genel olarak herkesin bu tip konuları sanal alemde dillendirip ne yapıp ne ettiğini kiminle nerde ne halde olduğunu, yok bilmem nerde ne içtiğini, ne keyfi yaptığını bildirmesi nedense bana komik ve anlamsız gelmiştir en başından beri.
ama şöyle de bir durum var twitter, facebook, msn adresi olan herkes kısıtlı da olsa bilgilerini (adını, sanını, ilişki durumunu, aile- akraba bilgisini, nereli olduğunu (kütüğüne kadar belirtmesi), kaç yaşında hangi gün doğduğunu, tuttuğu takımdan siyasi görüşünü, inancını mezhebini belirten, şuan hangi şarkıyı dinlediğini (msn'de), hangi duyguları yaşayıpta ona göre şarkı paylaşıp günün anlam ve önemini belirten söz yazmayı, değişik değişik pozlar vererek eklediği fotoğraflara yorum yapılmasını, tel no'suna kadar çekinmeden bu sanal ortamda bildirmesi,..vs vs vs) bu kadar deşifre edilecek konulardan sonra bu canını sıkacak konu o kadar da sırıtmıyor inan. belki bana kızacaksın ama bu kadar deşifre edilecek mevzu varken, daha doğrusu bu paltformların hemen hemen hepsi bu tür konulardan ibaretken hesap açmasına değil de buna mı takıldın orasını kavrayamadım..
kaldıki birkaç arkadaş birine bir şey ima ediyor haber veriyordur kesin diyenler olmuş.. birine bir şey ima etmek isteyen başka yolu dener. eşinin ekli olduğu bir platformda neden böyle bir riske girsin ki? girse dahi eşi ekli olan arkadaşlardan hemen hemen hepsinin neyin nesi olduğunu gayet iyi biliyordur..