Nerede hata yapiyrorum???

tornado111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
206
7
318
İstanbul
Surekli kisir dongudeyim kendimi artik cekici ve kadin gibi goremiyorum.dogumlardan sonra saldim kilo aldim giydiklerim yakismiyr.vucudumu sevmez oldum hatta utaniyrm.esimle ozel hayatimiz baltalandi resmen.en cokta artik bende uzak be beni arzulamadigini dusunuyrm.aylarca iliskiye girmiyrz.talep etmiyr.bende onu tahrik etmek icin hicbirsey yapmiyrm.cunku Ben kendimi begenmiyrm.defalarca basladigim diyetim hel husranla sonlandi.calistigim icin be cocuklarim kucuk oldugu icin kendime vakit kalmiyr
Depresyona girdim artik.herseyden sogudum.canim cinsellik bile istemiyr.kendime bakmak mesela makyaj yapmak giyinme agda yapmak hic icimden gelmiyr.kilolarimi takmis durimdayim.yasim geciyr.bir daha gencligim sagligim enerjim geri gelmeyecek ani yasa diyrm kendime ama kilolarimdan dolayi kendime olan butun guvenimi yitirdim ne yapmaliyim lutfen yardim edin bana esimi geri kazanmak onun beni eskisi gibi arzu etmesini istiyrm

Maddi sıkıntı yoksa düzenli kuaföre git
Kendine güven
Yeniliğe açık ol
Spora yazılabilirsin
Eminim aşırı kilon yoktur
Ama seni üzüyorsa verirsin
Yeterki iste

Yine zamanda benzer süreçten bende geçtim hamile değildim ancak çok acı bir durumdan dolayı depresyondaydim ve şeker beyinde mutluluk hormonu salgıladığı için sürekli ağır tatlılar yiyordum resmen bagimliydim ve kilo aldım ki hayatımda gördüğüm en fazla kilo 50 idi ama bu bir süreç hiç bırakamam diyordum şuan bırakma aşamasındayım kilo vermeye başladım bunun bir süreç olduğunu unutmayın fazla kasmadan zamana bırakın ve büyük adımlarla değil küçük adımlarla ilerleyin o zaman daha rahat yol alırsınız

Kilolu olmak çirkin olmak demek değildir. Kendinle barışık ol. Bakımlı ol. Kendine güven kesinlikle. Bir de imkânın varsa psikoloğa git. Depresyonda olabilirsin. O yüzden hiçbir şey gelmiyor olabilir içinden.

Maddi sıkıntı yoksa düzenli kuaföre git
Kendine güven
Yeniliğe açık ol
Spora yazılabilirsin
Eminim aşırı kilon yoktur
Ama seni üzüyorsa verirsin
Yeterki iste
Spora gitmeyi denedim.ama calisma hayati ev ve cocuklar hepsini birden yurutemedim.hasta oldum surekli.hersy birbirine girdi be daha cok stres oldum.esim tamam sen git spora dedi ben idare ederim.ama nerde hersey uzerime kaldi ev cocuklar yemek temizlik calls pert oldum.bagisiklik sistemim coktu hem fiziksel hemde ruhen hasta oldum sonunda

KK de zayiflama takimlari var , istedigin gibi kilo verirsin de o kiloyu kocan icin vermeyeceksin. Oncelikle kendini sevmen , kendin icin ugrasman gerekiyor.

Eşinizi bırakın, kendinizi geri kazanın önce!
Özsaygınız gitmiş sizin.
Kilolu olabilirsiniz, ne var bunda?
Ben de veremedim doğum kilolarını ve evlendiğim günden tam 20 kilo fazlayım!
Ama vücudumda ne bir tüy var, ne makyajsız dışarı çıkarım ne de kendime bu muameleyi reva görürüm!
Vücudum çok kötü ve giydiklerm yakışmadığı için, renklere yöneldim mesela.
O kadar güzel renkler kullanıyorum ki kilomun önüne geçiyor.
Yüzümü saçımı da asla ihmal etmediğim zaman, varsın kilolu olayım, bence bu halimle bile dünya güzeliyim çoğu sıfır bedene de selam ederim!

İşte benim bu sarfettiğim cümleler özgüvendir, bunu kazanın!
Her halinizle kendinizi sevin ve bakımınızı ihmal etmeyin.

Spora gitmeyi denedim.ama calisma hayati ev ve cocuklar hepsini birden yurutemedim.hasta oldum surekli.hersy birbirine girdi be daha cok stres oldum.esim tamam sen git spora dedi ben idare ederim.ama nerde hersey uzerime kaldi ev cocuklar yemek temizlik calls pert oldum.bagisiklik sistemim coktu hem fiziksel hemde ruhen hasta oldum sonunda

Kilolu olmak bir kusur değildir
Sosyal medya ve günümüzde
herkes sıfır beden algısında

Önce kendinizi sevin
Meleklerin annesi olduğunuz için
Sizi siz olduğunuz için sevin

İdare edemiyorsanız yardımcı alsanız
Ya da eşiniz idare edemez miydi?

Azim
İrade
Sabır

Bunlar yoksa iş çocuk şu bu bahane
Hiç kendinizi kandırmayın ve yormayın

Kilolu olmak çirkin olmak demek değildir. Kendinle barışık ol. Bakımlı ol. Kendine güven kesinlikle. Bir de imkânın varsa psikoloğa git. Depresyonda olabilirsin. O yüzden hiçbir şey gelmiyor olabilir içinden.
Aslinda psikiyrtste gittim degisik bir teshis koydu ilac yazdi.ama ilac uyku yaptigi icin kullanmadim.cunku uyumaya vaktim kalmiyr kiii
Yine zamanda benzer süreçten bende geçtim hamile değildim ancak çok acı bir durumdan dolayı depresyondaydim ve şeker beyinde mutluluk hormonu salgıladığı için sürekli ağır tatlılar yiyordum resmen bagimliydim ve kilo aldım ki hayatımda gördüğüm en fazla kilo 50 idi ama bu bir süreç hiç bırakamam diyordum şuan bırakma aşamasındayım kilo vermeye başladım bunun bir süreç olduğunu unutmayın fazla kasmadan zamana bırakın ve büyük adımlarla değil küçük adımlarla ilerleyin o zaman daha rahat yol alırsınız
Özsaygınız gitmiş sizin.
Ama vücudumda ne bir tüy var, ne makyajsız dışarı çıkarım ne de kendime bu muameleyi reva görürüm!
Yüzümü saçımı da asla ihmal etmediğim zaman, varsın kilolu olayım, bence bu halimle bile dünya güzeliyim çoğu sıfır bedene de selam ederim!

Kesinlikle kendime olan saygimi ozguvenimi yitirdim.kendimi motive etmeye calisiyrm.ama herseferinde basarisizlikla sonuclanan girisimlerim yuzunden artik kendimi sevmez oldum.zayiflamayi guzel gorunmeyi inanin kendimden cok esim icin istiyrm..zaten esimin beni arzulamasi beni mutlu edecegi icin sonucta yine kendimi dusunuyrm demektir..Ben kilolu guzel degilim bubir gercek esimin bakislarindan anliyrm.beni arzulamiyr benden bisey talep etmiyr.be ben gittikce kadinligimi yitiriyrm

Özsaygınız gitmiş sizin.

:rapci::super:

Dogumdan sonra tam 4 yil iliskiye girmedik desem.sakin haaa baska bir kadin falan demeyin cunku esim isten eve gidip gelen sehir disi seyahatleri olmayan iyi bir aile babasi ayrica telefonu hep ortadadir.demekki Ben kadinligimi yitirdim.bir erkek 4 sene arzulamazmi.ayrica 100 kilofalanda degilim yaklasik 80 kiloyum boyum 160 yani igrenc gorunmuyrm ama yinede artik ben bedenimle barisik degilim asamiyrm.her seferinde husran

Aslinda psikiyrtste gittim degisik bir teshis koydu ilac yazdi.ama ilac uyku yaptigi icin kullanmadim.cunku uyumaya vaktim kalmiyr kiii

Kesinlikle kendime olan saygimi ozguvenimi yitirdim.kendimi motive etmeye calisiyrm.ama herseferinde basarisizlikla sonuclanan girisimlerim yuzunden artik kendimi sevmez oldum.zayiflamayi guzel gorunmeyi inanin kendimden cok esim icin istiyrm..zaten esimin beni arzulamasi beni mutlu edecegi icin sonucta yine kendimi dusunuyrm demektir..Ben kilolu guzel degilim bubir gercek esimin bakislarindan anliyrm.beni arzulamiyr benden bisey talep etmiyr.be ben gittikce kadinligimi yitiriyrm
Bir şey diyeyim mi, kadın aslında kiloluyken kadın gibi duruyor.
Dolgun kalçalar, göğüsler vs.
Önce kendiniz daima kendiniz, bırakın eşinizi yahu!
İlk iş şu kıl meselesini halledin ve imkanınız varsa lazer yaptırın.
Sonra bir kuaför randevusu ayarlayın ve manikür pedikür yaptırın.
Kalıcı ojeler ayakta 1 aya kadar dayanıyor, elde 15 gün(abdest geçiriyor belirteyim)
Evinize maşa ve düzleştiri alın, sonra da bir bütçe ayırıp alışverşe çıkın.
Ben indirimden ve gayet uygun bir mağazadan saten gömlek elbise almıştım, çok güzel bir yeşil.
Onu gündüz sneaker ile, akşamları kemer tek bant topuklu ile kombinleyip hem kilolarımı gizliyorum hem de oldukça dişi görüntüye ulaşıyorum.
Bu sizin elinizde, siz ne kadar özgüvenli olursanız eşiniz o zaman tekrar sizi kadın gibi görecek.
Kilo kusur değildir, buna takılmayın.
Kilo veremediniz diye ne kadınlıktan çıktınız ne de eşiniz sizi sevmeyi bıraktı.
Şuan çevreye yaydığınız özgüvensiz tablo sebebiyle yaşanıyor bunlar.
Haydi biraz gayret!

Back
X