- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi NickimiFerihaKoydum
-
Rahatsızlığı vardı tedavide oldu ama kurtulamadı maalesef çok sıkıntılı zamanları olmuştu.uzuldum yıne Zeboş u hatırlayıncaMegg yok evet bulamadım ısmını etıketlemeye çalıştım vay be.. uzuluyor ınsan
Evet ya çok güzeldi o günler o sohbetlerNe güzeldi demi o eski zamanlae sen kadiş elmayra filan,neickte değişmiş seni hep o nickle biliyorduk.
Allah rahmet eylesin ne acı hayat işte girip mesajlaşmalarımızı buldum mekanı cennet olsun ınsallah ne denir kiRahatsızlığı vardı tedavide oldu ama kurtulamadı maalesef çok sıkıntılı zamanları olmuştu.
Meg yok sıkıntı yaratmışlar topluca ne olduğunu bende çok bilmiyorumda açıkcası.
Birde topluca yazıştığımız bir yer vardı özel mesaj yeri gibiydi hatırlarsın..Evet ya çok güzeldi o günler o sohbetler
Çok üzücüydü kaç gün kendime gelemedim telefondada konulmuştuk kardeşi aradı haber verdi banada..Allah rahmet eylesin ne acı hayat işte girip mesajlaşmalarımızı buldum mekanı cennet olsun ınsallah ne denir ki
evetBirde topluca yazıştığımız bir yer vardı özel mesaj yeri gibiydi hatırlarsın..
Çok üzücüydü kaç gün kendime gelemedim telefondada konulmuştuk kardeşi aradı haber verdi banada..
Evet geyikteki topiğimizi diyorsun dimi ablaBirde topluca yazıştığımız bir yer vardı özel mesaj yeri gibiydi hatırlarsın..
Çok üzücüydü kaç gün kendime gelemedim telefondada konulmuştuk kardeşi aradı haber verdi banada..
Ya ben yeniyim ama ne güzelmiş keşke o zamanlar olabilseydimayyy evet Hanım Keleşimi Getir bu nicki asla unutmambide Megg vardı dimi ne güzeldi gerçekten aşırı eğlenıyorduk mahidevran halvet gecesi yapardık adeta şiirler yazılar hurremcıler mahiciler
evett Hurremciler ve Mahiciler resmen çarşamba gününe kadar itişirdiYa ben yeniyim ama ne güzelmiş keşke o zamanlar olabilseydim
Ya bu topiği hiç hatırlamıyorum keyifliymişevett Hurremciler ve Mahiciler resmen çarşamba gününe kadar itişirdiçarşamba gecesi de dizi üzerinden yardırırdık baya makara yapardık ya güzeldi cidden
Kolay değil elbette çok sıkıntı çekti tedavi oldu fayda olmadı maalesef,hep arayım dedim elşim gitmedi nedense yutkundum kaldım.evetuzucu be hanım valla ne desek boş. Ailesine sabırlar versin Allahım nerde varsa böyle zor durumda olan acı insanı delip geçiyor
Ever elmayranın vardı ya o geyik topiği..Evet geyikteki topiğimizi diyorsun dimi abla
Çok gzüel dönemlerdi o zamanlar.Ya ben yeniyim ama ne güzelmiş keşke o zamanlar olabilseydim
Sen nelwr kaçırmışsın öyle hürremciler mahiciler diye ikiye ayrıldık ne atışmalar olurdu.Ya bu topiği hiç hatırlamıyorum keyifliymiş
Evet abla elmik ile mesajlaşıyoruz arada iki kız annesi şimdi :)Kolay değil elbette çok sıkıntı çekti tedavi oldu fayda olmadı maalesef,hep arayım dedim elşim gitmedi nedense yutkundum kaldım.
Doğum günlerimizde aynı gün zeboşla bu kadar denk gelemezdi.
Ever elmayranın vardı ya o geyik topiği..
Hiç haber alıyormusun ondan napıyor acanba.
Çok gzüel dönemlerdi o zamanlar.
Sen nelwr kaçırmışsın öyle hürremciler mahiciler diye ikiye ayrıldık ne atışmalar olurdu.
Maşallah 2 tane demek ki evladıda görüşürsen selamlar benden ..Evet abla elmik ile mesajlaşıyoruz arada iki kız annesi şimdi :)
❤Maşallah 2 tane demek ki evladıda görüşürsen selamlar benden ..
Maşallah sanada büyümüşlerdirartık onlarda❤
Benim de iki oğluşum oldu
Çok güzweldi o dnemlerde ne geyikler yapardık .ben sonradan katılmıştım sizin topiğe.sen doğum için girmediğin dönemdi.elmy,çek,Q,asmu, hanım abla ipek falan vardı.bu arada bende nick değiştirenlerdenim. eski miskamberim.hatırlayamayabilirsin
aynen hanım abla.zaman akıp giderdi.sayfalara yetişemzdik çene çalmaktanMaşallah sanada büyümüşlerdirartık onlarda
Çok güzweldi o dnemlerde ne geyikler yapardık .
Şimdi pek kalmadı sanki demi, eski tadı kalmadı artık.aynen hanım abla.zaman akıp giderdi.sayfalara yetişemzdik çene çalmaktan
yok abla.geyikte takılmaz oldum.yeni grupları pek tanımıyorum.eskilerde girmiyor.savrulduk.ben minimal topikte takılıyorum bayadır.bdv desen eski ekşın yok.yada ben oralara girmediğimden bilmiyorum.Şimdi pek kalmadı sanki demi, eski tadı kalmadı artık.
Bende öyle yemek topiği birde diyet grubundayım oradada tanıdık arkadaşlar var.yok abla.geyikte takılmaz oldum.yeni grupları pek tanımıyorum.eskilerde girmiyor.savrulduk.ben minimal topikte takılıyorum bayadır.bdv desen eski ekşın yok.yada ben oralara girmediğimden bilmiyorum.
aynen ya.siyasette çoşardık.bdvdeki gürlemelerin falan efsaneydiBende öyle yemek topiği birde diyet grubundayım oradada tanıdık arkadaşlar var.
Bdv'de bende köreldim artık eskşden eser gürlerdim çaptan düştüm sanki çok ilgimi çekmiyor aetık nedense arada bakıyorum gene yazıyorum bişiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?