• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerde yanlış yaptım anlamadim

çok haklısın! hiiç sorma. gelirse gelir gelmezse gelmez. sen şimdi canım demeyi ilgilenmeyi tamamen kes, noluyo desin bi ilgili bi ilgisiz. bi şaşırsın bakalım nazlanmak ne demekmiş görsün:)
Evet canım bende öyle yapıcam hatta yapmaya basladim yazmış hiç sesin çıkmıyor napiyorsun yazmış. Iyim yazdım gönderdim sen demedim 😀😀😀 Ayy sana akıl danışmak çok guzel

Evet canım bende öyle yapıcam hatta yapmaya basladim yazmış hiç sesin çıkmıyor napiyorsun yazmış. Iyim yazdım gönderdim sen demedim 😀😀😀 Ayy sana akıl danışmak çok guzel

çokk iyiii yapmışsınız hihihi :))
bende sizle konuşmayı çok sevdiim :16:

çokk iyiii yapmışsınız hihihi :))
bende sizle konuşmayı çok sevdiim :16:
Geliyormuş :) senin için geliyorum ama erken kalkicam biraz sonra beni yalnız bırakıp gittin deme dedi. Bende tamam anlastik dwdim :) gidecegimiz yere de birlikte gidicez. Aksamda gene haber veririm sana benim biricik aşk koçum

yehhuuu o zamaan size iyi eğlenmelerr:))
Canım hemen sana anlatmak için elime telefonu aldım. Biz gittik mekana sahil olan bi yerdi. Önce biraz sahilde mi yurusek dedi neyse yürüdük falan ama doğru dürüst hiç konuşmadan. Sonra o Martıların resmimlerini falan çektik. Sonra mekana gittik bizim çocuklar gelmiş zaten neyse hoş sohbet falan derken iftarı mızı yaptık. E bizim çocuklar zaten çok eglencelidir. Sonra bir pasta yaklaşıyor masaya ama hiç üzerime alinmiyorum. Bizimkilerden birininde doğum günü idi ikimizinkini kutlamak Için getittirmisler. Ay bole çok güzel altın bi bileklik almışlar hemen taktım herkesi kalktım öptüm yerime geldim sagimdaydi döndüm onuda öptüm (bu kendiliğinden oldu aslında ). Çocuklara çok eglencelisiniz arada görüşelim dedi. Bizimkiler tabi her zaman bekleriz dedi. dediği saatten daha geç gitti. Beni kapıya kadar geçirir misin dedi. Kalktım işte para vermek istedi olmaz sen benim davetlimsin dwdim almadım. Çok eglendim çok teşekkür ederim dedi. Sonra o gitti bende bizim çocukların yanına :))

Back
X