Hepinize hayırlı ramazanlar kizlar. Kendi üyeliğimi aktiflestiremeyince arkadaşımdan rica ettim onun sayfasında derdimi anlatmaya. Ben anlamiyorum kafamda basmiyor herhalde. Ben de arkadaşım gibi bir bankada çalışıyorum yer yer diğer subede ki arkadaslara işimiz düşüyor falan derken cogunu yüz yüze olmasak ta isim olarak tanır hatta iyidir soledim bole dir diyebilecek kadar tanıyor olabiliyoruz.e maillerde var.neyse 2 hafta önce falan bir subenin işlemi için karşı subeden birine ihtiyacım vardı bende onu secmistim çünkü isim olarak taniyordum onu ortak arkadaslarimizda vardı. Ortak arkadasimla ilgili resim paylasinca faceden bile goruyordum. O beni tanır mi tanımaz mi bilmezdim Çok da ilgilenmezdim. Neyse bu salı gene isim düştü ona o gün gene kendi aramızda konusabildigimiz msn gibi bir iletişim aracı var ordan burdan konuştuk. Ertesi günde öyle. Sonra dedi bana telefonunu verir misin konuşuruz gene normalde gerçekten vermem ama sonuçta aynı kurumda çalışıyoruz ne olabilir ki diye verdim. O gün msjlastik falan ertesi gün bu cuma iftar yapalım dedi işte isim var falan dedim ben. dün konuşurken dün ne boşa geçirdik keşke bulussak falan dedi. Ama ole gün içinde 3 5 den oluşuyor mesajlasmamiz bu arada. Dün akşam onlar bankadan 8 9 erkek iftar yapmaya gitmişler ben resimlerde gördüm. Iclerinden biri benim bole iliskiye başlamak üzere gibi olan ama sonra olmayan çocuk. Ve şimdiki konuştuğum kişi onu tanıdığım biliyor konusu geçmişti çünkü. Neyse dun gece iftardan sonra bi iki cümle kurdu ama bugün hiç bişey demedi ben yazdım okuyor ama cevap vermiyor. Iki kere yazdım yok. En son benim bilmediğim bir sorun mu var dedim. okumamis ama cevap yok . Noldu ki bole oldu