• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerede sevgili bulabilirim

Ciddi ilişki istiyorum yaşım 20 nerede bulabilirim biliyorum şu an yaşım genç ama bir yerden başlamak lazım.Hemen evlenelim demiyorum ama zaman çabuk geçiyor,ne yapmak lazım bunun için
Ya 20 yaşında ne ciddi ilişkisi? Otur oturduğun yerde 😅

Ay abla bulmuyo bulmuyo evet okuyorum söylemeyeyim burada ama güzel bir bölüm yani ama denk gelmiyor öyle hem üni okuyan erkeğin evlenmeye daha çok yolu olur okuldan çıkmaz
Nasıl yani üniversitede yaşıtın akranın olan çocuklar hemen evlenemez diye dışardan koca mı arıyorsun 😂😂😂

hem üni okuyan erkeğin evlenmeye daha çok yolu olur okuldan çıkmaz
Ee siz de okuduğunuza göre önce bir iş bulayım sonra evleneyim demez misiniz? Ben okuduğum bölümden hatta sınıftan arkadaşımla evlendim. Eğer ebelik okumuyorsanız gayet de olası bir şey sınıftan bile (üniversiteden demiyorum, bölümden de demiyorum sınıftan diyorum) bulmanız.

Ee siz de okuduğunuza göre önce bir iş bulayım sonra evleneyim demez misiniz? Ben okuduğum bölümden hatta sınıftan arkadaşımla evlendim. Eğer ebelik okumuyorsanız gayet de olası bir şey sınıftan bile (üniversiteden demiyorum, bölümden de demiyorum sınıftan diyorum) bulmanız.
Erkeklerin daha farklı planları oluyor ev almak araba almak,askere gitmek,birikim yapmak vs.Yok sınıfımdan olmaz :D bildiğim için söylüyorum

Back
X