nerde hataliyim ben?

• Konu Sahibi Konu Sahibi slz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
210
4
118
Iğdır
Mrhba kizlar. kv le bir dargin bir barisigiz.kadin beni sevmiyor,uc yilda sevemedi gitti.sabah yine bana kukredi.neymis ben dusuncesizim.tabii gercek nedeni dun annemlere gittim ya o yuzden.inanin en son on gun once gitmisdim sik sik gitmiyorum bile.ya son baharda geliyorlar kisi birlikde yasiyoruz.evin tum isini ben yapiyorum sabah erken kalkiyorum gece buyuklerden sonra yatiyorum neyse kadin bir az iyi benle.ne zaman ki kendi evine gidiyor kadin canavarlasiyor.kendi evinde de iki uc ay yazin anca kaliyo . simdi kv kendi evinde oldugu zaman haftada iki uc kez giderim yuzume bakmaz ,benimle konusmaz,gitmediyim zamanlar telefonla ararim konusmaz nerdeyse yuzume kapattir ki defalarca yapti.kisasi kadinin tek derdi beni kul kedisi gibi calisdirmak.benim bir gun bos oturmam onu delirtiyor. Konussam konusmam da kusur bulur,sussam susmam kabahat yok ben sinsiymisim.ne yapacagimi nasil davranacagimi sasirdim. torununu bile sevmiyor.gorumcemin cocuklarina nasil davraniyo gorseniz. benim cocugum sanki uvey.sizce ben napmaliyim ,nasil davranmaliyim?aranizda boyle sorunlar yasayanlar varmi?

ben annemlere gıdıyom dıye tavır alacak kaynanayı paralarım ben be. ezdirmeyın kendınızı. arkadaşın dediği gıbıde yüz vermeyın

Kendi evleri soguk oluyormus. kalorofelleri yok sobayla isiniyorlar.kalorofel yaptirmaga da izin vermiyor.sanki otuz yili orda yasamamis

Evinizde kalmalarına müsaade etmeyin öncelikle. Şimdiye kadar oturmuş sobalı evde birşey olmamış da şimdi sizi mi bulmuş. Kalorifer yaptırsınlar ya da kaloriferli eve çıksınlar. Ne saçma. Hayatınıza bu kadar müdahale ettirmeyin. Eşinizin tutumu da önemli tabi.

Kendinizi de ezdirmeyin. Gidip gelmeyin biraz bakalım aklı başına gelsin.

Bu ne yaa. Hem bakan sizsiniz hem de kötü olan sizsiniz. Bakmadan rahatınızı bozmadan kötü olun madem.

peki kocan ne diyor bu duruma?
annesinden yana mı yoksa senin haksızlığa uğradığının farkında mı?
eğer kocan senden yana ise bence hiç kafana takma. boşver istediği kadar surat assın dursun. kendi evlerine geçtiği zamanlardada onun evinin hizmeti ilede hiç ilgilenme. zaten onun gözünde beceriksin kötü gelinsin bari kendini boş yere paralama. kocanın hatrı için haftada 1-2 kere arayıp sorarsın okadar.

ama eğer kocan annesinden yana ise ozaman işin zor canım.

Haklisiniz zamanla oyle ona karsi vurdum duymaz olmayi ogrenmem gerek. Baska turlusu mumkun diyil. her gidisim de bi de ondan izin aliyorum

eşinin tepkisi de önemli bu konuda..
onun kaprisinin sonu yok belli..
en iyisi eşinle paylaşman sanırım bu durumu..

kocam annesinin haksiz oldugunu biliyor amma annesinden de korkuyor ona bi sey demiyo bana da haklisin ama sonucda annem huyuna git falan diyir. o da kafasini yirmak istemiyor

Zaten hic bir zaman iyi demiyor .hep su gelin yavas,becereksiz der ki su gunedek hic bir isimi yarim koymadim .bi de bana demez mi ki sen ne is yapiyosun ki camasirlar makinaya atiyorsun.kendi de makina da yikiyor ama beni gorunce basliyor bu gun bir dunya camasir yikadim falan.yuzum gelmedi diyemedim ki sen de makina da yikiyorsun .e ben yapinca is deyersiz oluyor

kadına napsan yaranamazsın ,

hele annenlere gidiyosun diye surat yapması iğrenç, söylesin kendi kzıı da ona gelmesin o zaman ,

bak o zaman nasıl dönüyo

bence nasılsa yuaranamıyosun her şekilde huzurunu kaçırıyo ,

hiçbirşey yapma en azından yorulmaz kendini yıpratmazsın

ohhh işini yaptır yemeğini ye evinde kal sonra beceriksiz gelin sinsi gelin ne güzel dünya be

kayınvalidenle hiç ağız dalaşına girme. bu sefer haklı iken haksız duruma düşersin ve birde saygısız damgası yersin.
sen o kadından yavaş yavaş uzaklaş kocana fazla yansıtmadan. sık sık gitme artık. onun evine gidip hizmet etme, biraz gidiş geliş arayıp sorma mesafesini genişlet. erkeklerin huyudur zaten "annem böyle, sen altdan al" demek. bu sana yardım etmeyeceğinin işaretidir. iş başa düştü. kadın toruna rağmen sana alışamamışsa bu saatden sonra ağıznla kuş tutsanda seni sevmez. sende boşu boşuna değişir ümidiyle kuş tutmayı deneme. :)
araya mesafe koymak en iyisi.

telefonda konuşmayıp yüzüne kapatıyorsa ARAMA
evine gidince yüzüne bakmıyosa GİTME
bu kadar basit
senin evine gelince sende ona aynısını yap
herkes ektigini biçer mantıgı

Desteginiz icin hepinize tesekkurler. kendi kizinin kv ve kp-i yaslilar.bir ay kadar ikisi de yatak dosek yattilar kalp krizinden bir gun bile gelip bakmadi(o iki saatlik mesaafede ayri sehirde yasiyor)kocasi geldi annesine babasina bakti kizlari bakti o gelmedi bile.zaten ne zaman buraya gelse kv de diyil gelir annesinde kalir.

kadin size boyle davraniyorsa
telefonu yuzune kapiyorsa vs
neden israrla onla muhattap olmaya calisiyorsun ki?
Hosunami gidiyor yani asagilanmak?
ben olsam aramam sormam
ne yapiyorsa yapsin,yuzune bile bakmam kim olursa olsun.
sabahin korunden gece yatana kadar hizmet yapiyorsun ya kimse aferim demez sana.Ustune bide boyle yaparlar uyandirayim.

benim kv de anneme gittiğmde kıskançlıktan yapmadığını bırakmadı.banane gideceğim kendi evlatları,torunları gelsin diye can atıyor.çokda sık geliyorlar.onlar evlatta bende anamın babamın evladı değilmiyim.allahtan evim ayrı her gittiğmden haberi olamıyor daha çok çatlıyor.

vallahi her kv'de biraz kiskanclik oluyor sanirim. benimki de ilk zamanlar "hmm annene mi gittin?" yada "birdahakine beraber gidelim, bende ne zamandir annene gitmek istiyordum" diyordu. hic bos birakmiyordu, illa ki yanimda geliyordu. belki annemle yalniz kalcam dimi? artik bende ona pek duyurmuyorum. gidip geliyorum sonra annemdeydim diyorum.
gerisine gelince, beceriksiz diyorsa sana, sende tam sakar ol :)) yapma hic birsey. sana geldiklerinde tam aptal ayagina yat, yada hasta numarasi yap yat gitsin :)) ben olsam kisasa kisas yaparim. gerci allah'a sükür benim kv öyle birsey hic demez, isime karismaz ama ilk baslarda müdahale edip onu böyle yap ben sunu söyle yapani sevmem felan dedi. bende yaa evet diyip yine bildigimi yaptim. kocan memnun mu? memnun! olay bitmistir! begenmeyen gelmesin yaa

kv şımarmış seni hizmetçi gbi kullanıyor sende buna izin mi veriyorsun ???

ben annemlere gıdıyom dıye tavır alacak kaynanayı paralarım ben be. ezdirmeyın kendınızı. arkadaşın dediği gıbıde yüz vermeyın

aynen katılıyorum.ben ikizlerime hamileyken karnım büyüklüğünden ağzıma yapışacak neredeyse yürüyemiyorum kv bana güya bakmaya geldiği ilk gün yemeği benmi yapcam sen mi demişti.bence yüz verme tabi birandada değişme derim azar azar geri adım at.kv önceki geline neler yapmış boşanmış bile onun yüzünden ben bunu bi,ldiğimden fazla yüz vermem ama kötüde olmam yüz verdiğim an hemen işime karışmaya başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…