23 oldumyaş kaç?
Bu yaştayım ama doğru dürüst bir erkekle tanışıp konusmadimbence komik, aşırı aşırı beklentiye giriyorsunuz. Hem de 23 yaşında, çok kalbiniz kırılır valla.
Internetten tanistigin birine guvenmekle ve beklenti icinde olmakta hata yapiyorsun.İnternetten biriyle tanıştık flört gibiydi ama bugün yazmadi. Ben nerede hata yapiyorum. Hevesli davranıyorum bu mu sorun oluyor?
o zaman büyüyün biraz. "flört gibiydi ama bugün yazmadı".alt tarafı internetten biri yani kocan değil bişey değil.yeri geldi mi kimse her gün konuşmaz.gerçekten bunu dert edinmeyin ya liseli ergenler gibi.23 oldum
Ben olgunlasamicam sanirimo zaman büyüyün biraz. "flört gibiydi ama bugün yazmadı".alt tarafı internetten biri yani kocan değil bişey değil.yeri geldi mi kimse her gün konuşmaz.gerçekten bunu dert edinmeyin ya liseli ergenler gibi.
Sanal ortamı bu kadar ciddiye almanız hataİnternetten biriyle tanıştık flört gibiydi ama bugün yazmadi. Ben nerede hata yapiyorum. Hevesli davranıyorum bu mu sorun oluyor?
Sosyal cevrem pek yok bir kaç kız arkadaşım var çevremde erkek bile yok. Öbür tavsiye için teşekkürlerSizle beraber daha onlarca kişiye de yazıyordur kesin. Hiç gündemi takip etmiyor musunuz sanaldan sevgili aramak nedir Allah aşkına?
Bir de size bir abla tavsiyesi; bir gün sevgili, nişanlı, eş, kim olursa olsun hissettiklerinizin tamamını göstermeyin. Bilakis büyük hatalar yaptığında, arkanıza bile bakmadan gideceğiniz hissiyatını verin. Eyvallahınız olmadığını bilsin.
İnternetten tanışarak yapıyosun hatayıİnternetten biriyle tanıştık flört gibiydi ama bugün yazmadi. Ben nerede hata yapiyorum. Hevesli davranıyorum bu mu sorun oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?