nerden başlamalı.yolun sonu ya da başı..

Ne kadardır evliydiniz ? Bide size tavsiyem eşini al oturt masaya,internetten kötü haberler göster ve "bak ben asla boyle olmam,seni severim ama artık birazda bana saygılı davran lutfen.karşılıklı anlayış gösterelım "diye konuş.

Ayrıca sende sevgi varsa saygıda vardır. Aslında Tam tersi, sevgi yok ama saygı vardır.boyle olur genelde.

1 ay sorunları çözmek için yeterli bir zaman değil
Asıl sorun ne, ne kadarlık evlisiniz, neyi paylaşamıyorsunuz
Sen kendi ailenle bu durumu paylaştın mı , boşanmak son çare mi ?

Ne kadar zamandır evlisiniz, neden böyle oldunuz, beki lüzumsuz bir söz olacak bu durumda ama altınları vermeyin. Yasala olarak bile kim akarsa taksın altınlar kadına hak görülmüş. Ne hakla istiyor ki. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ne kadardır evliydiniz ? Bide size tavsiyem eşini al oturt masaya,internetten kötü haberler göster ve "bak ben asla boyle olmam,seni severim ama artık birazda bana saygılı davran lutfen.karşılıklı anlayış gösterelım "diye konuş.

Ayrıca sende sevgi varsa saygıda vardır. Aslında Tam tersi, sevgi yok ama saygı vardır.boyle olur genelde.
2 yıllık evliyiz, bunun 1 yılı atamamdan dolayı sadece haftasonları birlikte olarak geçti...konuştuk ama ne zaman konuşmaya başlasak benim canımı daha da yaktı...tıpkı bugun oldugu gibi fesatsın diyerek..her seferinde olmadıgım bir insan konumuna soktu beni..senn söz hakkın yok dedi, o kdr hakkı ben vermıyorum dedi..nasıl anlatıyım bilmıyorumki..cok sular aktı, cok mücadele ettim..ama o boşanmayı kafasına koydu coktan zaten ama ben uğraşıyordum olur diye..ama artık uğraşamıyorum, yorgun ve tükendim..

Bi kitap vardı yıllar önce denk geldiğimde. Son sayfasında "Kitabı okumaya buradan başlanmaz" yazıyordu tedbir olarak. Yolu yordamına göre ilerleyip sıyrılırsınız umarım.

1 ay sorunları çözmek için yeterli bir zaman değil
Asıl sorun ne, ne kadarlık evlisiniz, neyi paylaşamıyorsunuz
Sen kendi ailenle bu durumu paylaştın mı , boşanmak son çare mi ?

1 aydır sorunumuz yok, evlendiğimizden beri böyle..ve her seferinde daha çirkince sözler..neyi paylaşamıyoruz bilmıyorum ama birbirimize karşı gönül gözümüz kapanmış, en ufak bir şeyde alevleniyoruz, en ufak birşeyde konu boşanmaya geliyor.. benimde hatalarım oldu ama evliliği bitirecek kdr, eşim şımarık büyümüş..hiç karışmamışlar..kimse yapma etme dememiş hesap sormamış..kurtarılmayacak bir yanımız yok..eşime sordum bu evliliği kurtarmak istiyor musun diye, dediği şey sadece senle kurtaramıycağım dedi..daha ne yapim ben..

Altinlarini sakin verme. Cok pisman olursun. Ne kadar zamandir evlisiniz? Cocuk yok saniyorum.
hepsini vermıcem onun olanları vercem...altında başka birşey arıyorum tabiki..ama umrumda değil altın para yoksa alırım hakkımı..ama düşmicem kendime aileme laf söyletmıcem..
Ne kadar zamandır evlisiniz, neden böyle oldunuz, beki lüzumsuz bir söz olacak bu durumda ama altınları vermeyin. Yasala olarak bile kim akarsa taksın altınlar kadına hak görülmüş. Ne hakla istiyor ki. Hakkınızda hayırlısı olsun.

sanırım ayrılacak ya o yüzden istiyor bunu da ona söledm zaten sen busun dedi belki de evlilğimzn devamı için istiyorum dedi..ama ona gram ne güvenm ne ınancım var..

Kesinlikle bu kadar aceleci olma. Evliliği yıkmak kolaydır ama yapmak çok zordur. Toplayabileceğin bütünsakinliği şefkati ve anlayışı bir araya topla. Otur konuş. Hala seviyorsan bunu yapabilirsin. Evliliğinizin senin için ne kadar öenmliolduğunu anlat. Birbirinizi sevdiğiniz günleri özlediğini söyle. Kendi hataların için özür dile. Ondan fazla bişey beklemediğini sadece yanındaolmasını istediğini söyle. VE ZAMAN!! Zaman çok önemli... Bu kadar acele etme lütfen. Ayrıca altınları da sakın verme...

"kene gibi yapışacaksın " demiş ya size kene gibi yapışmayın hemen boşanın.. altınları vermek ne demek ! sakın öyle bir ENAYİLİK yapmayın..

sizi sevmeyen bu adamdan bir an önce kurtulun, uzadıkça yıpranan siz olursunuz.. yolunuz açık olsun..

sevgiler..

Altinlarini neden veriyosunki , Sakin verme altinlarini onlar senin...

Yaptığın onurluca bir davranış olabilir ama ben olsam vermezdim. Onun sizden bunları istemesi çok daha saçma adam şimdiden onların derdine düşmüş. Gururunuz kalbiniz kırılmış çok belli, ama aceleci davranmayın bir yolu vardır belki. Neyse ki kendi ayaklarınızın üstünde durabiliyorsunuz, kimseye muhtaç değilsiniz.

Kesinlikle bu kadar aceleci olma. Evliliği yıkmak kolaydır ama yapmak çok zordur. Toplayabileceğin bütünsakinliği şefkati ve anlayışı bir araya topla. Otur konuş. Hala seviyorsan bunu yapabilirsin. Evliliğinizin senin için ne kadar öenmliolduğunu anlat. Birbirinizi sevdiğiniz günleri özlediğini söyle. Kendi hataların için özür dile. Ondan fazla bişey beklemediğini sadece yanındaolmasını istediğini söyle. VE ZAMAN!! Zaman çok önemli... Bu kadar acele etme lütfen. Ayrıca altınları da sakın verme...

cok konuştuk...tüm şefkatimi ve anlayışımı topladıkça karşımdaki tüm negatifliğini en üzücü kelimleri kullandı enerjimi sömürdü, duygusallıgıma lanetlenmiş dedi..defalarca anlattım.kendisini sevdiğimi söyledim herşeyi yapabileceğimi..herşeyden vazgeçebileceğimi..ama hadi bakalım, sen yapamazsın, sen kdr müslüman değilsin dedi durdu..ondan beklentilerimi kestim..acele etmıyorum ama geç bile kaldım..
altınları ben vermem desem de ailem zaten verir.

"kene gibi yapışacaksın " demiş ya size kene gibi yapışmayın hemen boşanın.. altınları vermek ne demek ! sakın öyle bir ENAYİLİK yapmayın..

sizi sevmeyen bu adamdan bir an önce kurtulun, uzadıkça yıpranan siz olursunuz.. yolunuz açık olsun..

sevgiler..
işte o yüzden zaten bu adamdan boşanmalı..bitmeli artık...altınları vericem diyerek oyalıycam ama pazartesi gidip dilekçe vermeyi düşünüyorum ailemle tekrar konuşarak....ama biliyormusun içimde öyle bir his varki bu bana geri dönecek..çünkü benm gibi salak bulamayacak ve ben o zaman işte bitirmiş olacağım onu ya ona üzülüyorum..

Altinlarini neden veriyosunki , Sakin verme altinlarini onlar senin...

biliyorum o da bunu biliyor olmalıki altınlara göz dikti..zaten altınların çoğu benm..
bi süre ayrılık kararı iyi olabilir belki. boşanmak zor bir süreç...

boşanmak zor bir süreç biliyorum ama bu şekilde devam edipte sonunu görememek daha zor. hergün birşeyleri ertelıyorsunuz cunku..ben cocuğum olmasını o kdr cok istiyorumki ama hal böyle olunca aklıma bile düşüremıyorum..

Yaptığın onurluca bir davranış olabilir ama ben olsam vermezdim. Onun sizden bunları istemesi çok daha saçma adam şimdiden onların derdine düşmüş. Gururunuz kalbiniz kırılmış çok belli, ama aceleci davranmayın bir yolu vardır belki. Neyse ki kendi ayaklarınızın üstünde durabiliyorsunuz, kimseye muhtaç değilsiniz.

kendi ayaklarım üzerinde duruyorum, herşeyi geçtim ahlayıp vahlamayacak milleti düşünmeyen bir ailem var, hele abim abla gibi oldu bana derdimi dinledi, akıl verdi, teselli etti, değerli oldugumu hissettirdi...cok kalbım kırıldı hem de cok..sadece eşime değil ailesine de cok kırıldım bir kere bile eşimi alıp konuşmadılar, konuştularsa da ben bilmıyorum..kvalidemi cok dinlerdi güya eşim..

Seni yiyip bitiren kendine olan saygini yitirmene sebep olan kendi ailesini ikinizin birlikteliginin uzerine koyan biri ile evlilik yurutmek zor..Allah yardimcin olsun. Ayril veyahut ayrilma diyemem sanirim ogretmensin gencsin cocugun yok.. bir otur sakince dusun derim.. sapkadan tavsan cikmayacagina ikna olursan ayril.. bosanma sureci sancili bir surec cunku...

Seni yiyip bitiren kendine olan saygini yitirmene sebep olan kendi ailesini ikinizin birlikteliginin uzerine koyan biri ile evlilik yurutmek zor..Allah yardimcin olsun. Ayril veyahut ayrilma diyemem sanirim ogretmensin gencsin cocugun yok.. bir otur sakince dusun derim.. sapkadan tavsan cikmayacagina ikna olursan ayril.. bosanma sureci sancili bir surec cunku...

aynen böyle bir evlilik işte..kendimi kaybettim, mutlu oldugum ne varsa elimden aldı..sus dedi konuşma halbuki konuşmuyordum dır dırcı değildim, olmadım..kendimi ifade etmeye çalıştım sadece..sakince düşündüm cok düşündüm hala düşünuyorum ama benm düşünmemle olmayacak bu iş..malesef değişmeyecek günden güne beni değiştirecek sadece...zzor bir süreçtir eminm ..zaten destek almayı düşünüyorum aynı zamanda.

işte o yüzden zaten bu adamdan boşanmalı..bitmeli artık...altınları vericem diyerek oyalıycam ama pazartesi gidip dilekçe vermeyi düşünüyorum ailemle tekrar konuşarak....ama biliyormusun içimde öyle bir his varki bu bana geri dönecek..çünkü benm gibi salak bulamayacak ve ben o zaman işte bitirmiş olacağım onu ya ona üzülüyorum..

evet dönme ihtimali var ve umarım dönmek için her taklayı atar da sen de "kene gibi yapışmak" lafını yedirirsin ona

ne güzel ki aile desteğin var arkanda, çocuğun yok, uzun yıllarını harcadığın bir evliliğin yok, evet çok zor, evet keşke böyle olmasa, keşke kimsenin hayalleri yıkılmasa ama olmuyor işte bazı insanımsılarla hayaller gerçek olmuyor..

kararlı ol, yolundan dönme ! bu evlilik tecrübe kalsın yanına ve sen bak yepyeni yarınlara !

sevgiler..

evet dönme ihtimali var ve umarım dönmek için her taklayı atar da sen de "kene gibi yapışmak" lafını yedirirsin ona

ne güzel ki aile desteğin var arkanda, çocuğun yok, uzun yıllarını harcadığın bir evliliğin yok, evet çok zor, evet keşke böyle olmasa, keşke kimsenin hayalleri yıkılmasa ama olmuyor işte bazı insanımsılarla hayaller gerçek olmuyor..

kararlı ol, yolundan dönme ! bu evlilik tecrübe kalsın yanına ve sen bak yepyeni yarınlara !

sevgiler..
umarım dönmek için takla atar da dediğinz gibi yaparım..ve 2 gün boyunca kararımdan vazgeçmem..
evet cok şükr cok şanslıyım bu yüzden eşimin kaldıramadığı şeylerden biri de bu oldu sanırım..ailem, eğitimim, eywallah etmeyişim..benmde hatalarım oldu yol yordam bilmemekten ama buraya getirecek hatalar değildi ama geldik ve bu kez dönmek istemıyorum..çünkü her vazgeçişim benden birşeyle götürüyor.
tek hayalim mutlu olmaktı, kocam dediğim insana sırtımı yaslayıp değer görmekti..ama olmadı..kimse yola ayrılmak için çıkmıyor dediğinz gibi..bana dediki sen benm istediğim gibi bir insan olucaksın ama sefasını başkası sürecek ona üzülüyorum dedi..
düşündüğü şeye bak..ama umarım onun dediği gibi olur..

Back
X