Evet gittim spora. Cıkınca iyi hissettim ama smdi yine ağlama hissi geliyor bir ağlama seansı gecirmek lazım gibi. Bn ilacımı bıraktım zaten hep 10 mg içtim simdiye dek 5 sene ilacım ilk yıllar ciplarex ti sonra paxil oldu. Paxil daha iyi. Ama ilaçtan sıkıldım yani herkes basediyorsa ben neden edemeyim düşüncesi vardı bende simdi de etmeye ca lısıyorm sonucta ilaç içerken de kötü hissettiğim oluyordu belkide plasebo etkisidir daha cok. Asıl bırakma nedenim ise fiziksel bozukluklardı asırı uykuluydum düşünemiyodm beynim dondurulmuş gibi oluy or o yüzden iyi hissediyorsun mal ediyor resmen dünya yansa sen sakinsin sinirlenmiyorsun. Simdi terapi ile devam ediyorum bitki cayı içiyorum pasifloralı. Bitkisel bir damla alıcam. Kimyasal dan kurtulmaya calısıyorm. Zaten anksiyete hep düşünce bozukluğu kitap okumalıyız bu konuda daha cok belkide. Düşüncelerin değişmesi banada doktorum ilk cipralex vermişti. Sonra o pek işe yaramadi başka bi doktor paxil verdi. Paxil işe yariyordu fakat söyledigin gibi aşırı uyku ve kilo yaptı. Onuda bıraktım bu sefer sulinex verdi doktorum. Başlangıç dozu yeterli gelmedi artırdık ve şu an iyi geldi. Üstelik bu ilaç paxil gibi uyku sersemlik ve kiloda yapmıyor. Tansiyon hastası nasıl ömür boyu ilacını içerse bizde öyle içmek zorundayız buda beynin bazı işlevlerini yapamaması endorfin ve serotonin salgılayamaması. Bu nedenle anksiyete atakları ve panik atak hep tekrarlar tedavi olmazsak. Kalp gibi buda bir beyin hastalığı