• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerede bu ilahi adalet?

Var mi gercekten?ilahi adaleti bejleme kendin sagla diyeceksiniz..saglayamiyorum..ahlaksizla ugrasmak icin ahlaksiz olmak gerekiyor..ben yapamiyorum..benim canim cok yaniyor :KK43: agliyorum gunlerdir..daha once de yandi boyle canim..o sahis iyi oldu ben kotu..bana kim kotuluk yaptiysa kim kazik attiysa iyi yerlerde iyi durumda..

Canim aciyir..emeklerimin bisa gitmesi..yine basa cikamadigim icin benim gidecek olmam..uzuluyorum cokk cok..haketmedim..haketmedim..

Sınav dünyası.
Her kötülüğün karşılığı bu dünyada verilmiyor.

İlahi adalet var evet üstüne basa basa söylerim. Ama ihanet edenlere işlemez onu da söyleyeyim. Allahın adaletinin tecelli ettiği yer karşı taraf olmuş zaten ki birileri karşılığını almış olmalı.. Her yer bangır bangır kınıyor yasak aşkları, kızlarımız hala neyin peşindeler? Yazık!! Azcık akıl, insaf, vicdan lütfen yaaa..
Bugün san'at kelimesinin anlamına bakıyoruz, sonra bunu meslek edinerek san'atçı vasfını taşıyan insanlara.. yeminle haber falan izlemek istemiyorum..
Topluma sözleri ve davranışları ile örnek olması gereken birilerinin toplumu ne hale getirdiğinin izlerini görmek beni çocuklarımızın geleceği adına endişelendiriyor. Tabi ki mesleğine hayatını adamış, kazancının hakkını son kuruşuna kadar fazlasıyla veren insanlar müstesna.
Dünya zaten iyilerin ve sabredenlerin hürmetine dönüyor zaten... Yoksa ne halde olurduk Allah bilir..

Bu kızımız bir konusunda adamın evli olduğunu bilmiyordum, evli olduğunu öğrenince aramızda bir şey olamayacağını söyledim diyor ama yatak döşeklere düşünceye kadar aşık olmuş
Diğer konusunda evli adamla ilişkim var, adamın çocuklarını ben mi düşüneceğim, adam çocuğunu düşünmüyorsa diyor
Bir mesajda adamın bir çocuğu var diyor, bir mesajında ben de evliyim diyor

Bir mesajında da tanınmamak için detay veremediğini yazıyor. Ama birlikte olmak istediği kişi çok iyi yerlerde, kendisine haksızlık yapıldığını, herkesin bedel ödememesi gerektiğini yazmış

Ayan beyan ortada olan ise adamın evli olduğunu biliyor olması, ancak bilmiyordum diye kıvırması

Kızımız da biliyor ki evli adamlarla birlikte olmak dünyanın en iğrenç şeyi, hele de kadın da evliyse, hele de ortada çocuklarda varsa, o yüzden de utancından nasıl yazacağını bilememiş, sürekli olarak cinsel birliktelik olmadı diyor. Olmadıysa bu erkekten kaynaklanıyor, istese sana istediğini yapardı, kör kütük aşıksın. Evli adam karısını aldatıyorsa, o beş kuruşluk adam değildir

Bir mesajında da karısı evde dır dır ediyor, benim yanımda Şevkat ve ilgi görüyor yazmışsın. Sen evli erkeklere ilgi gösterme hizmeti mi yapıyorsun. Yazık evli olduğun adama, aşk dediğin gelir geçer ama insanın onuru haysiyeti ve vicdanı ile kalır, şerefli bir hayat dilerim sana
Nerede evli adamla iliskim var demisim?bu nasil iftira ya nasil insanlarsiniz.hanimefendi uslubunuza dikkat edin..yazdiklariniz yalan...ben artik muhatap olmak istemiyorum bakin..cimbizlayip yazmayin buraya.paragraf o

İlahi adalet var evet üstüne basa basa söylerim. Ama ihanet edenlere işlemez onu da söyleyeyim. Allahın adaletinin tecelli ettiği yer karşı taraf olmuş zaten ki birileri karşılığını almış olmalı.. Her yer bangır bangır kınıyor yasak aşkları, kızlarımız hala neyin peşindeler? Yazık!! Azcık akıl, insaf, vicdan lütfen yaaa..
Bugün san'at kelimesinin anlamına bakıyoruz, sonra bunu meslek edinerek san'atçı vasfını taşıyan insanlara.. yeminle haber falan izlemek istemiyorum..
Topluma sözleri ve davranışları ile örnek olması gereken birilerinin toplumu ne hale getirdiğinin izlerini görmek beni çocuklarımızın geleceği adına endişelendiriyor. Tabi ki mesleğine hayatını adamış, kazancının hakkını son kuruşuna kadar fazlasıyla veren insanlar müstesna.
Dünya zaten iyilerin ve sabredenlerin hürmetine dönüyor zaten... Yoksa ne halde olurduk Allah bilir..

Bende baktım konularına. Adam bunu kullanip bir köşeye atmış. Bunun adini ask diyor. Ilginc olan ikinci kadınların hazin sonu.
Evli adamın karısına bir iyilik yapta eşinin ne haltlar yediğini anlat ta kadında kurtulsun o adamdan
Ya sabir..nereden cikariyosunuz bunlari nerede yaziyor siz birbirinizin yazdiklarina inanip bana hakaret ediyorsunuz..saka gibi..ben hakkimi helal etmiyorum..kitap okuyun kitap hanimlar kitap

İş hayatındaki adalete inanmıyorum ama özel hayattaki adalete inanıyorum , bekle göreceksin iş hayatında kötüler en önde ahlaklılar .çalışkanlılar olması gereken yerde değil

Ben metreslik de adaylik da yapmadim..ama siz iftiraci bi insansiniz
Niye dünkü konunda sevdiğim adam evli ama ayrıldık yataklara düştüm diye konu açmadınız mı? göya ilişki yaşamamışsın ama yataklara düşecek kadarda aşk acısı çeken sen değilmiydin? Ne çabuk unuttunda evli sevgilini iftira ediyorum diye bide iftira ediyorsun, İlahi adalet der susarım..

Ama tabi zaman da çok önemli bir faktör..sabırlı olmayı başarabilirsek sonuç adaleti temsil edecektir. Biraz sabır diyorum ben size.. Gerçekler muhakkak gün yüzüne çıkacaktır.. Çok aklınıza getirmemeye çalışın

Niye dünkü konunda sevdiğim adam evli ama ayrıldık yataklara düştüm diye konu açmadınız mı? göya ilişki yaşamamışsın ama yataklara düşecek kadarda aşk acısı çeken sen değilmiydin? Ne çabuk unuttunda evli sevgilini iftira ediyorum diye bide iftira ediyorsun, İlahi adalet der susarım..
Saka gibi..ben sevgilim mi yazdim?birini sevmemeye gonlune soz gecirmeye herkes muktedir degil.ama ona bunu yansitmamaya kendini tutup uzaklasmaya muktedir.bunu yaptim.cok kotuydum ve bunu paylastim.cunku aci cektim bunu yaparken.ama ne adama seni seviyorum dedim ne sevgilisi oldum..senin iftiran ve buradakileri de galeyana getirmen cirkin..dilerim kalbinin ekmegini yersin..Allah kalbine gore versin senin de benim de..baska cevap yok.iftiralariniz surerse durum farkli olur hanimefendi..
Ben aldatilip bosandim..okuyorsunuz bari duzgun okuyun

Saka gibi..ben sevgilim mi yazdim?birini sevmemeye gonlune soz gecirmeye herkes muktedir degil.ama ona bunu yansitmamaya kendini tutup uzaklasmaya muktedir.bunu yaptim.cok kotuydum ve bunu paylastim.cunku aci cektim bunu yaparken.ama ne adama seni seviyorum dedim ne sevgilisi oldum..senin iftiran ve buradakileri de galeyana getirmen cirkin..dilerim kalbinin ekmegini yersin..Allah kalbine gore versin senin de benim de..baska cevap yok.iftiralariniz surerse durum farkli olur hanimefendi..
Eski konunu okuyan görür zaten neler yazdıgını by by..

Aldatılıp boşandın ve başına gelen şeyi başka kadına da layık görüyorsun. İlahi adalet bekliyorsun hayatla ilgili konularda öyle mi?
Başka kadında aldatılsın boşansın, adam sana kalsın.
İşte bunu yazdığın yerde, evli adamla görüşüyorum, adam çocuklarını düşünmüyor ben mi düşüneceğim yazmışsın bir de
Sen hemen bir meşguliyet bul kendine ve bu işe yaramaz adamdan uzak dur
Adamın geliri, kariyeri seni etkilemiş, ama beş para etmez, özenilecek bir durum olsa karısını mutlu eder.

Sen bu adamla bir şey yaşanmadığı halde deli gibi aşık olduğunu söylüyorsun, bu adamla karşılaşma olasılığın çok yüksek aynı işte çalışmandan dolayı

Kendine hemen bir meşgale bul ve aklına gelmesini engelle. Kendinden büyük adamda ne bulursun ki hem de evli

Burada konusu geçen adam eski konunuzda bahsettiğiniz müdür bey mi? Kafam karıştı...ordan burdan parça parça yazınca toparlamak zor oluyor konularınızı...Bir adamdan bahsediliyorda sürekli.

Evet keşke herkes kalbinin ekmeğini yese ki hala kendini masum görüyorsun
Bu işler tek taraflı olmaZ. Evet evli ve günah işlemeye hazır bir adam var ama neden seni seçti. Demek ki sen bu adama bu kapıyı açtın
Sen demiyor muydun evde karısı dırdır eserken ben Şevkat ve ilgi gösterince bana yöneldi. Bal gibi biliyorsun adamın sana yönelip ilgi göstereceğini
Sen de uzak durmadın yani. Adamın sana ilgi göstermesine kapıyı açtın, sonra da evli adamsın olmaZ dedin
Bu adam neden seni seçti

Boşuna nefes tüketme bence en son konuna takılı kaldılar yazmadığın ayrıntıları kendi kafalarında şekillendirdiler. Adamın evli olduğunu bilmiyormuşsun zaten. Konunu kapattır istersen gelip geçip bulaşırlar.

Aldatılıp boşandın ve başına gelen şeyi başka kadına da layık görüyorsun. İlahi adalet bekliyorsun hayatla ilgili konularda öyle mi?
Başka kadında aldatılsın boşansın, adam sana kalsın.
İşte bunu yazdığın yerde, evli adamla görüşüyorum, adam çocuklarını düşünmüyor ben mi düşüneceğim yazmışsın bir de
Sen hemen bir meşguliyet bul kendine ve bu işe yaramaz adamdan uzak dur
Adamın geliri, kariyeri seni etkilemiş, ama beş para etmez, özenilecek bir durum olsa karısını mutlu eder.

Sen bu adamla bir şey yaşanmadığı halde deli gibi aşık olduğunu söylüyorsun, bu adamla karşılaşma olasılığın çok yüksek aynı işte çalışmandan dolayı

Kendine hemen bir meşgale bul ve aklına gelmesini engelle. Kendinden büyük adamda ne bulursun ki hem de evli
Reddettim yaziyor orada gorusuyorum degil..saptirmayin..biliyorum ne yazdigimi ben..siz de okuyabilseniz keske..ilce degistirdim numara degistirdim is degistirdim bana ulasamasin diye..adam seviyorum diyor ben adama seviyorum demedim.ben sevdim.bunu bi kendime bi de buraya yazdim iste..gittim ben.sizler hajsizsiniz.neler yasandi yazamiyorum ben.ven haksizlik gordum eziyet gordum..ama adama gitmedim!!evli olmasa giderdim.ama evliydi uzak durdum.gittim ben hayatimi ters duz ettim..ben daha napayim ya siz beni ne ile sucluyorsunuz..ya hu bu hakaret aldatanlara edilmedi..saka gibi..

Manyak bir arkadaşım vardi.vardi diyorum.manyakligi yüzünden ondan uzaklastim tuhaf davranışları yüzünden soğudum o zamanki durum itibatiyle de çevremdekiler hep onu tuttular simdi kendi kendine sorun yaratıp kendini zora sokuyor.huylu huyundan vazgeçmiyor fakat bi yandan ilahi adaletle de intikamım aliniyor diyebilirim allah islah etsin.

Evet keşke herkes kalbinin ekmeğini yese ki hala kendini masum görüyorsun
Bu işler tek taraflı olmaZ. Evet evli ve günah işlemeye hazır bir adam var ama neden seni seçti. Demek ki sen bu adama bu kapıyı açtın
Sen demiyor muydun evde karısı dırdır eserken ben Şevkat ve ilgi gösterince bana yöneldi. Bal gibi biliyorsun adamın sana yönelip ilgi göstereceğini
Sen de uzak durmadın yani. Adamın sana ilgi göstermesine kapıyı açtın, sonra da evli adamsın olmaZ dedin
Bu adam neden seni seçti
Ay canım fazla yazma birazdan ben gibi iftiracı etiketi yapıştırır sanada.. Sonrada ilahi adaletten bahseder..

Orada ben sefkat gosterdim yazmiyor..iyi okuyun..adam bana asildi beni niye secti diye mi sucluyum ben..yuh artik valla bisiy demiyorum

Boşuna nefes tüketme bence en son konuna takılı kaldılar yazmadığın ayrıntıları kendi kafalarında şekillendirdiler. Adamın evli olduğunu bilmiyormuşsun zaten. Konunu kapattır istersen gelip geçip bulaşırlar.
Saka gibi adam beni secti diye suclusun nedir ya?sefkat gosterdim de yazmiyor.adam ona gider yazdim.aldatildim ornek verdim.cimbizlayip saldirmak nedir?site yonetimi gormuyor mu bunu?neyse ugrasamayacagim ben girmeyecektim de dayanamadim

Back
X