nerden başlamalı.yolun sonu ya da başı..

Ailem beni de ciddiye almadi hatta dun ben gitmicem diye geldimbabam olmaz kizim dedi gittim sonrada bana hala neden geliyosun dedi bnde aradim babami.oda sinirlendi geldi aldi soyle acsin bosanma davasini dedi, bende anasini aradim babam beni aldi haberiniz olsun dedim,oyle...simdi inaniyolarrr.

Hayırlısı olsun. Boşanacak olursanız senin için kurtuluş olur o düşünsün.

bir süre ayri kal canim, ama sonuç her ne olursa olsun SAKIN ALTINLARINI VERME!!!
maddi durumun ne olursa olsun! her istedigini alabilecegi bir kaliba sokmayin bu adami!!
konuyu sonuna kadar takip etmedim...
simdilik bosanmayin, uzunca bir süre yoklugunuzla terbiye edin, ilerleyen zamanda siz öfkenizi bastirdikça daha saglikli düsünmeye baslayacaksiniz, o zaman hakkinizda en hayirli karari daha iyi vereceksiniz...

Hayırlısı olsun. Boşanacak olursanız senin için kurtuluş olur o düşünsün.
Umarim oyle olur.tskr ederm yorumlarin ve ilgin icin..

Niye altınlarınızı veriyorsunuz ki?
Vermeyin.
Zaten vermedim daha,ben de...
bir süre ayri kal canim, ama sonuç her ne olursa olsun SAKIN ALTINLARINI VERME!!!
maddi durumun ne olursa olsun! her istedigini alabilecegi bir kaliba sokmayin bu adami!!
konuyu sonuna kadar takip etmedim...
simdilik bosanmayin, uzunca bir süre yoklugunuzla terbiye edin, ilerleyen zamanda siz öfkenizi bastirdikça daha saglikli düsünmeye baslayacaksiniz, o zaman hakkinizda en hayirli karari daha iyi vereceksiniz...
Ben zaten vericem demedim bu isin yolu yordami neyse o olucak dedim, ne kurnaz ciktin sen dedi..ama ailem verdirir o kdr dusme der..muhtemelen o da altinlari alana kadar bosanma davasi acmayacaktir diye dusunuyorum. Su anda hic ofkeli degilim aksine vicdanim oylebrahatki, babamlardayim su an aksam geldim...ailesine de haber verdim cunku o soylemiyor bicok seyi ailesine..ilerleyen gunlerde bakalim ne yasanacak..

Umarim oyle olur.tskr ederm yorumlarin ve ilgin icin..

Zaten vermedim daha,ben de...

Ben zaten vericem demedim bu isin yolu yordami neyse o olucak dedim, ne kurnaz ciktin sen dedi..ama ailem verdirir o kdr dusme der..muhtemelen o da altinlari alana kadar bosanma davasi acmayacaktir diye dusunuyorum. Su anda hic ofkeli degilim aksine vicdanim oylebrahatki, babamlardayim su an aksam geldim...ailesine de haber verdim cunku o soylemiyor bicok seyi ailesine..ilerleyen gunlerde bakalim ne yasanacak..

bak canim ondan gelen hiç birseye tenezzül etmek istemeyisini anlayabiliyorum!
lanet olsun deyip herseyi geride birakmak istemeni de anlayabiliyorum!
yeni bir hayata baslaman için bozdur ve kullan o altinlari... bu senin dinen de hakkin zaten!
vicdanininla bir alakasi da yok! o adam hayatta her istedigini alabilecegini düsünmesin!
düsün ki ilerde, baska birininde hayatini karartti bu adam!
simdi senden her istedigini aldiysa, seni ezdigini düsünür, ilerde baska insanlari da ezmeye kalkar...
tamam defolsun gitsin, sana dokunmayan yilan bin yasasin!
fakat bu adamin bi taraflarinin kalkmasina engel ol! egosunun tavan yapmasina izin verme!
yada al, bir hayir için kullan, örnegin mehmetçige bagisla, bir yetimhaneye bagis yap!!
birak o ne istedigini düsünsün!!! ne isterse onu söylesin, sen onun söyledikleri degilsin zaten, olmayacaksin da!!
lütfen otur düsün... kendin için kullanmasan dahi verme!!!

bak canim ondan gelen hiç birseye tenezzül etmek istemeyisini anlayabiliyorum!
lanet olsun deyip herseyi geride birakmak istemeni de anlayabiliyorum!
yeni bir hayata baslaman için bozdur ve kullan o altinlari... bu senin dinen de hakkin zaten!
vicdanininla bir alakasi da yok! o adam hayatta her istedigini alabilecegini düsünmesin!
düsün ki ilerde, baska birininde hayatini karartti bu adam!
simdi senden her istedigini aldiysa, seni ezdigini düsünür, ilerde baska insanlari da ezmeye kalkar...
tamam defolsun gitsin, sana dokunmayan yilan bin yasasin!
fakat bu adamin bi taraflarinin kalkmasina engel ol! egosunun tavan yapmasina izin verme!
yada al, bir hayir için kullan, örnegin mehmetçige bagisla, bir yetimhaneye bagis yap!!
birak o ne istedigini düsünsün!!! ne isterse onu söylesin, sen onun söyledikleri degilsin zaten, olmayacaksin da!!
lütfen otur düsün... kendin için kullanmasan dahi verme!!!
Evet haklisin sanirim , insalahh o gun geldiginde bunlari uygulayacagim. Simdi yarin psikologa gidip destek almak ilk isim onla tekrar yuzlesene kadar kendimi toparlamis olmak ve karsisinda dimdik net kararli olmak istiyorum. Egosu tavan yapti zaten sayemde daha da yapmasina izin vermemem gerek..dogru diyorsunuz ne istiyorsa desin ben kendimi biliyorum.

Insallah o gün gelir ve sen onun artik durmasi gereken yeri gösterirsin.
simdiden hakkinda hayirlisi olsun, daha saglam ve daha güçlü adimlar atarsin insAllah.. :)
herseyden önce önemli olan sensin, senin ne düsündüklerin önemli...

Canım konunu sonuna kadar okudum bazı yönler dışında huy olara aynı benm nişanlım gibiymiş. Sana yaşattıklarına gerçekten çok üzldüm. Bence de doğru bir karar vermişsin. Çünkü daha ilk yıllarda böyle olan sonraki yıllarda daha da beter olur çocuklarına iyi bir baba bile olamaz. Bazen Allah bize bunları imtihan olarak gönderir. Seni sınar. O yuzden bunu bir imtihan olarak gör ve bol bol dua ederek sabırla bugunlerin geçmesini bekle inanıyorum ki bugunlerin arkasında güzel günler seni bekliyor buna sen de inan ve hep pozitif düşün..

Canım konunu sonuna kadar okudum bazı yönler dışında huy olara aynı benm nişanlım gibiymiş. Sana yaşattıklarına gerçekten çok üzldüm. Bence de doğru bir karar vermişsin. Çünkü daha ilk yıllarda böyle olan sonraki yıllarda daha da beter olur çocuklarına iyi bir baba bile olamaz. Bazen Allah bize bunları imtihan olarak gönderir. Seni sınar. O yuzden bunu bir imtihan olarak gör ve bol bol dua ederek sabırla bugunlerin geçmesini bekle inanıyorum ki bugunlerin arkasında güzel günler seni bekliyor buna sen de inan ve hep pozitif düşün..
Simdi olay cok yeni ya iyimserim, zamanla ins bu enerjimi korurm babaevimi hic yadirgamiyrum bu sakinligi oyle ozlemisim ki, evimi ozlemiyrum mesela..benim imtihanimda bu biliyrym.rabbimin adaleti islesin daha bisi istemiyrum..onun da ablasi var ablasinni cektigi icin enistesinden cok razilar...bklim hep oyle mi olacak...
İnsallh o guzel gunler gelir, bu gunleri anmam...yeter ki daha kotusu olmasin...

Beni biliyorsunuz. eşimle toparlanamadık bir türlü 1 gün iyidik 3 gün kötü 1 aydır böyle, ailelerde bize yardımcı olamadılar, abim yapıcı oldu, ama ben onun ailesinden bir çaba görmedim.kpederm psikologa gidin demekle yetindi, görümcem ay kocam benim bitane diyerek iyice sinirlerimi bozdu...
artık çirkinleştikçe çirkinleşti eşim..telimi kırdı, makyaj yapıyorum diye banyodan cıkmadım diye makyaj malzemelerimi kırdı..fesat oldum, beyinsiz oldum..evi alırken arabayı alırken annesinn babasının üstüne almasından anlamalıydım dediğim için..şimdi benden altınları istiyr altınlar babamda. vericeğim altınlarını..
kene gibi yapışcaksın dedi bu işin yolu yordamı ne ise öyle olucak deyince..
Ben artık kesin kararlıyım bu adam bitti benim için..hala içimde sevgi var ne yazık, ama saygı yok..pazartesi gidip boşanma dilekçesi vericem ya da ayrımı kalmalıyım bir süre bilmıyorum..
boşanan arkadaşlar bu sürece nasıl başladılar?
bizde cok buyuk krizler yasadik bosancam diyerek baba evine gittim 15 gun sonra kopek oldu benimki. ama bir ay daha donmedim eve hatasini anlasin iyice diye. ama ailene bosancam deme boyle yaparsan. kafami dinlemeye geldim dusuncem de bence. suan durum nasil dersen eskiye nazaran iyi ama yine ara ara ayni seyler patlak veriyo

bizde cok buyuk krizler yasadik bosancam diyerek baba evine gittim 15 gun sonra kopek oldu benimki. ama bir ay daha donmedim eve hatasini anlasin iyice diye. ama ailene bosancam deme boyle yaparsan. kafami dinlemeye geldim dusuncem de bence. suan durum nasil dersen eskiye nazaran iyi ama yine ara ara ayni seyler patlak veriyo
Yok zaaten bosancam demiyorum daha dogrusu allah razi olsun konusunu bile acmamaya laflarina cok dikkat ediyorlar, ama dertlesiyorlar da..ben de donerse 2istekte buluncam birincisi tedavi olucak yani ofke problemini halledicek ve ben bundan emin olunca donucem, bir de bizim simdi oturdugumuz evle ilgili o evde oturmak istemedigimi cunku o evi babasi aldigi icin bana cok koay git diyor..tabi zaman ne gostericek bilemem. Bugun ailesi aradi kizim acele etme sakin ol sen dilekceyi ver demissin ama dedi..o altinlar senin hakkin zaten sana oyle birsey demeye hakki yok, sen hatalisin demisler sozde...ben de benim altinda gozum yok bana cok cirkin bir konum koydu dedim ben helal olmayan seye zaten elimi surmem dedm..benim yaapcak birseyim yok zorla onu psikollgagoturemem dedim,vs.duzeltcem demis..ama brn ona guvenmiyorum..

Esimle 4gundur ayriyiz ama ben nedense onu ozlemiyorum aklima onla ilgili ne iyi ne kotu anilr hicbiri gelmiyor..hicbisi dusunmuyrum doner mi donmezmi diye, hala alisverise gidiyorum kitap okuyrum normal devam ediyorum...sizce bu normalmi ayri kaln arkdslr ne yasadi o surecte. Benim sevgim bitmis olabilir mi acaba?

Esimle 4gundur ayriyiz ama ben nedense onu ozlemiyorum aklima onla ilgili ne iyi ne kotu anilr hicbiri gelmiyor..hicbisi dusunmuyrum doner mi donmezmi diye, hala alisverise gidiyorum kitap okuyrum normal devam ediyorum...sizce bu normalmi ayri kaln arkdslr ne yasadi o surecte. Benim sevgim bitmis olabilir mi acaba?

Senin sevgin bitmiş bence

O adam olacak diye siz hiç olmadığınız birine dönüşmüşsünüz, sizi "siz" yapan şeyler elden gidiyo farkında mısınız?

"Onun dilinden konuşmaya çalışınca çok çirkinleştim çünkü beni çok tahrik ediyodu"
"Kene gibi yapışcak mısın"
"Evi babası aldığı için bana çok kolay git diyo"

Şunların hepsi sizin yorumlarınızdan gelen cümleler. Daha bi ton var böyle ilgimi çeken ve alıntı yapabileceğim.

Siz bu musunuz, kendisine eş diye seçtiği adama kene gibi yapışan bi parazit misiniz?

Kendi evinde git denilecek, sığıntı muamelesi görecek insan mısınız?

Karşınızdakiyle konuşmak için kendinizi kaybedecek kadar çirkinleşmek zorunda kalmak mı sizin hak ettiğiniz?

Yarın bi gün çocuğunuz öfke kontrol sorunları olan, annesine değer vermeyen bi adama mı baba diyecek?

Şu yaşına kadar olmamış bi adamı kendinizi kaybetmek uğruna oldurmaya çalışmayın. İş işten geçip de kim olduğunuzu bilmez bi hale geldiğinizde boşanırsanız bu gününüzü de arar hale gelirsiniz.

Bizim ülkede bi laf var ya hani "yuva yıkması kolay yapması zordur aman boşanmayın" diye. O kadar büyük palavra ki.

Evlenirken gazlayan, aman yuvan olsun, çocukların olsun diye sürekli insanları evlenmeye iten toplum, iş o evlilik başına yıkılıp da boşanmaya geldi mi aman boşanmayın diye bin takla atıyo. İnsanı o mutsuzluğa hapsetmeye çalışıyo.

Yani tam tersi aslında, evlenmesi çok kolay, boşanması çok zor bizde bu psikolojiyle. Siz bu tuzağa düşmeyin, imkanlarınız da uygunken ayrılın bu adamdan.

Beni biliyorsunuz. eşimle toparlanamadık bir türlü 1 gün iyidik 3 gün kötü 1 aydır böyle, ailelerde bize yardımcı olamadılar, abim yapıcı oldu, ama ben onun ailesinden bir çaba görmedim.kpederm psikologa gidin demekle yetindi, görümcem ay kocam benim bitane diyerek iyice sinirlerimi bozdu...
artık çirkinleştikçe çirkinleşti eşim..telimi kırdı, makyaj yapıyorum diye banyodan cıkmadım diye makyaj malzemelerimi kırdı..fesat oldum, beyinsiz oldum..evi alırken arabayı alırken annesinn babasının üstüne almasından anlamalıydım dediğim için..şimdi benden altınları istiyr altınlar babamda. vericeğim altınlarını..
kene gibi yapışcaksın dedi bu işin yolu yordamı ne ise öyle olucak deyince..
Ben artık kesin kararlıyım bu adam bitti benim için..hala içimde sevgi var ne yazık, ama saygı yok..pazartesi gidip boşanma dilekçesi vericem ya da ayrımı kalmalıyım bir süre bilmıyorum..
boşanan arkadaşlar bu sürece nasıl başladılar?

altınları nı verme ortak onlar tek başına kendi ailesi mi taktı o altınları

Senin sevgin bitmiş bence
Benim de korkum o...korku degil aslinda da bundan emin olmak isstiyorum anlik duygulra kapilmk istemiyorum..

O adam olacak diye siz hiç olmadığınız birine dönüşmüşsünüz, sizi "siz" yapan şeyler elden gidiyo farkında mısınız?

"Onun dilinden konuşmaya çalışınca çok çirkinleştim çünkü beni çok tahrik ediyodu"
"Kene gibi yapışcak mısın"
"Evi babası aldığı için bana çok kolay git diyo"

Şunların hepsi sizin yorumlarınızdan gelen cümleler. Daha bi ton var böyle ilgimi çeken ve alıntı yapabileceğim.

Siz bu musunuz, kendisine eş diye seçtiği adama kene gibi yapışan bi parazit misiniz?

Kendi evinde git denilecek, sığıntı muamelesi görecek insan mısınız?

Karşınızdakiyle konuşmak için kendinizi kaybedecek kadar çirkinleşmek zorunda kalmak mı sizin hak ettiğiniz?

Yarın bi gün çocuğunuz öfke kontrol sorunları olan, annesine değer vermeyen bi adama mı baba diyecek?

Şu yaşına kadar olmamış bi adamı kendinizi kaybetmek uğruna oldurmaya çalışmayın. İş işten geçip de kim olduğunuzu bilmez bi hale geldiğinizde boşanırsanız bu gününüzü de arar hale gelirsiniz.

Bizim ülkede bi laf var ya hani "yuva yıkması kolay yapması zordur aman boşanmayın" diye. O kadar büyük palavra ki.

Evlenirken gazlayan, aman yuvan olsun, çocukların olsun diye sürekli insanları evlenmeye iten toplum, iş o evlilik başına yıkılıp da boşanmaya geldi mi aman boşanmayın diye bin takla atıyo. İnsanı o mutsuzluğa hapsetmeye çalışıyo.

Yani tam tersi aslında, evlenmesi çok kolay, boşanması çok zor bizde bu psikolojiyle. Siz bu tuzağa düşmeyin, imkanlarınız da uygunken ayrılın bu adamdan.[/QUOTE .
Baanaa bosan ya da bosanma diyen bir ailem yok cok sukur enazindan simdilik oyle.yorumlrinizda haklisinizz, cunku o ben degilim oyle biri olmakta tabiki hosuma giden seyler degil..zaten gitme kararini hemen vermedim o evden cok git dedi ama ben oldurmaya calisiyodum, nasilki gitmem bir anda olmdiysa donmem de bir anda olmayacak..he tabi bosanma davasi acarsa benim isim cok kolaylasir...he neden ben bosanma davasi acmiyorum..su anda tek dusundugum soru o....

altınları nı verme ortak onlar tek başına kendi ailesi mi taktı o altınları
Yok zaten ailesi de arayip oyle diyince altinlari bozdurup bu hafta kendime ev bakmaak istiyorum..

Getçekten de bazen ne yaparsan yap olmuyor...
Çabalarının faydasız oldugunu görmek zordur.
Evliligin ayakta kalması için iki tarafın da çaba göstermesi gerekiyor.
Ama maalesef bazen tek taraflı çaba sarf ediyoruz.
..........ve bir de bakıyorsun inceldigi yerden kopmuş

Ama bakiyorum brn
Ve sonunda sevgin de saygin da kalmiyor...ama vicdanim o kdr rahatki en azindan ben elimden geleni yaptim diyebilirim.

Back
X