• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerede o eski günler.

esenesra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
10
0
86
51
Antalya
Ben evlenmeden önceki ve evliliğimizin ilk zamanlarındaki gibi düşünceli, kibar, beni görmek için türlü bahaneler uyduran, güzel sözler söyleyen... kocamı istiyorum. Yıllar bizi neden bu kadar değiştirdi. Kocamı tanıyamıyorum onunla konuşamıyorum. Kendimi anlatamıyorum. Beni dinlemek bile istemiyor. Bazen düşünüyorum evlendiğim adam bu muydu ben mi çok aptaldım diye. Hayat bu kadar mı bozdu bizi? Evlilik terapistine mi gitsek acaba? Sizler ne yaptınız bu konuda? :oklava:

kaç sene oldu evleneli merak ettim.

zamanla bunlarda azalma olması kaçınılmaz ama bazen kadınların bunu için çaba gösteren taraf olması şart galiba..
erkekler biz bayanlar gibi duygusal bakamıyorlar bu olaya.
bize kalsa,beni eskisi kadar sevmiyora kadar götürürüz olayı.
ama onlarda durum böyle olmayabiliyor.
bence onları heyecanlandıracak yeni şeyler düşünmek lazım.
herşey olabilir bu.
insan kocasını tanır sonuçta..

mesela ben de hamileliği atlatalı 2 hafta oldu.
neredeyse ben de yavaş yavaş bu psikoloji içine girmek üzereydim.
biraz kilolarımı atayım ben de çalışmalara başlıcam inş bu konuda :jeyyar:

Belki şu an buradaki tüm kadınlar hemen hemen bu soruyu kendilerine sormuş olabilirler!!-ki onların içersinde bende varım!!!
Hayatı zorlaştıran aslında bizleriz,kolaylaştırmak varken..
Hayata simsiyah perdeler çeken biziz,yeni bir güne başlamak varken..
Yani canım evliliğide böyle görmeli ve bu şekilde davranmalıyız..
Sadece monotonluk ve hep aynı şeyleri yapmak bizleri bu denli hayattan uzaklaştıran..
Renklendirmek ve azıcıkda olsa değişiklik yaparsak inan bana herşey eskisinden daha güzel olucaktır..
Geçmişe takılıp kalmak seni daha da üzecektir bence yarınlarımıza bakalım,yarın için planlar yapalım!!

Back
X