• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerde yanlış yaptım anlamadim

asyadan

sev çok sev
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
1.646
1.226
333
İstanbul
Hepinize hayırlı ramazanlar kizlar. Kendi üyeliğimi aktiflestiremeyince arkadaşımdan rica ettim onun sayfasında derdimi anlatmaya. Ben anlamiyorum kafamda basmiyor herhalde. Ben de arkadaşım gibi bir bankada çalışıyorum yer yer diğer subede ki arkadaslara işimiz düşüyor falan derken cogunu yüz yüze olmasak ta isim olarak tanır hatta iyidir soledim bole dir diyebilecek kadar tanıyor olabiliyoruz.e maillerde var.neyse 2 hafta önce falan bir subenin işlemi için karşı subeden birine ihtiyacım vardı bende onu secmistim çünkü isim olarak taniyordum onu ortak arkadaslarimizda vardı. Ortak arkadasimla ilgili resim paylasinca faceden bile goruyordum. O beni tanır mi tanımaz mi bilmezdim Çok da ilgilenmezdim. Neyse bu salı gene isim düştü ona o gün gene kendi aramızda konusabildigimiz msn gibi bir iletişim aracı var ordan burdan konuştuk. Ertesi günde öyle. Sonra dedi bana telefonunu verir misin konuşuruz gene normalde gerçekten vermem ama sonuçta aynı kurumda çalışıyoruz ne olabilir ki diye verdim. O gün msjlastik falan ertesi gün bu cuma iftar yapalım dedi işte isim var falan dedim ben. dün konuşurken dün ne boşa geçirdik keşke bulussak falan dedi. Ama ole gün içinde 3 5 den oluşuyor mesajlasmamiz bu arada. Dün akşam onlar bankadan 8 9 erkek iftar yapmaya gitmişler ben resimlerde gördüm. Iclerinden biri benim bole iliskiye başlamak üzere gibi olan ama sonra olmayan çocuk. Ve şimdiki konuştuğum kişi onu tanıdığım biliyor konusu geçmişti çünkü. Neyse dun gece iftardan sonra bi iki cümle kurdu ama bugün hiç bişey demedi ben yazdım okuyor ama cevap vermiyor. Iki kere yazdım yok. En son benim bilmediğim bir sorun mu var dedim. okumamis ama cevap yok . Noldu ki bole oldu

ben olayı anlayamadım tam olarak

yani sen biriyle mesajlaşıyodun sonra çocuk seninle konuşmamaya mı başladı

ben olayı anlayamadım tam olarak

yani sen biriyle mesajlaşıyodun sonra çocuk seninle konuşmamaya mı başladı
Evet ben yeni biri ile mesajlasiyordum o istedi sonra dün iftara gitti arkadaşları ile arkadasinin bir tanesi benim eski gorustugum kişi bugunde bana hiç birşey yazmıyor ben yazıyorum cevapta vermiyor

Bekleyip göreceksin.
Elbet açıklama yapacaktır.
Amma bir üyeliği 2 kişi kullanmak yasak,ceza alaacaksınız,haberiniz olsun.:24:

Sanirim siz iliskiye baslamak uzere olup sonrq olmayan cocukla ilgili bi durum olustugunu düşünüyorsunuz. Yani sizinle ilgili bi seyler soylemis olabilecegini mi sezdiniz?

mobilden gönderilmiştir.

Bekleyip göreceksin.
Elbet açıklama yapacaktır.
Amma bir üyeliği 2 kişi kullanmak yasak,ceza alaacaksınız,haberiniz olsun.:24:
Açıklama yapar mı dersiniz.
Yok bu konu dışında kullanmam sadece üyeliğim aktiflesmedi. Ondan bole bişi oldu

Sanirim siz iliskiye baslamak uzere olup sonrq olmayan cocukla ilgili bi durum olustugunu düşünüyorsunuz. Yani sizinle ilgili bi seyler soylemis olabilecegini mi sezdiniz?

mobilden gönderilmiştir.
Yani aklıma başka bişey gelmiyor. Hem kendi konuşmak istedi hem o yazmadı. Arasam mi ?

sizin bir de onun arkadaşlarından biriyle görüşmeniz var öncesinde

ama önceden görüştüğünüz kişi hemen sizin hakkınızda mı konuştu yani

zannetmiyorum.

bence arama

isterse arar onu engelleyen ne ki

belki de birşey düşünmüyodu sizinle ilgili

açıkçası benim aklıma ilk bu geldi ama bilemem yine de

sizin bir de onun arkadaşlarından biriyle görüşmeniz var öncesinde

ama önceden görüştüğünüz kişi hemen sizin hakkınızda mı konuştu yani

zannetmiyorum.
O eski çocukla görüşmemin üzerinden 1 yıldan fazla oldu. Ama genede arada isimiz düşünce konusuruz. Isimiz ortak çünkü. Ortamda benim tanıdığım başka birileride vardi. Yani konum gecmemistirde hani soru falan sorduysa. Yani onların samimiyetini bilmiyorum. Sizce neden peki

Açıklama yapar mı dersiniz.
Yok bu konu dışında kullanmam sadece üyeliğim aktiflesmedi. Ondan bole bişi oldu

Eeee tamam işte cezayı bu konu için alacaksınız.
Açıklama yapmazsa da kendi bilir,yoluna bakarsın sen de.

bence arama

isterse arar onu engelleyen ne ki

belki de birşey düşünmüyodu sizinle ilgili

açıkçası benim aklıma ilk bu geldi ama bilemem yine de
Peki o zaman neden telefonumu almak için ısrar etti ve devamlı görüşelim dedi. Faceden resimlerimi inceleyince erkek kuzdnimle bol.bol resimlerim vardır bilmeyenler erkek arkadaşım zannederler evlilik bişi yokmu diyip agzimdan laf almaya çalıştı. Bu çocuk mu tutarsız yani?

Peki o zaman neden telefonumu almak için ısrar etti ve devamlı görüşelim dedi. Faceden resimlerimi inceleyince erkek kuzdnimle bol.bol resimlerim vardır bilmeyenler erkek arkadaşım zannederler evlilik bişi yokmu diyip agzimdan laf almaya çalıştı. Bu çocuk mu tutarsız yani?

bazen oluyo oyle fazla beklentiye girmemek lazım. isterse arar numaranı biliyo sonuçta.

Bence kesinlikle aramayin manasiz olur. Eğer ortada düşündüğünüz gibi bir durum varsa bile hakkinizda biri bi şeyler söyledi diye konuşmaması doğru değil. Birbirinizle yeni konusmaya baslamissiniz zaten taniyip kendinin gormesi gerek eğer bi olumsuzluk varsa ortada. Öyle baskasina göre hareket etmesi dogru degil. Siz mesaj atmayin aramayinda derim ben.

mobilden gönderilmiştir.

bana oyle geldi ama bilemem yine de
Çok sağol ayynill tesekkur ederim hersey icin şimdi aradı beni. Kusura bakma yeğeni rahatsizlandi onunla ugrastik. Telefonum da kardesimde idi gelir gelmez aradım dedi. Ben o eski çocuk yüzünden bozulsun istemiyorum.hic.

ararsa sizindir. .
Aramassa da boşverin..
Aradı çok teşekkür ederim :)
Bence kesinlikle aramayin manasiz olur. Eğer ortada düşündüğünüz gibi bir durum varsa bile hakkinizda biri bi şeyler söyledi diye konuşmaması doğru değil. Birbirinizle yeni konusmaya baslamissiniz zaten taniyip kendinin gormesi gerek eğer bi olumsuzluk varsa ortada. Öyle baskasina göre hareket etmesi dogru degil. Siz mesaj atmayin aramayinda derim ben.

mobilden gönderilmiştir.
Evet o çocuk yüzünden bozulacak diye korkuyorum. Bu hafta ici goruscez belli etmeden samimiyetliklerini öğrenmem lazım ki ileride başım agrimasin

Aradı çok teşekkür ederim :)

Evet o çocuk yüzünden bozulacak diye korkuyorum. Bu hafta ici goruscez belli etmeden samimiyetliklerini öğrenmem lazım ki ileride başım agrimasin

bozulmaz bence. diğer çocukla görüşük diyorsunuz sanırım flörtleşmeden ileri gitmedi mesajlaşma belki bir kaç ufak buluşma? bu kadarının sorun olacağını sanmam. ciddi bir ilişkiniz olsaydı uzun süreli ne bileyim olaylı fırtınalı yani bi şekilde hayatınıza etki etmiş bir ilişki, istemeyebilirdi belki ama başka bir arkadaşıyla geçmişte ilgilenmeniz ne bileyim bence olağan ve sözü edilmeyecek bir şey diye düşünüyorum.

eğer umursar ve problem yaparsa da yol verin gitsin zaten obsesif midir hasta mıdır bugün bunu takan yarın neleri takar :D

Back
X