Nerede hata yapiyorum?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.950
4.220
173
İnternetten biriyle tanıştık flört gibiydi ama bugün yazmadi. Ben nerede hata yapiyorum. Hevesli davranıyorum bu mu sorun oluyor?

Bacım halen daha bu flortun sevgi olduğuna yada ömür boyu mutluluk verecegine inaniyormusunuz. Ya
Daha çok beklersin yazmasını.
Gelip geçici hevesler.
Boşuna bekleme bi yazar bi yazmaz .bi bakarsin seni tanımıyor.

😂😂 bence komik, aşırı aşırı beklentiye giriyorsunuz. Hem de 23 yaşında, çok kalbiniz kırılır valla.

Sizle beraber daha onlarca kişiye de yazıyordur kesin. Hiç gündemi takip etmiyor musunuz sanaldan sevgili aramak nedir Allah aşkına?

Bir de size bir abla tavsiyesi; bir gün sevgili, nişanlı, eş, kim olursa olsun hissettiklerinizin tamamını göstermeyin. Bilakis büyük hatalar yaptığında, arkanıza bile bakmadan gideceğiniz hissiyatını verin. Eyvallahınız olmadığını bilsin.

o zaman büyüyün biraz. "flört gibiydi ama bugün yazmadı".alt tarafı internetten biri yani kocan değil bişey değil.yeri geldi mi kimse her gün konuşmaz.gerçekten bunu dert edinmeyin ya liseli ergenler gibi.
Ben olgunlasamicam sanirim

Sizle beraber daha onlarca kişiye de yazıyordur kesin. Hiç gündemi takip etmiyor musunuz sanaldan sevgili aramak nedir Allah aşkına?

Bir de size bir abla tavsiyesi; bir gün sevgili, nişanlı, eş, kim olursa olsun hissettiklerinizin tamamını göstermeyin. Bilakis büyük hatalar yaptığında, arkanıza bile bakmadan gideceğiniz hissiyatını verin. Eyvallahınız olmadığını bilsin.
Sosyal cevrem pek yok bir kaç kız arkadaşım var çevremde erkek bile yok. Öbür tavsiye için teşekkürler 😀

Biraz hayatı akışına bıraksan... Sevgili yapacağım derken olmadık insanlara bulaşacaksın başın ağrıyacak.

Çalışmıyor mu bu kişi? İli gücü vardır

Arkadaşım git ötede oyna diyeceğim aypı olacak.Bos beleş insanlar internet belasinin önüne oturup boyle kadın kiz avlartlar.kim yerse,bence sen yeme

Back
X