nerden bulurum

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
30
image.jpg
Kizlar boyle bi usb almak istiyorum hediye hic goreniniz varmi nerelerde satiliyo olabilir

İnternetten sipariş ederim diyorsan görseli arattır google'da çıkar muhtemelen.

Usb'nin uzerinde mercedesin amblemi var.Bayilikler hediye olarak veriyor musterilerine,sanirim oyle birsey bu.Birebir aynisini bulabilir misiniz bilemiyorum.

Usb'nin uzerinde mercedesin amblemi var.Bayilikler hediye olarak veriyor musterilerine,sanirim oyle birsey bu.Birebir aynisini bulabilir misiniz bilemiyorum.
Hayır bayılikler vermiyo bunu zaten yeni araba alan birine hediye olucak ozellikle amblemi sectim sadece yurtdisinda var turkiyede bulamiyorum

Hayır bayılikler vermiyo bunu zaten yeni araba alan birine hediye olucak ozellikle amblemi sectim sadece yurtdisinda var turkiyede bulamiyorum
Peki yurtdisindan getirtebilme sansiniz yok mu? Ya da internetten aratacaksiniz artik vardir heralde satan siteler. Gittigidiyor.com a falan bir bakin.

Kadıköyde balıkçılara inerken bi hediyelikçi var orda var. USB ve çakmak olarak.
Moda da gerekli şeyler adında bi Dükkan var hediyelikçi orda da var.

Google a mercedes usb yazdım iki dakikada iki sitede buldum ayrıca araba gibi olanları da var. İnternetin nimetlerinden faydalanin derim.

X