- Konu Sahibi derinnefes
Guncelleme 9.sayfada arkadaslar okuyup yardimci olursaniz sevinirim..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yıllık evliyiz, bunun 1 yılı atamamdan dolayı sadece haftasonları birlikte olarak geçti...konuştuk ama ne zaman konuşmaya başlasak benim canımı daha da yaktı...tıpkı bugun oldugu gibi fesatsın diyerek..her seferinde olmadıgım bir insan konumuna soktu beni..senn söz hakkın yok dedi, o kdr hakkı ben vermıyorum dedi..nasıl anlatıyım bilmıyorumki..cok sular aktı, cok mücadele ettim..ama o boşanmayı kafasına koydu coktan zaten ama ben uğraşıyordum olur diye..ama artık uğraşamıyorum, yorgun ve tükendim..Ne kadardır evliydiniz ? Bide size tavsiyem eşini al oturt masaya,internetten kötü haberler göster ve "bak ben asla boyle olmam,seni severim ama artık birazda bana saygılı davran lutfen.karşılıklı anlayış gösterelım "diye konuş.
Ayrıca sende sevgi varsa saygıda vardır. Aslında Tam tersi, sevgi yok ama saygı vardır.boyle olur genelde.
1 ay sorunları çözmek için yeterli bir zaman değil
Asıl sorun ne, ne kadarlık evlisiniz, neyi paylaşamıyorsunuz
Sen kendi ailenle bu durumu paylaştın mı , boşanmak son çare mi ?
hepsini vermıcem onun olanları vercem...altında başka birşey arıyorum tabiki..ama umrumda değil altın para yoksa alırım hakkımı..ama düşmicem kendime aileme laf söyletmıcem..Altinlarini sakin verme. Cok pisman olursun. Ne kadar zamandir evlisiniz? Cocuk yok saniyorum.
Ne kadar zamandır evlisiniz, neden böyle oldunuz, beki lüzumsuz bir söz olacak bu durumda ama altınları vermeyin. Yasala olarak bile kim akarsa taksın altınlar kadına hak görülmüş. Ne hakla istiyor ki. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bi kitap vardı yıllar önce denk geldiğimde. Son sayfasında "Kitabı okumaya buradan başlanmaz" yazıyordu tedbir olarak. Yolu yordamına göre ilerleyip sıyrılırsınız umarım.
Kesinlikle bu kadar aceleci olma. Evliliği yıkmak kolaydır ama yapmak çok zordur. Toplayabileceğin bütünsakinliği şefkati ve anlayışı bir araya topla. Otur konuş. Hala seviyorsan bunu yapabilirsin. Evliliğinizin senin için ne kadar öenmliolduğunu anlat. Birbirinizi sevdiğiniz günleri özlediğini söyle. Kendi hataların için özür dile. Ondan fazla bişey beklemediğini sadece yanındaolmasını istediğini söyle. VE ZAMAN!! Zaman çok önemli... Bu kadar acele etme lütfen. Ayrıca altınları da sakın verme...
işte o yüzden zaten bu adamdan boşanmalı..bitmeli artık...altınları vericem diyerek oyalıycam ama pazartesi gidip dilekçe vermeyi düşünüyorum ailemle tekrar konuşarak....ama biliyormusun içimde öyle bir his varki bu bana geri dönecek..çünkü benm gibi salak bulamayacak ve ben o zaman işte bitirmiş olacağım onu ya ona üzülüyorum.."kene gibi yapışacaksın " demiş ya size kene gibi yapışmayın hemen boşanın.. altınları vermek ne demek ! sakın öyle bir ENAYİLİK yapmayın..
sizi sevmeyen bu adamdan bir an önce kurtulun, uzadıkça yıpranan siz olursunuz.. yolunuz açık olsun..
sevgiler..
Altinlarini neden veriyosunki , Sakin verme altinlarini onlar senin...
bi süre ayrılık kararı iyi olabilir belki. boşanmak zor bir süreç...
Yaptığın onurluca bir davranış olabilir ama ben olsam vermezdim. Onun sizden bunları istemesi çok daha saçma adam şimdiden onların derdine düşmüş. Gururunuz kalbiniz kırılmış çok belli, ama aceleci davranmayın bir yolu vardır belki. Neyse ki kendi ayaklarınızın üstünde durabiliyorsunuz, kimseye muhtaç değilsiniz.
Seni yiyip bitiren kendine olan saygini yitirmene sebep olan kendi ailesini ikinizin birlikteliginin uzerine koyan biri ile evlilik yurutmek zor..Allah yardimcin olsun. Ayril veyahut ayrilma diyemem sanirim ogretmensin gencsin cocugun yok.. bir otur sakince dusun derim.. sapkadan tavsan cikmayacagina ikna olursan ayril.. bosanma sureci sancili bir surec cunku...
işte o yüzden zaten bu adamdan boşanmalı..bitmeli artık...altınları vericem diyerek oyalıycam ama pazartesi gidip dilekçe vermeyi düşünüyorum ailemle tekrar konuşarak....ama biliyormusun içimde öyle bir his varki bu bana geri dönecek..çünkü benm gibi salak bulamayacak ve ben o zaman işte bitirmiş olacağım onu ya ona üzülüyorum..
umarım dönmek için takla atar da dediğinz gibi yaparım..ve 2 gün boyunca kararımdan vazgeçmem..evet dönme ihtimali var ve umarım dönmek için her taklayı atar da sen de "kene gibi yapışmak" lafını yedirirsin ona
ne güzel ki aile desteğin var arkanda, çocuğun yok, uzun yıllarını harcadığın bir evliliğin yok, evet çok zor, evet keşke böyle olmasa, keşke kimsenin hayalleri yıkılmasa ama olmuyor işte bazı insanımsılarla hayaller gerçek olmuyor..
kararlı ol, yolundan dönme ! bu evlilik tecrübe kalsın yanına ve sen bak yepyeni yarınlara !
sevgiler..