• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerde yanlış yapıyorum..

1,5 yaşında bir çocuk 7,3 kilo ben çok anlamam ama açıkcası normal geldi. Ben 9 yaşındayken 17 kiloydum düşünün. Ama çok şükür bir sağlık sorunu yaşamadım. Yani ne verirseniz verin aynı olabilir değişmeyebilir.. Sağlıklı olsun zayıf olsun takılmayın bence.
Kilo kaybı olmasa belki takılmazdım ama 9.aydan beri bu noktada kilo alıp veriyor. Öncekini idrar yolları ve mesane iltihabına bağladım, ayrıca Demir eksikliği çıktı ki o Zaman'lar kırmızı Eti her gün veriyordum.
Tam toparladı dedik gene aynı sonucu aldık. anlamadım bu işi gerçekten

Arkadaşlar İşin şu boyutu da var 7.3 kilo olduğu yeni tartıldığı Zaman fotoğrafı var şimdiki gibi görünmüyor. Sağlık ocağındaki tartıdan şüphe edersem çok mu iyimser bir düşünce olur? Anne Bebek tartısı adı altında bir ürün var internette, alsam güvenilir sağlıklı sonuçlar verir mi?
tartıda sorun olabilir oluyor böyle.
evde dijital baskül var mı bir oturttur üstüne bakalım becerebilirsen:))
bir fikir verecektir tabi tam sağlıklı bir tartı olmaz da

Var pili bitik pil getirteyim de
tartıda sorun olabilir oluyor böyle.
evde dijital baskül var mı bir oturttur üstüne bakalım becerebilirsen:))
bir fikir verecektir tabi tam sağlıklı bir tartı olmaz da
var pili bitik pil getirteyim de deneyeyim
Gerçekten çok sarsıldım hani ya sadece 200-300 gr almışsa derken 500 gr eksik görmek beni çok etkiledi.
Bakalım ne olacak sonuç

Var pili bitik pil getirteyim de

var pili bitik pil getirteyim de deneyeyim
Gerçekten çok sarsıldım hani ya sadece 200-300 gr almışsa derken 500 gr eksik görmek beni çok etkiledi.
Bakalım ne olacak sonuç
persantil değeri kaç çıkıyor baktın mı hiç?
doğum kilosu kaçtı?
şu anki kilosu düşük gözüküyor.
beslenmenizde de biraz eksikler var benim gördüğüm.
eti çok az veriyormuşssun.
sebze yok vs.
aslında iyi bir çocuk dr. unun değerlendirmesinde fayda var bence

Ayrıntılı bir kan tahlili yaptırın bence canım, eskiden yaşadığı iltihaplar falan ket vurmuş büyümeye sanırım ama şu an iyice hareketlendiği için de kilo almamış olabilir

Back
X