Nerede hata yapiyrorum???

Evet hayatin bu denli zorlasacgini ongoremiyr insan.en azindan ben goremdim.ailelerimizle ayni sehirde oturmuyrz.bazen cocuklari birakacgimi cok kimse yok.arada bir cikip yemek yiyelim diyemiyrz.zaten hemen evlenir evlenmez cocuk yapmadik 3.5 yil sonra oldu cocugumuz.2 yilda flort donemimiz oldu.ama evlilik belkide cocuk o tutkuyu heyecani zamanla torpuluyr.kadinligimdan cok anneligim on plana cikar oldu.esimde eski romantizminin yerini babalik duygusu baskinlasti.benim sikayetim gunden gune kendi yetersizligimle daha cok yuzlesmem kendime be etrafima yetemememle alakali.basladigim isler hep yarim yada basarizlikla sonuclaniyr.(diyetlerim mesela)kendime bakmak ilgilenmek icimden gelmiyr.yasama sevincimi yitirdim.heyecanim enerjim yok.yorgunum galiba.hep depresif haldeyim.gecmisi dusunup hep ozluyrm.anilarla yasiyrm.kimsem yok bunlari anlatabilecegim.ozguvenim oSaygimi yitirdim.ben kalmadi
Anladım. Şunu söyliim siz kendinize çok yükleniyorsunuz.sanki bu sizin başarısızlığınız gibi, içinde bulunduğunuz durumda yetememe çok normal. Bakın ben çalışmıyorum, tek sorumluluğum (öyle mutlu olduğum için) çok bakımlı olmak. 34 yaşımdayım 5 yıllık evliyim çocuk yapmiyorum. Çünkü biliyorum ki bu düzenim devam edemez bir şeyler değişir. Siz bunu öngörememişsiniz okey ama sanki herkes her şeye yetiyor da siz yetersizmiş gibi hissetmeniz manasız bence, sizin yerinizde bir çok kadın aynı durumda ve çoğu bunu dışarı yansitmiyor ya da instg.da falan mükemmel her şeye yetişen kadın imajı çizmeye çalışıyor. Ben onlara üzülüyorum asıl çünkü mümkün değil, biliyorum bunu o mükemmel her şeye yetişen kadınlara kimse madalya vermiyor yiprandiklariyla kaliyorlar. Bence kendinizi suçlu hissetmeyin içinde bulunduğunuz durumun doğal süreci bu. Bence bundan sonra tek yapılması gereken çocukların büyümesini beklemek.

Ezmedim, çoğu sıfır bedene selam ederim dedim.
Kilolu olmayı çirkinlik, zayıflığı güzellik zannedenlere gelsin bu lafım.
Siz zayıfsınız diye alınmanıza gerek yok, bakımsız ve paspalsanız alının, evet.
"Bir şey diyeyim mi, kadın aslında kiloluyken kadın gibi duruyor.
Dolgun kalçalar, göğüsler vs."
Bakın gayet ezmişsiniz işte,ister selam verin ister bayrak sallayın hoş ben selam melam da göremedim ya :)
Ben zayıf değilim ideal kilosunda bi kadınım belki siz görseniz yeterince kadın gibi görünmeyen bi kiloda oldugumu düşünebilirsiniz tabi. Ama ben de kadın gibi kadınım ,zayıf milyonlarca kadının da kadın olduğu gibi. Başkalarını aşağılamadan da bi topluluğu övebilirsiniz,hırsınızı bizden çıkarmanıza gerek yok. Sevgiler:KK68:

"Bir şey diyeyim mi, kadın aslında kiloluyken kadın gibi duruyor.
Dolgun kalçalar, göğüsler vs."
Bakın gayet ezmişsiniz işte,ister selam verin ister bayrak sallayın hoş ben selam melam da göremedim ya :)
Ben zayıf değilim ideal kilosunda bi kadınım belki siz görseniz yeterince kadın gibi görünmeyen bi kiloda oldugumu düşünebilirsiniz tabi. Ama ben de kadın gibi kadınım ,zayıf milyonlarca kadının da kadın olduğu gibi. Başkalarını aşağılamadan da bi topluluğu övebilirsiniz,hırsınızı bizden çıkarmanıza gerek yok. Sevgiler:KK68:
Okuduğunuzu yanlış anlamaya meyilli bir tipsiniz herhalde.
Kimseye bir hırsım yok, bedenimin 34 bedeniyle ne kadar mutluysam 44 bedeniyle de aynı şekilde mutluluğum devam ediyor.
Ayrıca dünyamda bu kadar sığ şeylere kafa yoracak kadar bir boşluğum da yok.
Herkes nasıl mutlu ise öyle olsun, bana ne acaba...

Ve evet, kadın bedenini erkekten ayıran görüntüsel ögeler kilo ile dolar, bilmemek imkansız herhalde.
Ya da cerrahi müdahele yaptırabilirler.
Başka yolu var mı, genetik hariç?
Ayrıca ‘biz’ diye nitelendirdiğiniz şey de yanlış.
Zayıf olup pespaye dolaşanlara lafım.
Siz ne zayıf ne de derbeder değilmişsiniz.
Yerdiğim topluluk, kendisine saygısı olmayan, kişisel temizlik ve bakımlarını ihmal edenler.
Eee, bu ‘biz’ teriminizin neresinde bunlar?
Neyse efendim, karşınızda kompleksi biri aradınız ama, diyorum ya benim diyene ‘selam ederim’.
Kendime olan inancım her konuda tavandır, siz bu yorumlarınızı, mutsuzluğunu ve gizli kıskançlığını isteyip de sahip olamadığını insanlardan hınç alarak kendini tatmin edenlere yapınız.

Duygusal boşluğunuzu yemeklerle dolduruyor musunuz? Önce bu kısma odaklanın herangi bişe yemeden önce neden yediğinizi düşünün hep,sadece öğünlerde yiyerek kimsenin öyle aman aman kilolu olacağını düşünmüyorum çünkü. Her sabah sağlam bi kahvaltı yaparım,öğlen pilavlı suluyemekli kimi zaman fast food tarzı beslenirim sonra da saat 7 yi geçmeden bi akşam yemeği ve kapanış. Tekrar sabaha kadar hiçbir şey yemem yıllardır 36 bedenim,emzirdiğim dönem,hamileliğim vs herşey de oldu,hiçbir zaman kilo problemi yaşamadım. Kilo bu kadar önemliyse sizin için verin o kiloları,benim için gerçekten önemli mesele anlıyorum sizi,eleştirmiyorum da benim de üç dört kilo fazlam olsa mutsuz olurum,kendiniz için verin kiloları sonra diğer problemlerinize odaklanabilirsiniz. Spor salonuna vakit ayıramıyorsanız evde bişiler yapabilirsiniz mesela çocuklar uyuduktan sonra leslie olabilir size iyi gelir. Yeter ki isteyin herşeyi başarırsınız.

Diyetisyene gitmekle başlayın işe spora girmeye zamanınız yoksa, çünkü insan boğazını tutuncu bi şekilde gidiyo o kilolar
Ufak tefek hareketler yapabilirsiniz
Kuaföre gitmeninde çok zaman alacsğını düşünmüyorum

Back
X