O adam olacak diye siz hiç olmadığınız birine dönüşmüşsünüz, sizi "siz" yapan şeyler elden gidiyo farkında mısınız?
"Onun dilinden konuşmaya çalışınca çok çirkinleştim çünkü beni çok tahrik ediyodu"
"Kene gibi yapışcak mısın"
"Evi babası aldığı için bana çok kolay git diyo"
Şunların hepsi sizin yorumlarınızdan gelen cümleler. Daha bi ton var böyle ilgimi çeken ve alıntı yapabileceğim.
Siz bu musunuz, kendisine eş diye seçtiği adama kene gibi yapışan bi parazit misiniz?
Kendi evinde git denilecek, sığıntı muamelesi görecek insan mısınız?
Karşınızdakiyle konuşmak için kendinizi kaybedecek kadar çirkinleşmek zorunda kalmak mı sizin hak ettiğiniz?
Yarın bi gün çocuğunuz öfke kontrol sorunları olan, annesine değer vermeyen bi adama mı baba diyecek?
Şu yaşına kadar olmamış bi adamı kendinizi kaybetmek uğruna oldurmaya çalışmayın. İş işten geçip de kim olduğunuzu bilmez bi hale geldiğinizde boşanırsanız bu gününüzü de arar hale gelirsiniz.
Bizim ülkede bi laf var ya hani "yuva yıkması kolay yapması zordur aman boşanmayın" diye. O kadar büyük palavra ki.
Evlenirken gazlayan, aman yuvan olsun, çocukların olsun diye sürekli insanları evlenmeye iten toplum, iş o evlilik başına yıkılıp da boşanmaya geldi mi aman boşanmayın diye bin takla atıyo. İnsanı o mutsuzluğa hapsetmeye çalışıyo.
Yani tam tersi aslında, evlenmesi çok kolay, boşanması çok zor bizde bu psikolojiyle. Siz bu tuzağa düşmeyin, imkanlarınız da uygunken ayrılın bu adamdan.[/QUOTE .
Baanaa bosan ya da bosanma diyen bir ailem yok cok sukur enazindan simdilik oyle.yorumlrinizda haklisinizz, cunku o ben degilim oyle biri olmakta tabiki hosuma giden seyler degil..zaten gitme kararini hemen vermedim o evden cok git dedi ama ben oldurmaya calisiyodum, nasilki gitmem bir anda olmdiysa donmem de bir anda olmayacak..he tabi bosanma davasi acarsa benim isim cok kolaylasir...he neden ben bosanma davasi acmiyorum..su anda tek dusundugum soru o....
altınları nı verme ortak onlar tek başına kendi ailesi mi taktı o altınları
Yok zaten ailesi de arayip oyle diyince altinlari bozdurup bu hafta kendime ev bakmaak istiyorum..