Nerede kalabilirim lütfen yardım

sebeb yok...........embriyoların fotosuna göre güzeldi embriyolar ama büyük ihtimalle rahimde bi sorun vardır dediler ve bu yüzden histeroskopi yapıcaklarını söylediler...........biz memnunduk ordan ama bilirsin memorıal pahalı bir hastane............

merhaba canım. ben de 4. tüp bebek denemsi için memorial'ı düşünüyorum. memnun kaldın mı? bi de histeroskopi fiyatı ne kadar orda bilgin var mı?

merhaba canım. ben de 4. tüp bebek denemsi için memorial'ı düşünüyorum. memnun kaldın mı? bi de histeroskopi fiyatı ne kadar orda bilgin var mı?

canım memnun kaldım.çünkü araştırılmam gerektigine inanıyordum.benimde ameliyatım orda oldu.semra kahraman sol tüpü aldı.şimdi tüpbebege gidecegim.çünkü hep araştırılmadan tadavi yapıldı hem canım acıdı hemde cebim.benim ameliyatım 3 tl idi ama tahliller otel yemek parası yol parası derken 6 bin tl yi buldu............

yok canım yaaa histeroskopinin fiyatını sormadım ama 1000 tl kesindir..artık üzerine kaç derler onu düşünemiyorum................
bu arada memorıalden biz çok memnunduk.............Rabbimin izniyle ilk tedavilerimde 8 yumurtam oluşurken memorıalin düzgün ilaç tedavisiyle Rabbim 14 yumurta gönderdi.ve beni hergün e2 kontrolüne çagırdılar.............e2 düzensizligi oluşuyodu bende ama çok şükür hiç o tedavimde olmamıştı.........şimdi eşim tekrar gidelim diyo ama orayada para yetmiyo be güzelim.........

yok canım yaaa histeroskopinin fiyatını sormadım ama 1000 tl kesindir..artık üzerine kaç derler onu düşünemiyorum................
bu arada memorıalden biz çok memnunduk.............Rabbimin izniyle ilk tedavilerimde 8 yumurtam oluşurken memorıalin düzgün ilaç tedavisiyle Rabbim 14 yumurta gönderdi.ve beni hergün e2 kontrolüne çagırdılar.............e2 düzensizligi oluşuyodu bende ama çok şükür hiç o tedavimde olmamıştı.........şimdi eşim tekrar gidelim diyo ama orayada para yetmiyo be güzelim.........

işte son kez gidecegim artık.zaten şimdiye kadar 2 kimyasal 3 negatif alınca bu sefer ne olur bilemem.inş olur.......................her gün mü e2 ye gittin banada adetin ilk günü burda ol dedi .senin doktorun kimdi.bize şimdi kaç embriyo transfer edecekler.canım şimdiye kadar zaten o kadar gereksiz yerlere para harcadıkki....................

Back
X