nerebileceiniz ocuk doktoru

yildizyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
81
0
86
42
İstanbul
anadolu yakası pendik civarına yakın iyi bir çocuk doktoruna ihtiyacımız var.. önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

yıldızcııım bende pendikte oturuyorum. ne güzel tesadüf :)))

ben kızlarımı pendik Özkan hastanesinde Doç.Dr. Nail Erbek'e götürüyorum. Çok iyi bir doktor. Senelerdir tüm kuzenlerim çocuklarını ona götürür. kendisininde söylediği gibi biraz huysuz bir dede( kendine öyle diyor.) ama çok iyidir.

Sevgiler.

birde Kızılayda Güler Hanım var. Oda çok iyi bir doktormuş. onada giden yakınlarım var.

ben de pendik'de oturuyorum aşıları için sağlık ocağına gidiyoruz çok ilgililer doğu mh merkez sağlık ocağı... dr'a da kızılay 'a götürmreyi düşünüyorm

TEK GECERİM :SEYRANİ TURKASLAN 4 SENEDİR ONUNLAYIZ.Verdıgımız paralar emekler hersey helali hos olsun..ben hayatımda ilk kez cocukların bir drdan korkmadıklarına sahıt oldum.Güleryüzlü,şahane bir hekim

merhabalar.Dr.tavsiyesi dendimi tek isim veririm.Dr.Seyrani Türkaslan, hastalığı en iyi şekilde teşhis eder ve ilacı tam hastalığa göre verir.Para kazanma kaygısı olmadan sadece çocuklarımızı iyileştirmek için emek veren değerli bir insandır.Güler yüzlü,candan,samimi ve güvenilir bir kişidir.Telefonda bile derdinize çare olur.Hem doktor olarak hem insan olarak muhteşemdir.Allah ondan razı olsun kızımın çok önemli sağlık sorunlarını onun sayesinde çözdüm.Kızım ondan başkasına aşı bile olmaz.Allah onu hayatı boyunca hiç sıkıntıya düşürmesin.:nazar:

teşekkürederim cevap yazdığınız için ama ben anadolu yakasında bi doktor sormuştum bahsettiğiniz doktor sanırım bahçelievlerde

arkadaşlar ben de doktor bulamadım. pendik civarında bildiğiniz çocuk doktoru varsa lütfen paylaşın. Dr. Nail Bey(özkan hst) mi yoksa kızılay mı?

arkadaşlar ben b.evlerde oturuyorum ikizleirm var cerrahpaşaya gidiyoruz 2500 altında doğum olduğu için orası takip edecez dedi bize getireceksiniz dedi...şimdi aşılarını vs.orası yapıyor ama özel bir doktorumuz olsun istiyoruz ...seyrani hanımı netten araştırdım olumluyazılar gördüm.......

kendisinin özel muaynanesi sanırım ücreti ne kadardır çalışma saatleri nelerdir bana bu bilgileri verirmisiniz ...ikizlerim iyi bir doktorda olsun istiyorum anne sütü çok az verebilidim

merhaba canım ben kızımı 1 aylıkken seyrani beye götürdüm kızım şuan 6 yaşında halende götürüyorum.çok memnunum şimdi 3,5 aylık bir oğlum var onuda götürüyorum.kesinlikle tavsiye ediyorum.ücrete gelince aşılarıyla değişiyor tabii... yakınsın aslında götür bence çok memnun kalacaksın müthiş bir doktor :)

şu an 24 yaşındayım ve kendisi benim de doktorumdu. bünyesi çok zayıf olan, her ay hastalanan, sürekli bademcikleri şişen, mızmız, cılız bir çocuktum. şimdi çok şükür gayet sağlıklıyım, sağlıklı geliştim. bugünlere geldiysem kendisi sayesindedir. benden sonra ailedeki birçok çocuğa da o baktı. inş. benim çocuğumu da ona götürme şansım olur ilerde.

yıldızcııım bende pendikte oturuyorum. ne güzel tesadüf :)))

ben kızlarımı pendik Özkan hastanesinde Doç.Dr. Nail Erbek'e götürüyorum. Çok iyi bir doktor. Senelerdir tüm kuzenlerim çocuklarını ona götürür. kendisininde söylediği gibi biraz huysuz bir dede( kendine öyle diyor.) ama çok iyidir.

Sevgiler.[/QUO

ben Amerika da yasiyorum Nail bey Turkiye deyken benim cocuklarimin doktoruydu simdi cocuklarim buyuduler ama Nail beye hayati bir konuda danisma ihtiyaci duyuyorum.
sizden ricam Nail beye ulasabilecegim bir telefon numarasi yazmanizdir.
ozel bir numara degil ofisinin numarasi varsa hani herkesin zaten bildigi bir numarayi bana yazarsaniz minettar olurum.yineliyorum hayati bir konuda Nail beyin onerisine ihtiyacim var.
okyanus otesinden gonul dolusu sevgiler...

+90 (216) 491 90 90 nail bey remedy hospitalde şuan eğer gerekliyse cep telini de bulabilirim.. ben de gidiyorum ona...

forumda gezerken buldugum seyrani türkaslan 5 Mart 2013, tarihinde vefat etmiş. benım gıbı yıllar sonra bakanlar için bilgi olsun :) ayrıca nail bey i bende cok kişiden duydum ama doğumu emsey de yaptıgım için hep ayağım emsey e gitti. asagı yukarı butun dr ları denedim orda. işte budur diyebılecegım bı dr bulamadım aslında. zaten oğlum da 2 yasına geldi. artık bir sonrakı cocukda (Allah nasip ederse) nail bey ile başlarım :)

Back
X