- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
Cidden aşırı sıkıntılı şeyler yaşadım. Özellikle aile konusu hiç şanslı olamadım malesef. Maddi manevi ailem zorladı hep beni hala da öyle. Babamın içmesine istikrarsız calısmasına annemin ezik duruslarına devamlı söylenen mızmızlanan bir kadın olmasına sinirlendim üzüldüm ... böyle gecti hep. Neyse bakıyorum ev zaten hzuur vermedi vermiyor. Belirsizlik içinde yüzüyoruz. Erkek arkadasım yok birinden hoşlandıgım an kaygı basıyor kaçma ihtiyacı duyuyorum hoş karsıma istediğim gibi biri de cıkmıyor. İşyeri deseniz lanet bir patronla calısıyorum ilk kez. En azından ortamda 2 kişi vardı yemege cıkıp kafa dagıtttığım onlarda suan hasta ve işyerinde değiller resmen daralıyorum . İçim sıkılıyor kasvet basıyor. Diğer elemanlardan 2 si eski eleman kendilerini bişey zanneder sekil davranıyorlar ve mesafeliler bende artık kendimi şevdirmek için ugrasamıcam eski işyerimde ugrassam da bi sonuc alamamıstım. Şimdi bu anlastıgım insanlar da ayrılırsa burda da daralacagım. Yani bir insan her yönden mi şanslı olmaz ya biri kötü olur biri tutar. Hergünü atlatmaya iyi olmaya calısmakla geciriyorum. Psikologa gidiyorum neyseki cok şükür diyeceğim bu var elime para gecyor da gidebiliyorum. Baska iş bakayım diyorum artık şevkim kırıldı heryerde bir sorun bir alısma süreci bunalıyorum.
Bilmiyorum havalr da mı etkiliyor ama ben ck mutsuz hissediyorum
sizler de durum nasıl ?
Bilmiyorum havalr da mı etkiliyor ama ben ck mutsuz hissediyorum

sizler de durum nasıl ?