Nerde Yanlış Yapıyorum ?

Kahvedelisiii

Bir kuş bile nasibi kadar kanat çırpar gökyüzünde.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
585
183
33
29
Erkek arkadaşım işten çıktı.Kendine iş yeri açacak gibiydi ama hep başaramazsam korkusu vardı 6 senedir sektörün içinde ve kendine güven problemi yaşıyor.Şimdilik bu düşünce rafa kalktı ama hep kendine bir güvensizliği var ve sürekli kafasında bazı şeyleri düşüne düşüne olumlu ise bile olumsuz hale getiriyor.Bana da anlat belki ben farklı açıdan bakarım sana yardımcı olurum diyorum tersliyor kendine duvar örüyor anlatamıyormuş.Ben ne yapacağımı şaştım. Ne yapmam gerekiyor nasıl yanında olmam gerekiyor ?

anlatınca rahatlamaz ki

erkek mantığı farklı işler

o anlatınca daha da dertlenir

iş evlilik gelecek gibi konulara girme

sen çalışıyor isen iş ile ilgili bir şey söyleme

geçer onun sıkıntısı da yakında umarım

Erkekler böyle canım. Anlattıklarında, dert paylaştıklarında kendilerini küçük görüyorlar. "Sana ihtiyacım var" demek çok zor onlar için. İhtiyacı var sana ama belli edemiyor. Yanında olmanı istiyor anlat diyince de kızıyor. Israr etme yanında olduğunu hissettin ona yetecektir

Ben okuyorum ama olumluysa bile kafasında kurarak olumsuz hale getiriyor örneğin bir ay önceye kadar ya baban seni vermezse diye kafasında kurup kurup ağlamış.

Ben dayanamıyorum ama uzaktan çaresizce izlemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…