Nerede bitecek benim hayatım?

Bu sevgı sana zarar verıyor arkadasım..
Allah gostermesın ama sen bırlıkte oldukca verecek gıbı de..
Esıne sahıp cıkmayan bır erkek ıle evlı kalmaman gerekır..
Hersey bır yana sana vurduklarında nasıl bır koca mudahele etmez...
Demekkı esın senı SEVMIYOR.. demekkı sana deger VERMIYOR..
Bunlar acı ancak boyle.. ben bunu cıkarırım baska ne olsun..
Allahtan cocugunuz yok sanırım.. ve calısıyorsun..
Hiç bekleme don babanın yuvasına.. sevgı unutulur ama bu acılar unutulmaz hayatında..

böyle sevginin afedersin ama içine ederim koca dediğin sahip çıkmadıktan sonra çalısıp bakmadıktan sonra ben kendimin kocası olurum bosarım o koca denilen sahısı çocuk yoksa git annenin babanın dizinin dibine sana onlardan baskasından fayda yok koca dediğiniz bu sevdiğiniz kişiden bile.

kocanız kılıbık ve tembel...sevmeniz şok edici kusura bakmayın ama o ailesinden dayak bile yemişsiniz ötesi var mı?

aman yarabbim :1shok:
kayınvalidem bana kötü davranacak...
görümcem kocası bilmem işte kaynım vuracak...
benim kocam ağzını açıp iki kelime söylemeyecek
ben o adamın varya alnını karışlarım :kızgın:
değil bana vurmak el kaldırmak hakaret etseler
ağızlarının tam payını veririm
ne aşk dinlerim ne sevgi
benimde kendime bir saygım var canım ne bu beni annem babam elalemin adamları vursun itip kaksın diye mi doğurdu oyarım ben adamın gözünü
kocaya gel puuhhh
ay çok sinirim bozuldu işe bak :mymeka:

madem hayattan tat aldırmıyor bu herif sana ne aşkından bahsediyorsun sen
senin ki aşk değil alışkanlık boş bir herife bağlanmışsın :kızgın:
oy sen benim dibimde yakın arkadasım olacaktın saçından tutar cıkartırdım seni o evden :mymeka:

Son düzenleyen: Moderatör:
daha ne yapmalarini bekliyorsun arkadasim vurmakta ne demek nasil vururlar sana esinininki ses cikarmamak degil sumsukluk sunepelik boyle adamdan koca olma ihtimali varsa vallahi cok iyi duzelirde yola girerse ne mutlu ama ben bu olayda coktan sahneyi onlara biraktiydim

valla ha eşiniz yediğiniz dayağa ses çıkarmamış, ha sizi bizzat kendi dövmüş bir fark yok bence arada. bu ne allah aşkına harekete geçmek için daha ne yapmaları gerekiyor arkadaşım. biraz diş göstermezseniz korkarım daha kötü günler bekliyor sizi.

kızlar annemle bugun konuştum ve şok oldum valla sınırım sonda dedim bırakıcam böyle giderse ve annemde nerden saldın bunları başımıza kızım nasıl insanlar dedi.oda cok dertlendi.birazdaha sabret olmassa bırakırsın kızım dedi.böle giderse artık olmaz dedim.annemde nevar 2,3 cocugu olan ayrılıyo ama sabret kızım biraz daha baklım dedi.ve ben bugunden beri inanamadım herzamn annem bana aman kızım iyi ol alttan al derdi .artık oda farkında bazı şeylerin galiba

hayatım ne alttan alması yahu. vurdurtma kendine. amanın valla sıkıntı bastı beni burdan. yazık kadıncağızda üzülüyor ama önce sen kendini düşünücen. madem ailende arkanda harcatma kendini.

yok cnm artık konuşmuyorum zaten onlarla küsüm ilgilenmiyorum bile.umrumdadeğiller

canım bırak bana vurmayı görümcem arkamdan konuşup beni üzdü diye kocam evimize sokmuyor onu bence restinizi çekin eşinize gerçekten sizi seviyorsa düzelmek için çaba gösterir
sizin kendinize olan güveninizi kaybetmenize neden olmuşlar nasıl olsa ses çıkarmaz diye ellerinden geleni yapıyorlar ezdirmeyin kendinizi kahır çekmek için mi doğurup yetiştirdi anneniz sizi

nasıl yaaa arkadasım sen bu yazdıklarında ciddi misin ? böyle bir adama sevgi nasıl kalıyor anlamadım gercekten sizin ruh saglıgınız bozulmus lütfen bana kızmayın ama ben bunları yaşasam ne eşime saygım kalır ne de sevgim hatta nefret ederdim hepimizin eşleri ailesine düşkün ama böle bir durumda hiç sanmıyorum ki eşim sussun bana kaldıracak kayınvalidem görümcem yada baskası el kaldıracak yıkarım ortalıgı bana bir keresinde kayınpederim ters bişe dedii ama biliorumki kötü niyetle deil allahıma bin sükür beni el üstünde tutuyolar onu eşime dedim eşim cok kızmıs babasına ve kayınpederim beni ilk gördüğü yerde acıklama yaptı siz gercekten sağlıklı düşünemiyorsun çocuğunuz yoksa iyice düşünün ve bu evlilik hakkında eşinizle konuşun ve psikoloktan yardım alın umarım herşey düzelir inanın adınıza cok cok üzüldüm

Aile bu dayanamaz ki annen yine belki düzelirler diye sabret demiş sana sen eşine söyle böyle giderse boşanıcam de eğer düzelirse ne ala aynı tas aynı hamamsa yine anlatırsın annene çeker gelirsin. Anlıyorum çok seviyosun ama olan sana oluyo be canım yazık sana

bu aile bence psikolojik destek almalı ya görümcenin eşi eşinin kardeşi dövüyo ve eşin sesini çıkarmıyo nasıl işya anlamadım.kusura bakmada eşin çok pasif biri galiba.ne hakla seni döverler ya neden polise gidip suç duyurusunda bulunmadın arkadaşım olurmu öyle şey.bence biran önce kurtul onlardan annen çok haklı kaç tane çocukla boşanan var ailenin senin arkanda durmasıda ayrıca güzel bi konu burada öyle arkadaşlar varki ailesi sahip çıkmıyo çaresizler en azından ailen sahip çıkıyo hoş zaten çıkmasıda lazım zatende.cnm allah yardımcın olsun.

ben hala takıldım seni dövenlere ne münasebet ya bu nedemek ya of çatladım sinirden.lütfen biraz kendine gel ve mantıklı düşün çekmek zorunda değilsin hangi devirde yaşıyoruz.

Eşiniz sizi seviyordur tabiki ama sevgi sadece dlide olmaması gerekli değil i?Eş olarak nasıl sizin vazifeleriniz varsa onun da var.Siz ailenizi karşınıza almışsınız ama o...Fedakarlık tek taraflı olduğu müddetçe emin olun ne aşk kalır ne sevgi...

boşan, bırak git demek kolay. ama gidebileceğin tek yer baba evi ki orada da rahat edemezsin. herşeyine karışırlar, bir de dul damgası yediğin için ailen bundan rahatsız olur ve senin olmayan huzurun daha da bozulabilir. (dul olmak kötü bişey değil elbet ama ailem tutucu dedin o yüzden böyle düşüneceklerini tahmin ediyorum)

ve sen şimdiye kadar ailenin desteğini görmediğin için kendini eşinin ailesine mahkum gördün, onlar da babanı bildiklerinden, sana arka çıkmadığı için tepene bindiler de bindiler. seni sahipsiz buldular. tabi koca da bu hareketlerini kamçılamış oldu sana arka çıkmayarak. sen de kendini değersiz görüyorsun bu olanlar yüzünden, belki kendini bile suçlamışsındır haklı olduğun bazı durumlarda bile.

şimdi çözüm bulmak lazım sana. ve senin eşinin kendine gelmesi lazım. evliliğinizi kurtarmanızı tercih ederim yıkmaktansa. aslında imkan bulup bir uzmandan yardım isteseniz? ayrıca şu kaynanadan uzak oturabilseniz keşke... ama anladığım kadarıyla onların evinde oturup kiradan kurtuluyorsunuz dimi? eşin de belki bu yüzden annesine ses çıkaramıyor. adam zaten tembel, bi de evden çıkarılırsa daha çok çalışması gerekecek.

haklı mıyım?

boşan, bırak git demek kolay. ama gidebileceğin tek yer baba evi ki orada da rahat edemezsin. herşeyine karışırlar, bir de dul damgası yediğin için ailen bundan rahatsız olur ve senin olmayan huzurun daha da bozulabilir. (dul olmak kötü bişey değil elbet ama ailem tutucu dedin o yüzden böyle düşüneceklerini tahmin ediyorum)

ve sen şimdiye kadar ailenin desteğini görmediğin için kendini eşinin ailesine mahkum gördün, onlar da babanı bildiklerinden, sana arka çıkmadığı için tepene bindiler de bindiler. seni sahipsiz buldular. tabi koca da bu hareketlerini kamçılamış oldu sana arka çıkmayarak. sen de kendini değersiz görüyorsun bu olanlar yüzünden, belki kendini bile suçlamışsındır haklı olduğun bazı durumlarda bile.

şimdi çözüm bulmak lazım sana. ve senin eşinin kendine gelmesi lazım. evliliğinizi kurtarmanızı tercih ederim yıkmaktansa. aslında imkan bulup bir uzmandan yardım isteseniz? ayrıca şu kaynanadan uzak oturabilseniz keşke... ama anladığım kadarıyla onların evinde oturup kiradan kurtuluyorsunuz dimi? eşin de belki bu yüzden annesine ses çıkaramıyor. adam zaten tembel, bi de evden çıkarılırsa daha çok çalışması gerekecek.

haklı mıyım?
cnm benim allah razı olsun senden cok güzel söylüyorsun.cıkmaz evden cıkmam burda evim varken niye diyo anlıcanız ailesini bırakamıyo.ayrılmak benm icin iyi olsada ailem lerde sanki rahat edicemmi herkez üstüme gelicek ben biliyorum.amcamlar var zaten binada herşeye karışıyolar.hepsibirbirinden sinir.annesine cok düşkünn.onun annesi varda bizim yokmu.senağlama

kızlar büyü yapıldığındanda şüpheleniyorum salonumda bi kadın farı ve ruju sürülmğüş2senedirr siliyorumtekrar yerine geliyo cıkmıyo

Back
X