Patronumuzun arkadaşı, ve iş yerimin eski müdavimlerinden bir adam var kızlar. Önceden haftada bir geliyor, bilgisayarımı kullanmak için izin istiyor iki saat malum paylaşım sitesinde ona buna yorum yapıp yerimi işgal ediyordu. Bir ara soğuk davrandım gitti. Bir iki haftadır yine musallat olmaya başladı. İki günde bir her sabah burda. Ve her seferinde kahvaltımı, izlediğim filmi filan yarıda kesiyor. Linklerimi kapatmayın dediğim halde her linki kapatıyor. Rahatsız ettiğini de farkında. Bu sabah yine geldi. Apar topar topladım kahvaltımı. "Ya yesene." filan dedi ama bilerek yanında yemiyorum ki gitsin bir an önce diye. Yine girdi millete yorum yapıyor işi de yok öylesine. Bir iki saat oturmasın diye azcık suratımı da astım. Tutturdu yesene şu yemeğini diye. Yok başkası varken yiyemiyorum dedim. "Açsan gideyim." dedi. Ben de açım ama beklerim dedim. "Evde yesene ya niye hep burada kahvaltı yapıyorsun?" dedi sinirlerim zıpladı
Patronum değil bir şeyim değil. Alışkanlığım böyle dedim. "Sanane sana mı soracağım" diyemedim elbette arada patron var. Demin de alt kattaki çaycı abi aradı. Sabah ona demiş ki maillerine burda bak yukarı çıkmak zorunda mısın demiş. Ink mınk etmiş. O da rahatsız olmaya başladı, sen bayansın ne işi var orada dedi.
Hani sarkmıyor da bi terbiyesizlik yapmıyor ama sürekli burnumun dibinde ne alaka anlamadım. Burası bir daire ve ben burda tek başınayım. Napmaya çalışıyor çözemedim kızlar. Patrona desem bugüne kadar hiçbir sorunumu çözebilmiş değil. Bunu da çözemez. Yaşlı bir patronum daha var. O beni çok korur burda. Şikayet ettiğim her şeyi de halletmiştir. Ama bu durumu nasıl izah edebilirim? Yanlış filan anlarsa? Napayım sizce

Hani sarkmıyor da bi terbiyesizlik yapmıyor ama sürekli burnumun dibinde ne alaka anlamadım. Burası bir daire ve ben burda tek başınayım. Napmaya çalışıyor çözemedim kızlar. Patrona desem bugüne kadar hiçbir sorunumu çözebilmiş değil. Bunu da çözemez. Yaşlı bir patronum daha var. O beni çok korur burda. Şikayet ettiğim her şeyi de halletmiştir. Ama bu durumu nasıl izah edebilirim? Yanlış filan anlarsa? Napayım sizce