Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benim allah razı olsun senden cok güzel söylüyorsun.cıkmaz evden cıkmam burda evim varken niye diyo anlıcanız ailesini bırakamıyo.ayrılmak benm icin iyi olsada ailem lerde sanki rahat edicemmi herkez üstüme gelicek ben biliyorum.amcamlar var zaten binada herşeye karışıyolar.hepsibirbirinden sinir.annesine cok düşkünn.onun annesi varda bizim yokmu.senağlamaboşan, bırak git demek kolay. ama gidebileceğin tek yer baba evi ki orada da rahat edemezsin. herşeyine karışırlar, bir de dul damgası yediğin için ailen bundan rahatsız olur ve senin olmayan huzurun daha da bozulabilir. (dul olmak kötü bişey değil elbet ama ailem tutucu dedin o yüzden böyle düşüneceklerini tahmin ediyorum)
ve sen şimdiye kadar ailenin desteğini görmediğin için kendini eşinin ailesine mahkum gördün, onlar da babanı bildiklerinden, sana arka çıkmadığı için tepene bindiler de bindiler. seni sahipsiz buldular. tabi koca da bu hareketlerini kamçılamış oldu sana arka çıkmayarak. sen de kendini değersiz görüyorsun bu olanlar yüzünden, belki kendini bile suçlamışsındır haklı olduğun bazı durumlarda bile.
şimdi çözüm bulmak lazım sana. ve senin eşinin kendine gelmesi lazım. evliliğinizi kurtarmanızı tercih ederim yıkmaktansa. aslında imkan bulup bir uzmandan yardım isteseniz? ayrıca şu kaynanadan uzak oturabilseniz keşke... ama anladığım kadarıyla onların evinde oturup kiradan kurtuluyorsunuz dimi? eşin de belki bu yüzden annesine ses çıkaramıyor. adam zaten tembel, bi de evden çıkarılırsa daha çok çalışması gerekecek.
haklı mıyım?