• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nerde yanlış yapıyorum acaba :(

Her sey guzel olacsk uzulme.biz ilk aylarda cok tartiwtik amma wimdi siki sarildik bir birimize.bebek yapmaya devam edin her wey guzel olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Her sey guzel olacsk uzulme.biz ilk aylarda cok tartiwtik amma wimdi siki sarildik bir birimize.bebek yapmaya devam edin her wey guzel olacak

inşallah canım. inşallahhhhhhhh.

içim ferahladı valla. :):)

bazen aklımdan su gecıyor. ama lafların dönusu yok soyleyemıyorum.

cıkıcam ısten calısmıycam ödesın bakalım tek basına benım destegım olmadan ne yapabılecek. ama ıste bu lafın dönusu yok bunu asla söylemek ıstemıyorum ona. onun bunu fark etmesını beklıyorum... calıstıgım ıcın övgu duymak. takdir görmek istiyorum. calısan bır bayana yapılabılecek desteklerı beklıyorum ıste. cok mu sey ıstıyorum acaba :(
Cok sey istemiyorsun aslinda ama zaten sen calistigin icin bir sifir ekside oldugu icin seni takdir etmez zaten eziliyodur yeterince.asabiyetide bundandir muhtemelen.karsina al guzelce konus.cocukta dusunuyomussunuz.deki bak ben cok yoruluyorum yetisemiyorum cocukta istiyoruz.biraz disimizi sikalim borcumuzu hafifletelim hamile kalincada isi birakicam benim kararim bu yonde falan gibi konus bakalim.

ooooooooo olmaz mı yaaaa tabıkı herseyı doya doya yapamadık ıs ev borclar anne baba zıyaretlerı ve arkadas zıyaretlerı bazen bu kadar bunlardan baska faal durumlarımız pek fazla olmuyor. ıste dıyorum ya cevremızdekı herkesın de bebısı olunca. bızımde gözumuz kalıyor başkalarının cocuklarını severken esım 28 yasını bıtırdı 29 oldu baba olmak ıstıyor oda doğal olrak guzel bır duygudur herhalde.

Ben de eşim de 30 yaşındayız. Biyolojik saatim beni de dürtüyor ama sırf bu yüzden çocuk yapma fikrine de soğuğum. Aynı şekilde sırf evlenme yaşım geldi diye evlenmicem dedim dedim 29 yaşında evlendim. Mühim olan hazır olmak hazır hissetmek bence. Benim daha görmek istediğim yerler var. Yapmak istediğim şeyler. O bebeği olan arkadaşlarınıza bir bakın. Hayatlarında bebekleri hariç bir şey kalmış mı? Şahsenbenim etrafımdakilerin tek konuştuğu şey bu haklı olarak. Arkadaşımın biri en son ne zaman başbaşa yemek yedik hatırlamıyorum diyor. Bir diğeri her akşam kendim için bir şey yapıcam bir sayfa kitap okuyacağım diyorum bir köşede sızıp kalıyorum diyor. Bebek için ertelenen tatiller, yapılan bütün alışverişlerin bebek için olması. Sonra önceden biraz olsun ev işlerine yardım eden eşlerin, doğum izninde artık evdesin ya hiç bir işe karışmaması. Allah korusun bir hastalansa onun doktor masrafları, hastalanmasa bile rutin kontrollrin masrafları, doğum masrafları. En basitinden bir bebek arabasının fiyatının uçukluğu.

yardımınız ıcın cok tesekkur ederım. şakalara vurmaya calısıcam elbette keske benımde bu kadar sınırlı yonum olmasaydı bende cabuk parlıyorum .

Zamanla alışacaksınız bence sivrilikler azalacaktır fevrilikler boş olduğunu anladığınızda geçecektir:16:

Biz yeni evliyken bir birimize aliwamiyorduk.her kucuk weyden kavga eder olmusduk ne ben onu oldugu kimi qabul etmiyordum ne o beni.amma gittikce uyum sagladik.simdi 1, 8 yildir evliyiz.bizde bebek icin calisiyoruz amma olmuya amma cox istiyoruz simdi allaha sukur hic kavga etmiyoruz hatta daha cok seviyoruz insan uyum saglayinca oluyo.amma calis ki hic bir zaman ona cevap kaytarma ona kendini evin beyi oldugunu hiss etdir.kendini reis gibi aparsan o ozguvenini itirir ve senin yaninda hic rahat olamaz

Biz yeni evliyken bir birimize aliwamiyorduk.her kucuk weyden kavga eder olmusduk ne ben onu oldugu kimi qabul etmiyordum ne o beni.amma gittikce uyum sagladik.simdi 1, 8 yildir evliyiz.bizde bebek icin calisiyoruz amma olmuya amma cox istiyoruz simdi allaha sukur hic kavga etmiyoruz hatta daha cok seviyoruz insan uyum saglayinca oluyo.amma calis ki hic bir zaman ona cevap kaytarma ona kendini evin beyi oldugunu hiss etdir.kendini reis gibi aparsan o ozguvenini itirir ve senin yaninda hic rahat olamaz

kafam karışıyor...... bakalım taktikleri değiştirmenin zamanı geldi sanırım ben hareketlerimi biraz düzelteyim.. bakalım onda da degılmeler olucak mı ??

Cok sey istemiyorsun aslinda ama zaten sen calistigin icin bir sifir ekside oldugu icin seni takdir etmez zaten eziliyodur yeterince.asabiyetide bundandir muhtemelen.karsina al guzelce konus.cocukta dusunuyomussunuz.deki bak ben cok yoruluyorum yetisemiyorum cocukta istiyoruz.biraz disimizi sikalim borcumuzu hafifletelim hamile kalincada isi birakicam benim kararim bu yonde falan gibi konus bakalim.

bu aksam eve gıdınce boyle bı konusma yapmaya calısayım bakayım. ama benımkı boyle karsına alıp konustugunda da bı acayıp tavırlara gırıyor. sanırm agır abı gıbı görunup evıun reısı moduna gırmeye calısıyor. otorite kurmaya calısıyor. amannnn oldugu kadar yahu ne yapalım. emınım duzelıcektırrrr. oda buyuyecek bendeee

bu aksam eve gıdınce boyle bı konusma yapmaya calısayım bakayım. ama benımkı boyle karsına alıp konustugunda da bı acayıp tavırlara gırıyor. sanırm agır abı gıbı görunup evıun reısı moduna gırmeye calısıyor. otorite kurmaya calısıyor. amannnn oldugu kadar yahu ne yapalım. emınım duzelıcektırrrr. oda buyuyecek bendeee

Ne guzel iste canim evimizin reisi diregi sensin havalari verde havalansin iste.sende kendini geri cekersin fenami olur :)) hic takma kafana duzelir.

haa bu arada guzel bısı yaptık. akvaryum aldık . 10 tane de balık onlarla oyalanıp duruyor benımkısı. bu aralar balıklardan öturudur sanırım keyfımız ıyı . bakalım önumuzdekı maclara :) nasıl olacak.

Back
X