINIZ İKİNİZİ DE MERAK ETTİM BEN ?
ORTADA KAVGA EDİCEK KONU YOKK:?
VARDIR ALTINDA BAŞKA BİR DURUM ...VALLA BASMADI KAFAM...ÇOK ÇOCUKCA GELDİ ....

ben 20 eşim 25 yasında tartışma yok aslında ama öteki odada yatmasına anlam weremedm ailemle bi sorunuda yok aksine çok sewer mutlu olur onların yanında güzel wakit geçirir ama maddi sıkıntımız war bu aralar ev düzdüğümüzden dolayı hediye almak isteyip alamıcak olması sıkmıştır canını die düşünüorum ben

yaşınız küçük arkadaşım ...o var...aile yanındasınız bu var...yakında taşınıp gideceksiniz ooooo da var...

dolmuştur çocuk normal...Allah başka sıkıntı vermesin....ben neredeyse senin katına yakın yaştayım...sana nacizhane tavsiyem AŞKIM NEYİN VAR ,AŞKIM YANIMA GEL,AŞKIM DARILDIN MI diye diye dibine dibine girme ezdirme kendini...Trip yapınca da görmezden anlamadan gel...üstüne gitme durumun.anladıgım kadarıyla eşin tribal biraz...o yüzden sordum yaşını...çocukça geldi tavırlar...

sanki sıkıntısını çıkartmak iöçin sebep yaratmaya çalışmış...

takma kafana daha nelerrr görecek o yürek :)) dilerim görmez...

evlilik yıl dönümün kutlu olsun bu arada nice güzel senelere...

bana sanki çok ilgi bekliyor sizden gibime geldi

bilemiyorum öyle hissetim...

Ben okurken iki fikir geldi aklima
1.ya esiniz bi nevi size bagiripta sizin sesiz kalmanizi seyr etmeyi seviyor.yani bir nevi deniyor gibi
2.evlilik yil donumunuzde bi sey yapmak istemiyor bi bahane buluyum da kusuyum diye dusunur ola bilirmi acaba?

Yeni eve tasinmanin yuku cok fazla. Bir anlik maddi konuda cikmaza girme korkusu yasamis bence. Hic uzme kendini baska odaya giderse sen cek kolundan getir.

bu kadar pışpışlama kocanı,bu ilgiyi hakeden adam var haketmeyen adam var.
Yazdıklarına göre seninki asla haketmiyor (bana göre)
ben bu söze takıldım,al kzınıda git zıbar
babanızın evindenmi götürdünüz bebeğinizi bu ne biçim bi uslup,ne kadar itici ve saygısızca.
hele zıbar kelimesine hiç girmek istemiyorum.
sizde bunları duyup hala peşind dolanıyorsunuz
ben olsam zindan ederdim o akşamı ona,o kelimeler yüzünden!

bu kadar tutarsızlık pes valla...
bi bağırıyo bi seviyo...
bende anlamadım...

dün sabah çok güzel bi kahwaltıyla uyandm kızlar. hediye alamadm özür dilerim dedi.ama sonu yine kötü bitti tam ewde dans ediyoduk kaynanm geldi eşimde kızdı gitti snra aradı beni az kaldı çok az kaldı herşeyi dilediğimizce yasıcaz dedi o ewde hiç bişi yapmak istemiyorum seni 1 odada yasattıgım için afet beni dedi kapadı snra da akşam yemege gttik annemlere.böle yapmasının sebebini sordum ben o akşamı dizi veya bilgisayarda geçirmek istemedm sen dizi izlicem deynce bozuldum dedi defalarca özür diledi bende uzatmadım :)

tatlıya bağlamanıza sevindim.ama yinede müsait bir zamanda onunla '' kızınıda al git zıbar '' kelimesinin ne kadar yanlış olduğunu,bir daha söylememesi gerektiğini bence konuş.yoksa bu kırıcı ve rencide edici lafların sonu gelmez.ayrı eve çıkınca bütün dertlerimiz bitecek diye bir umudada kapılma.ya nasip de.

dün akşam konştum ben onu oda farkında bi anda çıktı agzımdan dedi snra kızım uyuyodu kulagına özür dilerim kızım dedi bana özür dilerim bidaha olmucak dedi bende umarımdedm

kendinizie ve bilhassa evladınıza bu şekilde hitap etmesi yanlış zaten özür dilemiş .umalım bir daha yapmasın .yalnız çok tutarsız davranışlar bunlar bir iyi bir anda saldırıyor.ayrıca hem izleyin diye kumandayı veriyor sonra öteki odaya git diyor sonra gitme diyor falan karışmış iyice ne demek bu oyuncakmısınız siz.biz birbirimizden izin isteriz bu gibi durumlarda.sizde öyle yapın bence .bu iniş çıkışlar normal değil yalnız

bende öle dedim psikoloğa gitmen lazım sagına soluna belli olmuyo dedim kafam dolu anlayışla karşıla biraz dedi bende daha önce böle bişi yapmadıgı için tmm dedm ama gözlemlicem bakalım aynı tawırlar dewam ederse konuşucam yne psikolog işini ne istediğin kendide bilmio gibi konustu o akşam.

evet banada öyle geldi olabilir normal tedavi olur biter gider.size ve bebeğe zarar vermediği sürece konuşarakta çözülür bazı şeyler belki bunalmıştır yada bebek daha küçük alışma süreci karşılıklı anlayışlı olun bir odanızı ayırmayın nacizhane abla tavsiyesi .bir yolunu bulup barışın .ama üzmeyin kendinizi su akar yatağını bulur

aslında tasınma kararı almadan önce daha çok tartışıyoduk o hep dışarı çıkıyodu falan bnde kızıyodum haliyle ama tasınma kararı aldıktan snra 180 derece döndü eşim hep bizle ilgileniyo artık değişti biraz ve ben şu an daha mutluyum .yatak ayırma taraftarı deilim zaten cnm ama o zıbar kelimesi çok zoruma gitti ama snra olay uzamasn die gttm yanına özrünü diledi şimdilik bi sıkıntı yok zaman ne göstericek bakalım.

sen kocana iyi davran canım benim hata etmiş söylemiş bir daha olmasına müsade etmeyeceğini belirt .bende öfkelendiğimde ağzımdan kötü sözler çıkıyor gerçekten ...kötü niyetli değildir belkide .öfke kontrol sorunu vardır.sakin olmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…