- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Evet de basvurdum donus olmadiIns. Atanirsin.
Kisa vadede paraya ihtiyacim var diyorsun ozman bir yerlere basvur lcw,defacto gibi yerlede alim cok olur diye biliyorum.
Haklisin bi yandan da calismaya baslamam gerekBen olsam beklemezdim. Market yada bi magazada ise baslardim.
Ona puanim yetmedi basvuramadimSözleşmeliye başvurdunuz mu?
Kasım ve şubattakinde başvurunu yapabilirsin. O zamana kadar özel okullara falan başvuru yap.Ona puanim yetmedi basvuramadim
özel ders verebilirsin netten ilan verip yada özel ders için öğretmen arayan ilanlara bakarak.Ben yeni unuversite mezunu brans ogretmeniyim.Atanamadim bu yil.Bu sene sıkı bir şekilde çalisip atanmak istiyorum.Dershanelerde falan uc dort kez gorusmelere gittim ama hep olumsuz gecti.Deneyimim yok diye kendi meslegimi yapamiyorum.Zaten ssk falan da yapmiyolar.Paraya da ihtiyacim var.Az da olsa saga sola borcum var.Napayim nerden baslim, kendi meslegimimi yapayim yoksa bi markete falan mi girsem bilmiyorum.Bu sene napayim kısacası.Aileden destek almadigimdan her ay gelirimin olmasi gerek.Özel ders versem ogrenci bulamiyorum.Kafayi yicem.tek derdim atanmak ama ders calisasim bile gelmiyo
Ben yeni unuversite mezunu brans ogretmeniyim.Atanamadim bu yil.Bu sene sıkı bir şekilde çalisip atanmak istiyorum.Dershanelerde falan uc dort kez gorusmelere gittim ama hep olumsuz gecti.Deneyimim yok diye kendi meslegimi yapamiyorum.Zaten ssk falan da yapmiyolar.Paraya da ihtiyacim var.Az da olsa saga sola borcum var.Napayim nerden baslim, kendi meslegimimi yapayim yoksa bi markete falan mi girsem bilmiyorum.Bu sene napayim kısacası.Aileden destek almadigimdan her ay gelirimin olmasi gerek.Özel ders versem ogrenci bulamiyorum.Kafayi yicem.tek derdim atanmak ama ders calisasim bile gelmiyo
Fizikbranş nedir
Atanma ihtimalim hic mi yok.sinif arkadasim yuksek puan aldi ve mulakata girdiBranşınız nedir bilemiyorum ama 10 yıllık kpss deneyimi olan ve sistemin tüm çirkinlikleriyle yüz yüze gelmiş biri olarak bir an önce iş hayatına atılmanızı tavsiye ederim.
Edebiyat öğretmeniyim ve atanmaya dair ufacık bir umudum da yok zaten artık gücüm de yok.
Dershaneler konusunda sizin biraz fedakarlık yapmanız gerekiyor ilk etapta pek çok zorlukla karşılaşmanız mümkün ama bir yerden başlayıp mücadele etmeniz gerekiyor.
Bransim fizik.50PKisi falan aliyolar.sinif arkadaslarim atanmak uzere.onlar yapabildiyse ben de yapabilirim.part time is bulup sinava calisicambranş yazmamışsınız ama özel sektörde bu aşamada iş zor zira alımlar Nisan da
bir arkadaşım ki 15 yıllık öğretmen İstanbul da 2800 maaşın üstünde vermeyen okulundan ayrıldı
özelde iş bulmak da maaş da garantisi yok
branşınız atanmaya müsaitse oturun ders çalışın
tok değilse yıllar boyunca 20-25 kişi alınmışsa da kendinizi ek alanlarda geliştirin
atıyorum satranç sertifikası alın açık öğretim fotoğrafçılık okuyun drama vs geliştirin ki özelde tercih edilebilin
kısa vadede maddi sıkıntı için de part time iş bulun ki çalışacak zaman kalsın
geçen sene KPSS kursuna giden bir arkadaş A 101 de çalışıyordu ki kurs parası çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?