- 23 Haziran 2022
- 458
- 1.447
- 63
- 23
- Konu Sahibi mistygirl0
6 yıllık ilişkiyi kimse zorla sürdüremez hele bir erkek. Kız başına silah mı dayadı ya benimsin ya kara toprağın diye öyleyse bile şimdi ne değişti de ayrılabildi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 senelik ilişkiyi 4 ayda unutup seninle sağlıklı bir ilişki yaşaması çok zor. Üzgünüm ama böyle.1 ay sonra değil. Biz tanıstıgımızda 4 ay olmuştu
Suç adamda. Kızı 6 yıl kitap gibi okuyup devrisi gün bu kızı kaldığı yerden okumaya devam etmiş. Seni her gördüğümde o sahne geliyor aklımaDaha 22 yasindaymissin, hemen evlenecek halin yok, bekle bakalim. Ne yapabilecek, bir iki rahatsiz eder sonra o da birini bulur birakir
Kusura bakmayın ama aklınız zerre başınızda değil.onsuz yapamam.
Yara bandıHaa sen şu uzun ilişki sonrası bulunan ve şak diye evlenilen kadınlardan olacaksın hımmm.. o evlilikte eskisinin gölgesi hep kalır benden demesi. Sen hissetmesen bile kocanın aklından tam çıkmaz![]()
1 ay sonra değil. Biz tanıstıgımızda 4 ay olmuştu
Tabii canım sorsan kız deli kız manyak yedirdiğine işte bir erkek bir kızı kötülüyorsa bunun adı cinsel gerilimdir hiç şaşmaz6 sene ilişki ve 4 aylık ilişki mi? adam sizi yara bandı olarak kullanıyor. kendinizi adama kabul ettirmek için ikinci olmayın. 4 ayda tanıstıgınız bir erkek sizi sevemez 6 seneli,k ilişkisini unutamaz.
Bir insana bütün dengesini kaybettirip sonrada karşısına geçip deli muamelesi yapmak cidden sağlam karakter gerektirir,6 sene ne demek o 6 sene içinde iki insanın bir anda ayrılıp yeni hayatlar kurması mümkün değil burada tuhaf olan kız değil olması gerektiği gibi reaksiyon veriyor,canı yanmış uzun bir ilişkiden çıkmış anıları vs henüz yeni yeni atlatıyor yılların verdiği bir cürret olur elbette hesapta sorar sinirinide çıkartır empati yapın anlarsınız,burada tuhaf olan sizin sevgiliniz,hiçmi sevmedin be adam 6 senenindemi hatrı yoktu en ufak bir es vermeden ayrılır ayrılmaz başkasına koştun bu nasıl bir vefasızlıktır,tepki veren normal vermeyip arkasına bile bakmadan hemen yenisine başlayan tehlikelidir,kaldıki kıza tuhaf takıntılı diyorsunuzda 4 ay olmuş daha ben onsuz yapamam diyorsunuz yani bu çokmu normal,kim bu adam Alen Delon mu?Ben size birşey diymmi yakandan yıkandan korkmayın bu insani bir tepki,ama susup 6 seneye arkasını bir anda dönen adamdan korkun sizinde gözünüzün yaşına bakmaz bir anda vazgeçebiliyor duygusal bir bağ kuramıyor demekki.Kızlar merhaba. Sevgilimle 4 aydır çıkıyoruz ve yavaştan ilişkiyi ciddiye bindiriyoruz. Yakında aileleri tanıştıracağız fakat bir problem var. Sevgilimin eski sevgilisi peşimizi bırakmıyor. Biz çıkalı bir ay olmuştu kız sevgilimin yolunu kesmiş baya paralamış sabahtan akşama kadar. En son karakolluk olmuşlar. Biz hemen şikayet edip uzaklaştırma aldık 3 aydır da uzatıyoruz uzaklaştırmayı ancak sevgilimin haberi yok ben unuttu mu sevgilimi diye arada kontrol ediyorum kız sosyal medyadan özellikle görsün diye hala gönderme yapıyor şarkılarla, yazılarla şiirlerle. Ruh sağlığı ciddi anlamda iyi değil ciddi anlamda takıntılı ve 6 senelik mazileri var. Ne olaylar yaşandı sevgilimin abisi vs ne hakaretler etti artık vazgeçsin diye ama Nuh diyor peygamber demiyor gurur murur hak getire bırakmıyor. Biz olabildiğince uzaklaştırmayı uzatmaya devam edeceğiz ama ya ilerde evlendiğimizde de rahat bırakmazsa? Nolur bana bir akıl verin sevgilimi çok ama çok seviyorum o kadar merhametli düzgün biri ki. Hiçbirimiz 4 4 lük değiliz ama ben onun merhametine, kötü günümde yanımda oluşuna her şeyine şahidim. Büyük konuşmak istemem ama onsuz yapamam. Bana bir akıl verin
Bir de muhtemelen iki tarafında ilk aşkıbu soruya çok fena tetiklendim. genelde “eski sevgilim manyak ya peşimi bırakmıyo” diye gezenler genelde yalan söylüyor. ya kıza açık bırakmıştır, bi yandan devam ediyordur konuşmaya ya da komple yaşananlarla ilgili yalan söylüyordur sana. yaşlar zaten çok ufak. biri de demiş yani 20li yaşların başında neyin 6 yıllık ilişkisi gerçekten.
bir sene sonra sana bay bay diyerek o kızla evlenme ihtimali %99. yüzde birlik ihtimali de hadi sen üzülme diye bıraktım.