- Konu Sahibi tornado111
Surekli kisir dongudeyim kendimi artik cekici ve kadin gibi goremiyorum.dogumlardan sonra saldim kilo aldim giydiklerim yakismiyr.vucudumu sevmez oldum hatta utaniyrm.esimle ozel hayatimiz baltalandi resmen.en cokta artik bende uzak be beni arzulamadigini dusunuyrm.aylarca iliskiye girmiyrz.talep etmiyr.bende onu tahrik etmek icin hicbirsey yapmiyrm.cunku Ben kendimi begenmiyrm.defalarca basladigim diyetim hel husranla sonlandi.calistigim icin be cocuklarim kucuk oldugu icin kendime vakit kalmiyr
Depresyona girdim artik.herseyden sogudum.canim cinsellik bile istemiyr.kendime bakmak mesela makyaj yapmak giyinme agda yapmak hic icimden gelmiyr.kilolarimi takmis durimdayim.yasim geciyr.bir daha gencligim sagligim enerjim geri gelmeyecek ani yasa diyrm kendime ama kilolarimdan dolayi kendime olan butun guvenimi yitirdim ne yapmaliyim lutfen yardim edin bana esimi geri kazanmak onun beni eskisi gibi arzu etmesini istiyrm
Depresyona girdim artik.herseyden sogudum.canim cinsellik bile istemiyr.kendime bakmak mesela makyaj yapmak giyinme agda yapmak hic icimden gelmiyr.kilolarimi takmis durimdayim.yasim geciyr.bir daha gencligim sagligim enerjim geri gelmeyecek ani yasa diyrm kendime ama kilolarimdan dolayi kendime olan butun guvenimi yitirdim ne yapmaliyim lutfen yardim edin bana esimi geri kazanmak onun beni eskisi gibi arzu etmesini istiyrm