Zaten hic bir zaman iyi demiyor .hep su gelin yavas,becereksiz der ki su gunedek hic bir isimi yarim koymadim .bi de bana demez mi ki sen ne is yapiyosun ki camasirlar makinaya atiyorsun.kendi de makina da yikiyor ama beni gorunce basliyor bu gun bir dunya camasir yikadim falan.yuzum gelmedi diyemedim ki sen de makina da yikiyorsun .e ben yapinca is deyersiz oluyor
Mrhba kizlar. kv le bir dargin bir barisigiz.kadin beni sevmiyor,uc yilda sevemedi gitti.sabah yine bana kukredi.neymis ben dusuncesizim.tabii gercek nedeni dun annemlere gittim ya o yuzden.inanin en son on gun once gitmisdim sik sik gitmiyorum bile.ya son baharda geliyorlar kisi birlikde yasiyoruz.evin tum isini ben yapiyorum sabah erken kalkiyorum gece buyuklerden sonra yatiyorum neyse kadin bir az iyi benle.ne zaman ki kendi evine gidiyor kadin canavarlasiyor.kendi evinde de iki uc ay yazin anca kaliyo . simdi kv kendi evinde oldugu zaman haftada iki uc kez giderim yuzume bakmaz ,benimle konusmaz,gitmediyim zamanlar telefonla ararim konusmaz nerdeyse yuzume kapattir ki defalarca yapti.kisasi kadinin tek derdi beni kul kedisi gibi calisdirmak.benim bir gun bos oturmam onu delirtiyor. Konussam konusmam da kusur bulur,sussam susmam kabahat yok ben sinsiymisim.ne yapacagimi nasil davranacagimi sasirdim. torununu bile sevmiyor.gorumcemin cocuklarina nasil davraniyo gorseniz. benim cocugum sanki uvey.sizce ben napmaliyim ,nasil davranmaliyim?aranizda boyle sorunlar yasayanlar varmi?
ben annemlere gıdıyom dıye tavır alacak kaynanayı paralarım ben be. ezdirmeyın kendınızı. arkadaşın dediği gıbıde yüz vermeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?