Nerede satılır?

Bu Tahtakale dedikleri bi yer var o taraflarda mi hep orda toptancilarin olduğunu duymuştum arkadaşlardan. Ama telefon malzemeleri satiliyor diye biliyodum orda.

Evet Mahmutpasa Tahtakale diye geciyor. Bak sana fotolarini atayim. Hayir her sey ama herr sey satiliyor. Hem toptan hem de perakende satiliyor. Yani aradiginiz aramadiginiz her sey var.

şarkhan-züccaciye.webp 6948903623_7602d9f792_b.webp IMG_20131114_223653.webp sark1.webp

Fiyatlar ne durumda bu handa..
Harbi güzel şeyler var ve bazılarını alışveriş sitelerinde görmüşlüğüm var..
Sitelerden daha mı ucuz orası acaba..

Evet gayet ucuz. Toptan satiliyor normalde ama perakende de satıyorlar. Ucuz yani. Her bütçeye uygun bana göre. .

Arkadaşlar merhaba öncelikle dert değil ve biliyorum ki konunun yeri de burası değil.
Ancak benim için acil ve bulmam gerek, diğer kısımlarda malum fazla yanıt alamıyoruz ...

Neyse lafın özü şu düğünlerde vs kullanılan konuşma balonları var ya onların çubuklarını nereden bulabilirim ben?
Böyle sağlam, tek boy falan instagramda bi'kaç kişiye sordum satış yaptıkları için cevaplamıyolar ki ben de satış yapacağım için çok da sormak istemiyorum:110:

İzmirde Kemeraltın'da gördüm çok uygun fiyatlarda hemde bence bir şekilde oradan almayı deneyebilirsin.

Kendinde çok orijinal şeyler yapabilirsin. El yatkınlığın varsa…

Bilgisayarimi bekliyorum aslen gazetecilik mezunuyum ama lise diplomam da fotografcilik ve grafik tasarim (meslek lisesi cikisliyim). Hemen her seyi yapabiliyorum yani takvim, afis vs: )

Cok tesekkur ederim hepinize telden girdigim icin toplu alintilayamadim ilk isim eminonune gitmek olacak sonra malum sitede sayfa actim mi tamamdir: )

Merhabalar; eminonunde toptan esarplarin satildigi bi yer var mi? Tarif edebilirmsnz

Back
X