Nerede hata yapiyrorum???

Bir şey diyeyim mi, kadın aslında kiloluyken kadın gibi duruyor.
Dolgun kalçalar, göğüsler vs.
Önce kendiniz daima kendiniz, bırakın eşinizi yahu!
İlk iş şu kıl meselesini halledin ve imkanınız varsa lazer yaptırın.
Sonra bir kuaför randevusu ayarlayın ve manikür pedikür yaptırın.
Kalıcı ojeler ayakta 1 aya kadar dayanıyor, elde 15 gün(abdest geçiriyor belirteyim)
Evinize maşa ve düzleştiri alın, sonra da bir bütçe ayırıp alışverşe çıkın.
Ben indirimden ve gayet uygun bir mağazadan saten gömlek elbise almıştım, çok güzel bir yeşil.
Onu gündüz sneaker ile, akşamları kemer tek bant topuklu ile kombinleyip hem kilolarımı gizliyorum hem de oldukça dişi görüntüye ulaşıyorum.
Bu sizin elinizde, siz ne kadar özgüvenli olursanız eşiniz o zaman tekrar sizi kadın gibi görecek.
Kilo kusur değildir, buna takılmayın.
Kilo veremediniz diye ne kadınlıktan çıktınız ne de eşiniz sizi sevmeyi bıraktı.
Şuan çevreye yaydığınız özgüvensiz tablo sebebiyle yaşanıyor bunlar.
Haydi biraz gayret!
Bunu deniyecegim tesekkurler kiymetli vaktinizden ayirip yazdiginiz icin

Cok realist yaklasmissiniz.dost aci soyler.
Yoo, ben buna katılmıyorum.
Güzellik algısını da geçtim, iyi hissetmeyi bedene ya da rakamlara indirgeyen, kadını metalaştırıp servis eden bir algı cümlesi bu.
Sizin önce özgüven sorununuz var, sonra ister kilo verirsiniz ister alırsınız.
Dert değil ki bu!

Çalışıyorum diyorsunuz yaptirin bi lazer lipoliz. Ne zaman kaybedin ne enerji. Kıyamam bu kadar takmayın demicem ama kiloları takmayın başka sey takın.

Anksikiyitemi ne ona benzer bisey ama depresyon baslangicindasiniz demisti.yaklasik 2 yil oldu.simdilerde depresyonun dibine vurmus olmaliyim

Anladım. Anksiyete ve depresyon genelde eş tanılı olarak konur zaten. Keşke hemen tedaviyi yarım bırakmasaydınız o uyku hali geçecekti zamanla. Cinsel hayatınız ciddi anlamda sekteye uğramış bunu sadece kiloyla bağdaştıramıyorum doğrusu. Kilo almış olmanız sadece yan etkenlerden birisi bence. Kilo vereceğiniz günü bekleyerek aylarınızı yıllarınızı bakımsız ve cinsel hayat olmadan geçirmeniz gerekmiyor ki. Siz yine bakımlarınızı yapın kendi rutinlerinizde. Ama kendi başınıza bu gücü bulamadığınızı görüyorum. O yüzden bir destek alıp önce şu ruh halinizin biraz düzene girmesi gerekiyor. Sonrası kendiliğinden gelecektir. Bir psikiyatriste ya da bir psikoloğa gidin. Eğer mutlaka ilaç kullanmanız gerekiyorsa o zaman da doktorunuzla kilo kaygınızı ve cinsel hayatınızı mutlaka paylaşın. İlaçlar bu yönde düzenlensin.

Surekli kisir dongudeyim kendimi artik cekici ve kadin gibi goremiyorum.dogumlardan sonra saldim kilo aldim giydiklerim yakismiyr.vucudumu sevmez oldum hatta utaniyrm.esimle ozel hayatimiz baltalandi resmen.en cokta artik bende uzak be beni arzulamadigini dusunuyrm.aylarca iliskiye girmiyrz.talep etmiyr.bende onu tahrik etmek icin hicbirsey yapmiyrm.cunku Ben kendimi begenmiyrm.defalarca basladigim diyetim hel husranla sonlandi.calistigim icin be cocuklarim kucuk oldugu icin kendime vakit kalmiyr
Depresyona girdim artik.herseyden sogudum.canim cinsellik bile istemiyr.kendime bakmak mesela makyaj yapmak giyinme agda yapmak hic icimden gelmiyr.kilolarimi takmis durimdayim.yasim geciyr.bir daha gencligim sagligim enerjim geri gelmeyecek ani yasa diyrm kendime ama kilolarimdan dolayi kendime olan butun guvenimi yitirdim ne yapmaliyim lutfen yardim edin bana esimi geri kazanmak onun beni eskisi gibi arzu etmesini istiyrm
Bence kocanda iş yok. Ne demek kilo aldın diye uzaklaşması geceleri yaklasmamasi filan. Çok çirkin bunlar. Seni esas depresyona sürükleyen bu! Ben de bir dönem çok kilo aldım aynı senin gibi aynaya bakasım gelmiyordu bişey giysem suratım düşüyordu ama eşim hiç uzaklaşmadi aksine sarılıp öpüp moral verdi hiç kilolu değilsin dedi. Çok şükür kiloları verdim inceldim ama fotolara filan bakınca baya yüzüm gözüm şişmiş. Belli etmedi sağolsun motive etti ben de kendimi bırakmadım süs pus devam ettim diyetisyenle kilo verdim. Sen de destek görmeliydin eşinden üstelik ona 2 çocuk vermişsin. Çok ayıp etmiş. Motivasyonunu bozuyor. Sen ona bakma sağlık için zayıfla mutlu ol

Kilolardan kısa sürede kurtulmaya uğraşmayın.. Kısa sürede sporla diyetle verilen kilolar, sonra zayıfladım yemek yiyim tatlı yiyim diye geri dönebilir.. En etkili yolu artık geç saatlerde yemek yememek.. Çok acıkırsan yoğurt salatalık gibi kalorisi olmayan şeyleri yemek.. Geç saatte yemek yememeyi alışkanlık haline getirmek gerekiyor.. Ben bikaç sene önce sadece biraz dikkat ederek 1.5 senede kendi kendime 13 kilo vermiştim.. Şimdi yine dikkat etmeye başladım.. Geç saatte bişey yememeye çalışıyorum.. Bunu deneyin.. Bir de kısa sürede kilo vermek yerine uzun zamanda ama vazgeçmeden uygulayın.. Kalorili şeyleri çıkarın azaltın..

1.si kendin için kilo ver.
İnan bana ekmeği kesip akşam 7den sonra hiç birşey yemesen bile kilo verirsin.
2.si çok zor hem iş hem ev hem özbakım orası kesin.Ama illa ağır şeyler yapman gerekmiyor.
Mesela bigün kuaföre git ağdanı yaptı.(imkan varsa lazare başla)
Sonra evde duştan sonra hoş kokulu bir krem sür.
Üstüne bir iki tane güzel ev elbisesi al.
Bunlar bile modunu yükseltecek.

Surekli kisir dongudeyim kendimi artik cekici ve kadin gibi goremiyorum.dogumlardan sonra saldim kilo aldim giydiklerim yakismiyr.vucudumu sevmez oldum hatta utaniyrm.esimle ozel hayatimiz baltalandi resmen.en cokta artik bende uzak be beni arzulamadigini dusunuyrm.aylarca iliskiye girmiyrz.talep etmiyr.bende onu tahrik etmek icin hicbirsey yapmiyrm.cunku Ben kendimi begenmiyrm.defalarca basladigim diyetim hel husranla sonlandi.calistigim icin be cocuklarim kucuk oldugu icin kendime vakit kalmiyr
Depresyona girdim artik.herseyden sogudum.canim cinsellik bile istemiyr.kendime bakmak mesela makyaj yapmak giyinme agda yapmak hic icimden gelmiyr.kilolarimi takmis durimdayim.yasim geciyr.bir daha gencligim sagligim enerjim geri gelmeyecek ani yasa diyrm kendime ama kilolarimdan dolayi kendime olan butun guvenimi yitirdim ne yapmaliyim lutfen yardim edin bana esimi geri kazanmak onun beni eskisi gibi arzu etmesini istiyrm

Birseye ne kadar takarsaniz o kadar olmaz.
Benm de zmaan zaman olcusunu kacirdigim ve kilo aldigm oluyor. Ve o zamanlar diyete basliyorum. Bakiyorum ki daha fazla kilo almisim.

Ama bazen hic takmiyor yememe icmeme devam ediyorum (ama duzenli 3 ogun) bir bakmisim ki kilo vermisim. Once aklinizdan atin...

Bir kısır döngüye girmişsiniz evet. Öncelikle biraz rahatlamaya ve sorunlarınızı öncelik sırasına koymaya çalışın. Aksatmadan psikoloğa gidin ruhsal destek en önemli şey. Ekstra stres yaratacak bir diyet yerine akşam altıdan sonra hiçbirşey yememek beyaz ekmek yerine tahıllı ekmek tüketmek kızartmayı hamur işini kesmek ve şekeri azaltmak gibi küçük hamleler bile size kilo verdirmeye başlayacaktır. Spor salonu sıkıcı ve gidip gelmek eziyetli geliyorsa akşamları mutlaka bir saat yürüyüş yapın bakın eşiniz ben çocuklara bakarım demiş eksik bakar sizin gibi olmaz ama sonuçta babaları bırakın ona siz yürüyüşe çıkın hem kilo verirsiniz hem de spor mutluluk hormonu salgılatır. Herşeye yetişmeye çalışmayın ev iş çocuklar diyorsunuz; burada en boşver denilecek kalem ev. Ya yardımcı bulun ya da sallayın gitsin evi biraz dağınıklıktan pislikten düzensizlikten kimseye zarar gelmez. Eşinizle dört yıl seks yapmamış olmak sadece seks yapmamak değil aradaki bir çok bağın kopması demektir. Seks hayatınızı düzeltmek için önce aranızdaki bağı tamir etmeye çalışın beraber vakit geçirin mümkünse beraber yürüyüş yapın çocuklar ve evle ilgili olmayan sohbetler yapın akşamları aynı saatte kahve içip sohbet etmek haftasonu uzun kahvaltıya oturup ne bileyim beraber gazete okumak gibi rutin aktiviteler yapın. Tüm bunların amacı başta kendinizi mutlu etmek olsun siz mutlu olursanız eşinizle ilişkiniz de rahatlar

Ben gerçekten merak ettiğim için soruyorum, bu tarz konular çok açılıyor. Mesela evli çalışan bir kadın olarak bir çocuk yaptınız , her şeye yetiştiniz de mi ikinci çocuğu yaptınız? Yoksa kazayla falan mı oldu? Çünkü ben çalışmadığım halde çocuk yaparsam kişisel bakımıma vakit ayıramam eşimle iletişimimiz bozulur depresyona girerim vs diye bir tane bile yapamıyorum. Evli (eşine vakit ayırması gereken) , çalışan + bir çocuk lu olduğunuz zaman bile bu durumu öngöremediniz mi? Hayat çok zorlaşır gibi gelmedi mi? Konu sahibine değil sadece sorum bu gibi hayatından şikayet eden hanımlara cidden merak ediyorum, hiç düşünmeden yapiveriyo musunuz çocukları?

Ben gerçekten merak ettiğim için soruyorum, bu tarz konular çok açılıyor. Mesela evli çalışan bir kadın olarak bir çocuk yaptınız , her şeye yetiştiniz de mi ikinci çocuğu yaptınız? Yoksa kazayla falan mı oldu? Çünkü ben çalışmadığım halde çocuk yaparsam kişisel bakımıma vakit ayıramam eşimle iletişimimiz bozulur depresyona girerim vs diye bir tane bile yapamıyorum. Evli (eşine vakit ayırması gereken) , çalışan + bir çocuk lu olduğunuz zaman bile bu durumu öngöremediniz mi? Hayat çok zorlaşır gibi gelmedi mi? Konu sahibine değil sadece sorum bu gibi hayatından şikayet eden hanımlara cidden merak ediyorum, hiç düşünmeden yapiveriyo musunuz çocukları?

Ben anlatayim canim. Ben 1 cocuklada cok yoruluyodun cunku calisiyorumda ayni zamanda.kisisel bakimima ozen gosteririm ve kil tuy hic sevmem. Elimde cabuktur ya cocuk uyurken haftasonu ya esim bakarken ona sipsak agdami yapardim. Ee yas geciyo bi yandan.

.2. Yi zaten istiyoduk tedavili hamile kaldim cocuklarima zaten. 2,5 sene sonra 2. Oldu. Ilk zamanlar cok cok zor, ama 40 im cikmadan aslinda toparlamaya calisiyorum kendimi. Evden cikmasam bile her gun dus alip kremlenip temiz guzel giyinip dolasiyodum. Bu beni motive ediyodu. 2,5 sene sonrada kizim dogdu 10 aylik suan. Ilk 2 sinde cok kilo aldim. Yaklasik 6 ay sonra eski kilona dondum. Yogunluk ve cocuklarimin gece uyumamasi beni eritti adeta, direncim dustu cokca hastalandim ama 2. Dogmadan ilk oglumun uykusunu duzene sokmustuk.

2 cocuklu hayat cok zordu agirdi is ev .. kisisel bakim hep var cunku onuda salarsam toplayamam ve kendimi iyi hisedemem.
Kizimda ise cok kilo almadim ama vucudumda hastaliklar birakti hala onlarla ugrasiyorum mesela. Kilo dersen evlendigim kilodayim 49-50 dolaniyorum. Hamile kaldigim kilonunda altindayim ama birden cok kilo verdigim icin direnc gitmis.
Gecenlerde baktim iyi hissetmiyorum kendimi hemen vitaminlere basladim. Aslinda sevmem o tarz seyler ama benim gibilere sart..

Suan 3 cocuklu okarak en kucugun yurumesini deli gibi bekliyorum. BoyLece hepsini her yere goturebilirin. Simdi bebek arabasini cikar bagajdan vs vs cok is gibi geliyo ve sirt agrisi yapiyo surekli cocugu ve agir seyleri kaldirip indirmek. Genede babalari evde degilse yemegimi yapip evde oldugum zamanlar gunde 1 kez cikariz. Park olur market olur oyun evi olur vs.

Buarada lazere basladim 3 numaradan sonra gayet rahatmis, daha 2 defa gittim oysa.

Kilo cok guzel birsey degil belki ama obeziteden bahsediyorum ben. Kisi kendini iyi hissettigi kiloda olursa daha motive oluyo bu dogru. Istedigini giymek yakistigini gormek vs. Birsey varki kilodan cok daha onemli: o da saglik. Kilo vermeli tabii ama sagligimizla oynayarak degil asla.

Yani cocuklar cok guzel ama genelde evliligi ilk bi kac sene deribden sarsan bi degisiklik. Eger uykusuz kalamam sicak cayimi icmeden duramam kocamla romantik gecelerim bitmesin diyorsan cocuk isini rafa kaldirmak gerek bence:)

Konu sahibi canim sen diyet degil saglikli beslenmeyd basla.. baxi kurallarin olsun iste Aksam su saatten sonra yememe gibi.. yatmadan once hareket gibi.. hatta ilk baslarda sadece dikkatli yemek ye ama bozmadan. Bozarsanda gun yeni gun diyerek tekrar devam et. Herkes geciyo bu yollardan ve kimi kiloyla ugrasir kimi sagligiyla.

Son düzenleme:
Evet hayatin bu denli zorlasacgini ongoremiyr insan.en azindan ben goremdim.ailelerimizle ayni sehirde oturmuyrz.bazen cocuklari birakacgimi cok kimse yok.arada bir cikip yemek yiyelim diyemiyrz.zaten hemen evlenir evlenmez cocuk yapmadik 3.5 yil sonra oldu cocugumuz.2 yilda flort donemimiz oldu.ama evlilik belkide cocuk o tutkuyu heyecani zamanla torpuluyr.kadinligimdan cok anneligim on plana cikar oldu.esimde eski romantizminin yerini babalik duygusu baskinlasti.benim sikayetim gunden gune kendi yetersizligimle daha cok yuzlesmem kendime be etrafima yetemememle alakali.basladigim isler hep yarim yada basarizlikla sonuclaniyr.(diyetlerim mesela)kendime bakmak ilgilenmek icimden gelmiyr.yasama sevincimi yitirdim.heyecanim enerjim yok.yorgunum galiba.hep depresif haldeyim.gecmisi dusunup hep ozluyrm.anilarla yasiyrm.kimsem yok bunlari anlatabilecegim.ozguvenim oSaygimi yitirdim.ben kalmadi

Ben anlatayim canim. Ben 1 cocuklada cok yoruluyodun cunku calisiyorumda ayni zamanda.kisisel bakimima ozen gosteririm ve kil tuy hic sevmem. Elimde cabuktur ya cocuk uyurken haftasonu ya esim bakarken ona sipsak agdami yapardim. Ee yas geciyo bi yandan.

.2. Yi zaten istiyoduk tedavili hamile kaldim cocuklarima zaten. 2,5 sene sonra 2. Oldu. Ilk zamanlar cok cok zor, ama 40 im cikmadan aslinda toparlamaya calisiyorum kendimi. Evden cikmasam bile her gun dus alip kremlenip temiz guzel giyinip dolasiyodum. Bu beni motive ediyodu. 2,5 sene sonrada kizim dogdu 10 aylik suan. Ilk 2 sinde cok kilo aldim. Yaklasik 6 ay sonra eski kilona dondum. Yogunluk ve cocuklarimin gece uyumamasi beni eritti adeta, direncim dustu cokca hastalandim ama 2. Dogmadan ilk oglumun uykusunu duzene sokmustuk.

2 cocuklu hayat cok zordu agirdi is ev .. kisisel bakim hep var cunku onuda salarsam toplayamam ve kendimi iyi hisedemem.
Kizimda ise cok kilo almadim ama vucudumda hastaliklar birakti hala onlarla ugrasiyorum mesela. Kilo dersen evlendigim kilodayim 49-50 dolaniyorum. Hamile kaldigim kilonunda altindayim ama birden cok kilo verdigim icin direnc gitmis.
Gecenlerde baktim iyi hissetmiyorum kendimi hemen vitaminlere basladim. Aslinda sevmem o tarz seyler ama benim gibilere sart..

Suan 3 cocuklu okarak en kucugun yurumesini deli gibi bekliyorum. BoyLece hepsini her yere goturebilirin. Simdi bebek arabasini cikar bagajdan vs vs cok is gibi geliyo ve sirt agrisi yapiyo surekli cocugu ve agir seyleri kaldirip indirmek. Genede babalari evde degilse yemegimi yapip evde oldugum zamanlar gunde 1 kez cikariz. Park olur market olur oyun evi olur vs.

Buarada lazere basladim 3 numaradan sonra gayet rahatmis, daha 2 defa gittim oysa.

Kilo cok guzel birsey degil belki ama obeziteden bahsediyorum ben. Kisi kendini iyi hissettigi kiloda olursa daha motive oluyo bu dogru. Istedigini giymek yakistigini gormek vs. Birsey varki kilodan cok daha onemli: o da saglik. Kilo vermeli tabii ama sagligimizla oynayarak degil asla.

Yani cocuklar cok guzel ama genelde evliligi ilk bi kac sene deribden sarsan bi degisiklik. Eger uykusuz kalamam sicak cayimi icmeden duramam kocamla romantik gecelerim bitmesin diyorsan cocuk isini rafa kaldirmak gerek bence:)

Konu sahibi canim sen diyet degil saglikli beslenmeyd basla.. baxi kurallarin olsun iste Aksam su saatten sonra yememe gibi.. yatmadan once hareket gibi.. hatta ilk baslarda sadece dikkatli yemek ye ama bozmadan. Bozarsanda gun yeni gun diyerek tekrar devam et. Herkes geciyo bu yollardan ve kimi kiloyla ugrasir kimi sagligiyla.
Cok guzel yazmissiniz tesekkurler.esim cok seviyr cocuklari ama benim fitilim kisa galiba.yordular beni.kendime vakit ayirmak zor gelmeye basladi.lazeri dusunmedim degil ama korktum falan nebliym.bazen kuafore gitmeye bile useniyrm amannnn ne bileyim iste tembelmiyim neyim motivassyona ihtyrcm var galiba ondan yazdim buraya.nede olsa kimse tanimiyr beni utanmam sikilmam icimi dokerim kimse kinamaz beni dedim

Eşinizin size tutkusu bitmemiştir. Sizi özlüyordur. Erkekleri duygusuz öküzler olarak düşünüyoruz çoğu öyle yalan yok. Kilo almaktan değil kilolu olduğunuz için kendinizden utanıp eşinizi kendinizden uzaklaştırmanız buna sebep. Kilo verilir elbet. Önce siz silkinin. Çocukları bırakacak yakininiz var mı? Ona birakin başbaşa yemeğe çıkın. Sinemaya falan gidin ne bileyim. Beraber zaman geçirin. Çocuktan sonra başbaşa kalmayı unutuyor insan. Onlar uyuduktan sonra eşinizle yakınlasin. O sizden bekliyor bu adımı belli ki hevesi kırılmış. Bunu konuşup aşın. Tekrar diyeyim sorun kilo almanız değil. Kendinize olan güveninizin kırılması. Kadın her zaman kadındır oysa. Medyanın reklamların yansıttığı figürlere inat. Kadın bütünüyle kadındır. Kilolu/zayıf, tüylü/tüysüz, makyajlı/makyajsız fark etmez.

Bir şey diyeyim mi, kadın aslında kiloluyken kadın gibi duruyor.
Dolgun kalçalar, göğüsler vs.
Önce kendiniz daima kendiniz, bırakın eşinizi yahu!
İlk iş şu kıl meselesini halledin ve imkanınız varsa lazer yaptırın.
Sonra bir kuaför randevusu ayarlayın ve manikür pedikür yaptırın.
Kalıcı ojeler ayakta 1 aya kadar dayanıyor, elde 15 gün(abdest geçiriyor belirteyim)
Evinize maşa ve düzleştiri alın, sonra da bir bütçe ayırıp alışverşe çıkın.
Ben indirimden ve gayet uygun bir mağazadan saten gömlek elbise almıştım, çok güzel bir yeşil.
Onu gündüz sneaker ile, akşamları kemer tek bant topuklu ile kombinleyip hem kilolarımı gizliyorum hem de oldukça dişi görüntüye ulaşıyorum.
Bu sizin elinizde, siz ne kadar özgüvenli olursanız eşiniz o zaman tekrar sizi kadın gibi görecek.
Kilo kusur değildir, buna takılmayın.
Kilo veremediniz diye ne kadınlıktan çıktınız ne de eşiniz sizi sevmeyi bıraktı.
Şuan çevreye yaydığınız özgüvensiz tablo sebebiyle yaşanıyor bunlar.
Haydi biraz gayret!
Kadına moral vericem derken illa ki zayıf kadınları mı ezmeniz gerekiyor peki. Biz neye benziyoruz ona da yorumunuz var mı:deli:

Eşinizi bırakın, kendinizi geri kazanın önce!
Özsaygınız gitmiş sizin.
Kilolu olabilirsiniz, ne var bunda?
Ben de veremedim doğum kilolarını ve evlendiğim günden tam 20 kilo fazlayım!
Ama vücudumda ne bir tüy var, ne makyajsız dışarı çıkarım ne de kendime bu muameleyi reva görürüm!
Vücudum çok kötü ve giydiklerm yakışmadığı için, renklere yöneldim mesela.
O kadar güzel renkler kullanıyorum ki kilomun önüne geçiyor.
Yüzümü saçımı da asla ihmal etmediğim zaman, varsın kilolu olayım, bence bu halimle bile dünya güzeliyim çoğu sıfır bedene de selam ederim!

İşte benim bu sarfettiğim cümleler özgüvendir, bunu kazanın!
Her halinizle kendinizi sevin ve bakımınızı ihmal etmeyin.
"Ne de kendime bu muameleyi reva görmem " ne kadar güzel bir cumle

Kadına moral vericem derken illa ki zayıf kadınları mı ezmeniz gerekiyor peki. Biz neye benziyoruz ona da yorumunuz var mı:deli:
Ezmedim, çoğu sıfır bedene selam ederim dedim.
Kilolu olmayı çirkinlik, zayıflığı güzellik zannedenlere gelsin bu lafım.
Siz zayıfsınız diye alınmanıza gerek yok, bakımsız ve paspalsanız alının, evet.

3 çocuk bir de çalışıyorsunuz... Vauuvvv . Bravo. Diyecek bir şey bulamıyorum. Benim için imkansız çünkü ben kocasiz bir evlilikte mutlu olamam. Bir çocuk yapsam bile evlilik geri planda kalır siz mutluysaniz ne güzel cidden.

3 çocuk bir de çalışıyorsunuz... Vauuvvv . Bravo. Diyecek bir şey bulamıyorum. Benim için imkansız çünkü ben kocasiz bir evlilikte mutlu olamam. Bir çocuk yapsam bile evlilik geri planda kalır siz mutluysaniz ne güzel cidden.
Evet ilk seneler bencede evlilik geride kaliyor. Allah sabir versin tum anne babalara..uykusuzluk stres vs hepsi etkili tabii. istemiyosan yapmamalisin zaten, ama nasil birsey oldugunu bilmek icinde ancak yasayarak anlarsin bu isi :)) hic bisey gulluk gulistanlik olmuyo

Back
X